Els caçadors de tendències

 

Serapi Soler

El Serapi no necessita presentació, o això creu ell. Per si de cas, us direm que és el mateix personatge egocèntric i sarcàstic de la primera temporada, però es veu que ara ha madurat (una mica) i vol esbrinar realment com funciona això de les tendències. Graduat en muntatge a l'ESCAC, durant el segon any dirigeix i escriu la comèdia LOSERS, estrenada en sales comercials. També dirigeix, escriu i protagonitza dues temporades de la websèrie Showbusiness, a Betevé i Youtube. Va rebre el premi del jurat del festival Holy Shorts de Los Angeles pel seu curt "Verano 78". Després de treballar com a realitzador de publicitat dirigeix, escriu i presenta 'Coolhunters'. Actualment treballa a Mediapro desenvolupant nous formats i dirigeix i escriu l'obra de teatre "La gran ofensa", produïda per El Terrat. Actualment col·labora a l'"Estat de Gràcia", de Catalunya Ràdio.

En Serapi Soler dirigeix, escriu i presenta 'Coolhunters'
En Serapi Soler dirigeix, escriu i presenta 'Coolhunters'

 

Patrick Urbano

El Patrick no ha canviat gaire en un any. Segueix igual de calb, segueix amb les mateixes ínfules de gran periodista, segueix estimant el Serapi com un germà (petit, això sí), i segueix tenint la mateixa mania als famosos. Ara, però, ha decidit que anirà més a fons que mai amb aquesta gent. "Més periodisme," que diu ell. "Mala llet," que diuen els altres. Graduat en periodisme per la URL i en dret per la UOC, on és professor des de fa 4 anys. És autor de Manual de autofedensa jurídica para periodistas, de l'Editorial UOC. És coordinador de contingut a Mediapro, on també desenvolupa nous formats, i ha estat director, presentador i guionista a Coolhunters de TV3 i Tube d'Assaig a Betevé. Ha treballat a programes d'entreteniment i cultura de TV3 i Canal 33, Atresmedia, 8TV i Betevé. Va ser director de vídeo i nous formats al mitjà per joves de Grupo Zeta. Col·labora a l'"Estat de Gràcia", de Catalunya Ràdio.

Patrick Urbano té una mica de mania als famosos
Patrick Urbano té una mica de mania als famosos

 

Maria Cinta

Hem buscat moltes maneres d'explicar com és la Cinta i finalment ens hem decidit per dir que la Cinta és… la Cinta. La nostra influencer per a adults, l'heroïna de les mares divorciades i encara per divorciar. La Cinta se les sap totes, i les que no, se les inventa, que, com a bona Coolhunters que és, té molt de morro. Fa més de 20 anys que treballa de periodista, a la ràdio i a la televisió. Primer com a ENG i presentadora d'informatius i després com a reportera de connexions en directe: a l'En Directe de TV3, Connexió Barcelona i Betevé Directe de Betevé, Antena 3 i a España Directo de TVE1. També ha copresentat programes d'entreteniment a TV3, com El Salt de l'Àngel, i a Telecinco. Ha tocat tots els gèneres del periodisme: el reporterisme, l'entrevista gravada i en directe, la preparació de connexions, la producció d'entrevistats i continguts i la redacció d'articles, notícies i notes de premsa.

La Maria Cinta és la caçadora de tendències
La Maria Cinta és la caçadora de tendències "vintage"

 

Pol Mallafré

El quart Coolhunter no podia ser una persona normal. És el Pol, un geni, un artesà i un "tio raríssim" en paraules del Serapi. La millor manera de definir el Pol és dir que té el seu propi món i que només visita el nostre per oferir-nos alguna de les seves genialitats. Format primer en Filosofía a la UAB i després en muntatge audiovisual a Estudio de Cine, fa uns anys va entrar a treballar per la revista digital Playground, on va acabar coordinant la secció de muntadores. Ha dirigit i escrit peces per Internet, websèries, curts i peces teatrals. L'últim any ha treballat per a Mediapro muntant els programes Coolhunters i MasterCaster. Ha creat el canal de Youtube Mockudramas i durant el confinament ha realitzat una peça documental emesa per la BBC.

Pol Mallafré, el quart
Pol Mallafré, el quart "Coolhunter"
Anar al contingut