Comença el rodatge d'"Uno para todos", una pel·lícula amb participació de TV3

L'1 de juliol va arrencar el rodatge del film "Uno para todos", un llargmetratge amb la participació de TV3, dirigit per David Ilundain, amb guió de Valentina Viso i Coral Cruz, i protagonitzat per David Verdaguer.
David Verdaguer a "Uno para todos"

David Verdaguer a "Uno para todos"

David Verdaguer ("Estiu 1993", "Els dies que vindran"), Clara Segura ("Una pistola en cada mano"), Patricia López Arnaiz ("La peste"), Betsy Túrnez ("El rei borni") i Ana Labordeta ("Planes para mañana") protagonitzen el segon llargmetratge del director David Ilundain,"Uno para todos", que es roda a diferents localitzacions de Catalunya i Aragó des de l'1 de juliol.

La pel·lícula és una història de superació, d'esperança i de la necessitat de perdonar i de saber demanar perdó en un entorn en què les diferències culturals i generacionals són evidents. El rodatge durarà sis setmanes i, a part dels actors principals, diversos actors infantils seleccionats a través d'un extens càsting completen el repartiment del film. "Uno para todos" és una producció d'Inicia Films, Fasten Films, A Contracorriente Films, Bolo Audiovisual, Uno para Todos AIE i Amalur AIE, amb la participació de TV3, TVE, Movistar+ i Aragón TV, i amb el suport d'ICAA, ICEC, el govern de Navarra i MEDIA Europa Creativa. La pel·lícula s'estrenarà el 2020.

Sinopsi:
La pel·lícula gira al voltant d'un professor interí que assumeix la tasca de ser tutor de sisè de primària en un poble completament desconegut per a ell. Quan descobreix que ha d'integrar un alumne malalt a l'aula es troba amb un problema encara més gran: cap dels seus companys no vol que torni a classe amb ells.

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA

Direcció: David Ilundain
Guió: Valentina Viso i Coral Cruz
Producció executiva: Valérie Delpierre i Adrià Monés
Intèrprets: David Verdaguer, Clara Segura, Patricia López Arnaiz, Betsy Túrnez i Ana Labordeta.