Vine de públic

Vine a gaudir de les actuacions i les sorpreses que cada setmana formaran un gran espectacle presidit per l'humor i la comèdia.
Només ens has d'enviar un correu amb el teu nom, cognoms i edat a comicsshow@tv3.cat i aviat ens posarem en contacte amb tu.

Avís legal
En compliment del que estableix la legislació aplicable en matèria de protecció de dades, t'informem que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA, inclourà les teves dades de caràcter personal en un fitxer anomenat "PÚBLIC" amb la finalitat d'assistir com a públic en els programes dels nostres mitjans audiovisuals. Aquest fitxer està inscrit en l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades i compleix les mesures tècniques i organitzatives necessàries en funció de la informació tractada.
Si vols exercir els drets d'accés, de rectificació, d'oposició o de cancel·lació que marca la llei, et pots posar en contacte amb nosaltres per correu ordinari (PÚBLIC,  Carrer de la TV3, s/n - 08970 Sant Joan Despí), o bé ens pots enviar una comunicació a l'adreça electrònica lopd-public@ccma.cat.
Si tens menys de 14 anys, hauràs de demanar permís als teus pares o representant legal, per poder-nos enviar les teves dades de caràcter personal.
Per fer possibles determinades produccions audiovisuals pot succeir que ens posem en contacte amb tu per oferir-te de venir com a públic de diferents programes audiovisuals. En qualsevol moment t'hi podràs oposar, com t'hem informat en el paràgraf anterior.
Anar al contingut