"Competencia oficial"
"Competencia oficial"
Amb la participació de TV3

"Competencia oficial", a la secció oficial del Festival de Venècia

Protagonitzada per Penélope Cruz, Antonio Banderas i Óscar Martínez, i amb la participació de TV3, la pel·lícula "Competencia oficial" s'estrenarà a la 78a edició del Festival Internacional de Cinema de Venècia

La secció oficial a concurs de la 78a edició del Festival Internacional de Cinema de Venècia ha seleccionat el film "Competencia oficial", que compta amb la participació de TV3, i n'acollirà l'estrena mundial.

Aquesta serà la tercera vegada que Cohn i Duprat participaran en el prestigiós certamen després d'estrenar "Mi obra maestra" i "El ciudadano ilustre", film pel qual el seu protagonista, Óscar Martínez, va rebre la Copa Volpi al millor actor.

El film està protagonitzat per Penélope Cruz (guanyadora d'un Premi Oscar per "Vicky Cristina Barcelona", de Woody Allen, produïda per Mediapro amb la participació de TV3, i premi a la millor actriu a Canes per "Volver", de Pedro Almodóvar), Antonio Banderas (premi al millor actor a Canes per "Dolor y gloria", de Pedro Almodóvar) i Óscar Martínez (premi al millor actor a Venècia per "El ciudadano ilustre", de Cohn i Duprat).

"Penélope Cruz, Antonio Banderas i Óscar Martínez han assumit un enorme risc artístic a la nostra pel·lícula, anant per camins absolutament nous i inexplorables. Mai havíem vist aquests genials actors fent una performance tan audaç com la de 'Competencia oficial'. I el resultat artístic que aconsegueixen és francament extraordinari i sorprenent. Dinamita pura. Estem ansiosos per compartir aquesta classe magistral d'actuació al Palazzo del Cinema" - Mariano Cohn i Gastón Duprat

En cerca de transcendència i prestigi social, un empresari multimilionari decideix fer una pel·lícula que deixi empremta. Per això, contracta els millors: un equip estel·lar format per la celebèrrima cineasta Lola Cuevas (Penélope Cruz) i dos reconeguts actors, amb un enorme talent però amb un ego encara més gran: l'actor de Hollywood Félix Rivero (Antonio Banderas) i l'actor radical de teatre Iván Torres (Óscar Martínez). Tots dos són llegendes, però no exactament millors amics. A través d'una sèrie de proves cada vegada més excèntriques establertes per Lola, Félix i Iván han d'enfrontar-se no només entre ells, sinó també amb els seus propis llegats.

"Competencia oficial", que també inclou al repartiment José Luis Gómez, Nagore Aramburu, Irene Escolar, Manolo Solo i Pilar Castro, és la tercera pel·lícula que The Mediapro Studio produeix amb els directors argentins Cohn i Duprat després de "Mi obra maestra" i "4x4". El film, compta amb la participació de TV3, RTVE i Orange Espanya.

Anar al contingut