El forense - Manel Alías
Manel Alías
Pròximament, a TV3

Comença el rodatge d'"El forense", una sèrie documental de TV3 conduïda per Manel Alías

De la mà del periodista Manel Alías, arribaran a l'espectador les històries i les reflexions d'un dels millors forenses del país i gran narrador, Narcís Bardalet.

"El forense" és la nova sèrie documental de TV3 per conèixer la mort i valorar la vida, una sèrie única, amb divulgació, suspens, emoció i optimisme. Parla de la mort, però s'hi reivindica la vida.
 

Patrons de conducta

El forense Narcís Bardalet, al llarg de la seva carrera professional, ha trobat patrons de conducta que retraten la condició humana davant la mort. Compartirà els seus coneixements i anys d'experiència amb Manel Alias, presentador i conductor de la sèrie, per conèixer la mort i entendre el sentit de la vida.
 

El forense - Narcís Bardalet i Manel Alías
Gravació de la sèrie documental "El forense" (CCMA)

 

Reflexions de Manel Alías

Basada en les memòries de Narcís Bardalet, cada capítol conté la història d'un cas principal i alguns de secundaris. En cada un dels episodis, 6 de 60 minuts, s'aniran creuant diferents moments d'entrevista a Narcís Bardalet, les reflexions de Manel Alías i la mateixa investigació sobre el terreny per buscar altres mirades i complementar cada relat amb preguntes a testimonis actuals que han estat al llindar de la mort i que han pres consciència del valor -- i la fragilitat-- de l'existència.

El forense - Narcís Bardalet i Manel Alías
Narcís Bardalet i Manel Alías

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut