Thais Villas presenta "Control T"
Thais Villas presenta "Control T"
"Control T": estrena, dilluns 13 de maig, a TV3

Thais Villas: "És sorprenent les coses que podem trobar per internet, útils i inútils"

La periodista Thais Villa es posa al capdavant de "Control T", el nou espai setmanal de TV3 que combina l'humor i les noves tecnologies. És a dir, un programa de televisió amb esperit de grup de Whatsapp.

La presentadora Thais Villas torna a TV3 amb "Control T", un programa carregat d'humor i amb un ingredient principal: internet i les noves tecnologies. "He après a lidiar amb tots els convidats esbojarrats que venen, m'ho he passat molt bé, i a mi, que vinc d'estar al carrer, el programa m'ha donat una altra dimensió del que és un plató."

Basat en el programa belga "Control P" i adaptat per la productora DLO Magnolia, el programa, de 50 minuts de durada, busca en tot moment l'entreteniment de l'espectador, que no podrà evitar riure's de les situacions que es viuran al plató.

I és que, d'aplicacions curioses, "Control T" n'ha trobat moltíssimes: algunes de molt útils i d'altres de realment inútils, però deliciosament extravagants. Una de les que més han sorprès la Thais és una aplicació que dona resposta a una de les preguntes més comunes que ens fem quan sortim de casa: on són els lavabos públics més pròxims?

Cada programa comptarà amb la participació de quatre convidats famosos que hauran de superar, amb molt sentit de l'humor, les proves que la Thais Villas els anirà proposant. Dues de les protagonistes i col·laboradores seran les actrius Alba Florejachs i Anna Bertran.

"A vegades, costa trobar a la televisió alguna cosa que et permeti deixar la ment en blanc i divertir-te, sense més ni més", explica Alba Florejachs, que es declara devota seguidora de la creativitat que circula per xarxes socials com Instagram. "Et mostren", diu, "com la gent, dins la seva quotidianitat, troba el que és peculiar, que li fa gràcia, i s'atreveix a fer-hi una fotografia i compartir-ho".

Per a què serveix una aplicació de nom desconcertant? Com acabarà un vídeo de YouTube molt esborrajat? Què ha inventat el personatge amb qui es parla per Skype? Aquestes són només algunes de les proves que es proposaran als convidats. Algunes els faran tornar bojos, d'altres resultaran divertides i d'altres, en canvi, els faran viure situacions terrorífiques amb la realitat virtual, com li passarà a l'Anna Bertran.

Cada prova serà puntuada per Oriol Artola, el nebot "millennial" de la Thais, que valorarà els encerts i els comentaris dels convidats i, al final de cada programa, es proclamarà el guanyador. Això sí, sense filar gaire prim. Els convidats, tal com explica l'Alba Florejachs, no han fet cap preparació prèvia ni són experts en noves tecnologies.

Adriana Torrebejano, Àngel Llàcer, Bruno Oro, Eduard Farelo, Elena Gadel, Elisenda Pineda, Jair Domínguez, Jordi Díaz, Josep Maria Mainat, Judith Martín, Loles León, Mag Lari, Marc Giró, Martina Klein, Miki Esparbé, Pep Plaza, Peyu, Santi Millán, Tomàs Molina i Txabi Franquesa seran els altres convidats.

A la presentació de "Control T" als mitjans de comunicació, Cristian Trepat, cap d'Entreteniment i Culturals de TV3, va explicar que el programa "és un ‘panel show', un gènere televisiu que en el món anglosaxó triomfa des de fa molts anys, amb una mecànica molt senzilla: una presentadora, amb dos equips de persones conegudes que competeixen per demostrar qui en sap més sobre les noves tecnologies. No hi ha normes, cap mecànica, perquè l'únic objectiu és passar-ho bé".

Per la seva banda, el director de continguts de DLO Magnolia, Carles Torras, va destacar amb clau divertida que "tot i el format d'aquest programa d'humor, es posa de manifest un cert drama, com és el desconeixement que tenim molts sobre les xarxes socials".

El director de TV3, Vicent Sanchis, va explicar que amb "Control T" hi ha una intenció clara des de TV3 "de donar tota la importància que es mereixen a les noves tecnologies, les xarxes socials i internet".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut