Lliurament del disc de platí per "Connectem"
Lliurament del disc de platí per "Connectem"

"Connectem" rep el disc de platí, a la Festa dels Súpers

El disc, editat el 2013, ha venut més de 400.000 còpies i ha rebut el disc de platí. El reconeixement coincideix amb la sortida al mercat del nou disc, "Arkandú".

Aquest dissabte, 17 d'octubre, el disc "Connectem", editat l'any 2013 pel Super3 i amb més de 40.000 còpies venudes, ha rebut el disc de platí. Aquest reconeixement coincideix amb la sortida al mercat del nou disc del Super3, "Arkandú", que també dóna títol a aquesta edició de la Festa dels Súpers.

L'acte de lliurament del disc de platí a "Connectem" s'ha fet aquest migdia sobre l'escenari principal de la Festa dels Súpers, a l'Estadi Olímpic de Montjuïc, a Barcelona. El disc de platí a "Connectem" l'han lliurat Fèlix Buget i Verònica Casas, de la discogràfica Blanco y Negro, editora del disc, i l'han recollit Dani López, cap d'Infantils i Juvenils de TV3, la família del Super3 al complet i Juan Carlos Ruedas, director de Màrqueting de "La Vanguardia".

El disc "Connectem" va sortir al mercat l'octubre del 2013, coincidint amb l'edició d'aquell any de la Festa dels Súpers, que també portava aquest títol. En només dues setmanes, "Connectem" ja va aconseguir convertir-se en disc d'or.

"Connectem" inclou tretze cançons, una de les quals és en anglès. La cançó que encapçala el disc és "Connectem", que tracta de valors com l'amistat i la descoberta científica. Altres temes del disc són: "Tinc els ingredients", sobre els bons hàbits alimentaris; la cançó en anglès "Super English Day"; "Inventem", que parla de la imaginació i de la capacitat creativa; o "Kuku Mamba", que gira al voltant del respecte per la natura i els animals. L'autor de les cançons, Marc Parrot, és també el productor musical del disc, editat per la discogràfica Blanco y Negro.

"Arkandú", el nou disc del Super3

Precisament, aquesta edició de la Festa dels Súpers servirà també de presentació del nou disc del Super3: "Arkandú". Aquest nou treball del Super3 inclou 13 cançons noves interpretades per la família del Super3, plenes de valors i de temàtiques positives. Amb col·laboracions com l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i la coral de l'Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc), el disc suposa una aposta important del Super3 per uns continguts i una producció musical de màxima qualitat.

Amb lletra i música de Marc Parrot, i el segell de la discogràfica Blanco y Negro, les cançons del disc "Arkandú" tracten vessants com la màgia ("Arkandú"), el treball en equip ("Som un equip"), l'amistat ("Amics de veritat"), la natura ("Monstres microscòpics") o el valor de conèixer moltes llengües ("It's amazing"). Algunes d'aquestes cançons es podran sentir per primer cop aquesta tarda sobre l'escenari de l'estadi durant l'espectacle central de la Festa, protagonitzat per la família del Super3, per les cares del canal i per tots els súpers.

Anar al contingut