"Coolhunters" estrena la temporada entre fogons
Serapi Soler intenta millorar les seves habilitats culinàries al costat de xefs de renom
"Coolhunters" estrena la temporada entre fogons
Els caçadors de noves tendències

"Coolhunters" estrena la temporada entre fogons

Serapi Soler intenta millorar les seves habilitats culinàries al costat de xefs de renom

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Està tan i tan de moda saber cuinar que la segona temporada de "Coolhunters" s'havia d'estrenar parlant dels grans plaers del paladar. L'únic problema és que en Serapi es creu un gran cuiner i ningú s'atreveix a dir-li que no en té ni idea.

Amb tot, el presentador ha tingut oportunitats per aprendre cuina al restaurant de l'Ada Parellada, on li han ensenyat a fregir peles de patata i a no malbaratar aliments, i al Disfrutar, un restaurant que té dues estrelles Michelin i que utilitza tècniques molt sofisticades.

Serapi al restaurant Disfrutar

 

 

La veu crítica de la redacció amb les noves tendències, l'ha posada la Maria Cinta Méndez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Modernets de Barcelona, deixeu les coses de les iaies tranquil·les! Estrenem dimarts? Doncs, tant de bo! #coolhunterstv3

Una publicación compartida de Coolhunters (@coolhunterstv3) el

 

En aquest capítol dedicat a la cuina, també hi ha sortit en Marc Ribas, perquè el Patrick està convençut que no és igual ser un gran cuiner que ser un cuiner dels que surten per la tele. Benvinguts al "periodisme extrem".

Marc Ribas a l'entrevista de "Coolhunters"

I, amb tot el que ha après, el Serapi ha tancat aquest primer programa de la temporada preparant un sopar per als actors Santi Millán i la Candela. L'ajudant de cuina: l'Isma Prados.

 

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut