Dijous, a les 22.50, al 33

Què és ser dona? Diàlegs íntims i personals a "Correspondències"

El 33 estrena dijous aquesta sèrie documental de sis capítols en què les dones reflexionen, a través de videocartes, sobre què vol dir ser dona
Una dona escriu en un diari, en una imatge de "Correspondències"

Cada capítol consisteix en un diàleg audiovisual, íntim i personal, en què dues dones s'intercanvien cartes audiovisuals sobre diversos temes com ara la identitat, la carrera professional, la maternitat, el desig, els estereotips, la feminitat o la família.

Cada programa és diferent i únic, ja que s'ha creat a partir de materials audiovisuals personals que ens ha facilitat cada una de les protagonistes i s'han usat múltiples formats, des de super8 fins a imatges gravades amb mòbil.

"Correspondències" va ser un dels cinc seleccionats en la primera convocatòria de projectes audiovisuals innovadors per a la programació del 33, adreçada a professionals independents, nous creadors, titulats en Comunicació Audiovisual i el sector audiovisual que es va fer durant el mes de febrer de 2019.

Les protagonistes dels 6 capítols són Carla Simón, Dominga Sotomayor, Ingrid Guardiola, Marta Segarra, Luna Miguel, María Sánchez, Míriam Hatibi, Hajar Brown, Txell Bonet, Victoria Spunzberg, Laia Abril i Bieke Deporter.

Anar al contingut