Cuines amb Marc Ribas
En diguis Dijous Gras o Dijous Llarder: truita, coca de llardons i botifarra d'ou
Dijous Gras o Dijous Llarder és el primer dia de Carnaval. És el dia que, segons la tradició, cal menjar botifarra d'ou, truita i coca de llardons
Cuines amb Marc Ribas
15 receptes fàcils amb carxofes
Cuines amb Marc Ribas
Les millors receptes de croquetes: cruixents per fora i cremoses per dins
Cuines amb Marc Ribas
13 sopes d'hivern contra el fred
Cuines amb Marc Ribas
Cinc receptes lleugeres postfestes
Cuines amb Marc Ribas
Receptes de tortells de Reis per a totes les edats
Cuines amb Marc Ribas
Les postres de Nadal: receptes per fer-les a casa
Cuines amb Marc Ribas
21 aperitius fàcils i elegants per Nadal
Cuines amb Marc Ribas
Receptes tradicionals de Nadal cuinades pel Marc Ribas
Cuines amb Marc Ribas