Àngel Llàcer al plató de "Còmics"
Àngel Llàcer, mestre de cerimònies a "Còmics"
De dilluns a divendres, a TV3

"Còmics", una cita amb els grans genis de l'humor

TV3 recupera el programa "Còmics", amb Àngel Llàcer. Després del "prime time", l'entreteniment arribarà a l'audiència de la cadena, que ofereix aquest espai d'humor en un moment en què la informació rigorosa ocupa el primer pla de la programació. Les nits del 33 també es dediquen a l'entreteniment amb la sèrie "Porca misèria"

"Còmics" és un espectacle amb un mestre de cerimònies molt especial: Àngel Llàcer, que articula el fil narratiu del programa, canta, actua, entrevista i es desplaça a localitzacions exteriors per conversar amb personatges relacionats amb els protagonistes de cada episodi. L'objectiu és descobrir els grans genis de l'humor a Catalunya al públic més jove, amb la vocació de convertir-se en una sèrie patrimonial sobre Eugenio, La Trinca, Pepe Rubianes, Mary Santpere, Gila, Rosa Maria Sardà, Joan Capri i Tricicle.

El format combina els gèneres d'entreteniment de plató i de docuxou, amb Àngel Llàcer i dos col·laboradors fixos. D'una banda, Manu Guix, que l'acompanya amb el piano en els números musicals i dona caliu a les seqüències del teatre. De l'altra, el senyor Bohigues, un cambrer bocamoll, gandul i poca-solta que aporta la seva visió desfasada de la realitat per descriure personatges i situacions. En Manu i el senyor Bohigues tenen molt bona relació entre ells, però semblen conxorxats per prendre el pèl a l'Àngel.

Porca misèria, al 33

Pels volts de la mitjanit, el 33 emet durant aquestes setmanes la sèrie "Porca misèria", dirigida i protagonitzada per Joel Joan. Els personatges són un grup d'urbanites de trenta anys que tenen la vida semiresolta, perquè a aquesta edat hi ha coses que, de sobte, es tornen urgents. Al llarg dels capítols, es poden veure en la seva vida quotidiana, plena de dubtes, fugides, retrobaments, entrebancs i un xic de comèdia.

 

 

 

Anar al contingut