Els col·laboradors

Manu Guix

Manu Guix lidera un "combo" musical que, a més d'acompanyar els diversos números musicals, anirà farcint els diferents continguts del programa amb la seva increïble facilitat per la improvisació i l'extraordinària complicitat que manté amb l'Àngel.

Senyor Bohigues

El senyor Bohigues ha abandonat el bar i ara és l'encarregat del càtering del programa. I excepte servir begudes i menjar, farà de tot: les preguntes més surrealistes, vídeos de karaoke sorprenents... També intentarà ballar i cantar amb sort desigual.

En Peyu

En Peyu, a més de reportatges d'investigació que no investiguen gaire, tindrà una gran presència al plató. Elaborarà divertides teories sobre les temàtiques de cada programa, s'inventarà esbojarrats concursos, recuperarà imatges antigues dels convidats per posar-los en un compromís... Bàsicament farà el que li doni li gana.

Lloll Bertran

La Lloll és la gran experta en xous televisius. Ha viscut l'època daurada dels grans programes. Es pensa que la tele és com abans i que funciona el que funcionava abans. Per això serà l'encarregada d'organitzar el repte final del programa, enredant tots els convidats, que acceptaran fer coses impensables fins aquell moment.

Ferran Aixalà

Ferran Aixalà és el regidor de 'Còmics Show'. Però no és només això, es un autèntic lleidatà 'multiusos' que igual explica al públic en què consistirà el xou d'aquella nit que interpreta una cançó de Queen des de l'escenari o participa en el número final de programa.
 
Anar al contingut