El grup mallorquí connecta amb els participants per donar-los la notícia

Antònia Font trien Lola and the Rhinos com a finalistes de "Cover"

Ara és el torn de les bandes de triar el seu cover favorit. La banda mallorquina ha comunicat al grup "Lola and the Rhinos" que són els primers finalistes d'aquesta edició, una notícia que van rebre amb molta alegria!

Aleix Serra - David Moschini

Són atrevits, originals i molt divertits, i els seus covers no podien ser diferents! Els integrants d'Antònia Font van quedar encantats amb l'esforç realitzat per tots els seleccionats de "Cover", però al final, com diu la pel·lícula, només en pot quedar un. Bé, en aquest cas vuit, que són tots els integrants del grup Lola and the Rhinos, els primers finalistes d'aquesta edició del concurs 100% online de TV3.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cover TV3 (@covertv3)

 

Quan Lildami va preguntar-li els motius d'aquesta elecció, Joan Miquel Oliver va destacar el seu esperit i actitud per afrontar el repte. I és que la decisió de gravar en directe, la composició polida i equilibrada del vídeo i els instruments triats contenen tota l'essència d'Antònia Font amb un resultat modern i d'autor. Aquest atreviment va ser irresistible per a la banda mallorquina, que li va donar la notícia amb una connexió en directe amb tres dels integrants de Lola and the Rhinos.

Com diuen ells, triar el nom per a una banda sempre és més complicat del que sembla, sobretot a l'hora de trobar un concepte que representi cada membre de l'equip. Així que el nom Lola and the Rhinos sorgeix de la incapacitat de definir-se, però de la convicció absoluta de voler fer música.

Vols saber més coses d'aquesta banda tan peculiar? Hem parlat amb ells perquè ens responguin algunes preguntes:

Quant fa que us dediqueu a la música? 
 

El grup es va formar l'any 2019. Des de llavors hem anat experimentant amb diferents formacions i estils, sempre seguint allò que més ens ha mogut.

Quina és la vostra inspiració musical? 
 

Avui dia, i des de fa un any més o menys, la música que predomina quan pugem a l'escenari és el funky, seguint el fil de grans músics com Cory Wong, Electro Delux, Ole Børud o clàssics com James Brown. De tota manera també tenim altres referents més propers, com podrien ser Paula Valls, Morgan o Sara Terraza.

Per què vau triar aquesta cançó per fer el cover? 
 

Antònia Font ha sonat en molts cotxes dels nostres pares, per això no podíem perdre l'oportunitat de rendir un petit homenatge a una música que ens ha acompanyat des de tan petits.

Com va ser el procés creatiu per fer aquesta versió?
 

Vam reunir-nos per assajar i decidir la cançó. Després, la vam portar al nostre terreny, a allò que millor sabem fer. Volíem que fos el més natural possible, així que en una tarda vam fer l'arranjament entre tots i, el mateix dia a la nit, el vam gravar en directe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cover TV3 (@covertv3)


T'agrada Lola and the Rhinos? Recorda que podràs votar per ells a partir del 24 de novembre a tv3.cat/cover. A més, només per participar-hi entraràs al sorteig d'uns auriculars i uns altaveus bluetooth per escoltar la teva música preferida!

No et perdis el dia a dia del concurs a l'Instagram de @CoverTV3, la web de TV3.cat/cover, el canal de YouTube, el TikTok i les apps per a mòbils i televisors connectats de TV3.

"Cover" és una producció de TV3 en col·laboració amb Mamba Media i una aposta de Televisió de Catalunya per a la distribució de continguts digital-first adreçats als més joves a través dels mitjans digitals de la CCMA.

ARXIVAT A:
Tv3TelevisióMúsica
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut