Les pel·lícules del cap de setmana

Els canvis radicals porten les persones a emprendre camins insospitats. Ja sigui per culpa d'una guerra, el retorn a les arrels familiars o la trobada de l'amor, a partir d'aquell moment, res no tornarà a ser el que era.
"LA LLAMADA"

"LA LLAMADA"

DISSABTE, a les 15.40, "LA LLAMADA", amb Macarena García, Anna Castillo, Belén Cuesta, Gracia Olayo, Richard Collins-Moore i Secun de la Rosa.

La Bernarda, una monja nouvinguda, vol salvar el campament amb la seva cançó, "Viviremos firmes en la fe". La germana Milagros, una jove amb dubtes, recorda com li agradava Presuntos Implicados. I la Maria i la Susanna, dues adolescents castigades, tenen un grup que es diu Suma Latina. Però des que Déu se li apareix a la Maria una nit, tot canvia. I és que a Déu li encanta Whitney Houston. "La llamada" és una epopeia en clau Disney, amb actuacions musicals, que segueix el desenvolupament d'una comèdia romàntica, però transcendeix i juga amb tots aquests gèneres per acabar sent un cant a la llibertat i al primer amor.

 

DISSABTE, a les 17.40, "EL GUST DE LES LLAVORS DE POMA" - ("Der Geschmack von Apfelkernen") 

En morir la Bertha, les seves tres filles i la seva neta Iris es retroben a l'enterrament. Per sorpresa de tothom, l'Iris hereta la casa familiar i en pocs dies ha de decidir què en fa. S'hi instal·la i, a mesura que va redescobrint les pertinences de la seva àvia, les habitacions i els racons del meravellós jardí que envolta la casa, l'Iris reconstrueix la història dolça i amarga de tres generacions de dones singulars, plena d'estius inacabables, plaers senzills i, com a la majoria de les famílies, draps bruts -alguns d'inconfessables.

 

DIUMENGE, a les 15.40, "ALS MEUS SOMNIS" - ("In My Dreams")

La Natalie i en Nick, dos joves decebuts de l'amor, llancen una moneda en una font al mateix temps. Segons la llegenda, quan es formula així un desig se somia en l'amor de la teva vida durant set dies seguits. La Natalie ha heretat un restaurant, que manté a contracor, i en Nick treballa a disgust fent de delineant. Però això està a punt de canviar. Després de la primera nit de somiar l'un amb l'altre, frisen per retrobar-se. Tots dos estan força sol·licitats, però, una nit l'un, una nit l'altre, no acudeixen a la seva cita onírica. La nit que fa set desisteixen de viure pendents d'un somni, fins que un pressentiment sobtat els fa buscar-se un altre cop.

 

DIUMENGE, a les 17.25, "COLD MOUNTAIN" -  ("Cold Mountain"), amb Jude Law, Nicole Kidman, Renée Zellweger, Brendan Gleeson, Ray Winstone, Donald Sutherland i Natalie Portman, entre altres.

L'Inman, un soldat confederat ferit, fa un viatge ple de perills per tornar a Cold Mountain, a Carolina del Nord, on l'espera l'Ada, la dona que va deixar abans d'anar a combatre a la Guerra de Secessió. Pel camí, l'Inman es troba un seguit de personatges pintorescos; alguns, disposats a ajudar-lo, i d'altres, decidits a matar-lo, mentre que l'Ada aprèn a portar la granja del seu difunt pare amb la Ruby, una jornalera que l'ajuda, i s'enfronta als abusos de la milícia enmig de les dificultats de la guerra.