El presentador: Toni Clapés
Un conductor amb personalitat que aporta entreteniment i humor al programa.
Alhora, té l'autoritat i capacitat per gestionar el debat.
Aportarà dades interessants i/o curioses, així com la seva pròpia opinió.

Toni Clapés va iniciar la seva carrera en el món de les radiofórmules musicals. A mitjans dels anys 1990 va formar part del programa radiofònic "El Terrat", presentat per Andreu Buenafuente, a Ràdio Barcelona (Cadena SER). Al 1997 debuta com presentador radiofònic en solitari en el programa "Versió original", a Catalunya Ràdio. A partir del 2005 ho farà a RAC 1 amb el "Versió RAC1". El 19 de març de 2014 va celebrar els trenta anys treballant a la ràdio. El 1994 Toni Clapés va fer el seu debut televisiu com col·laborador de l'espai de TV3, "Tot per l'audiència"​, presentat per Xavier Sardà. Posteriorment, va participar en altres espais de TV3 com "Sense títol s/n", presentat per Andreu Buenafuente i "Persones humanes" i "Solvència contrastada", ambdós acompanyant Miquel Calçada. El 1997 va debutar en solitari amb l'espai "Efectes secundaris"​. El 1998 Sardà el va incorporar a l'elenc de col·laboradors del programa "Crónicas marcianas" de Telecinco, on Clapés desenvolupava la seva faceta d'imitador. Després va tornar a TV3 per presentar els programes "El submarí" (protagonitzat per nens de 4 a 9 anys) i, posteriorment, "Societat imitada".

Els capitans: Màbel Martí i Xavier Graset

Una figura fixa que hi serà cada setmana. Ràpids i amb capacitat de rèplica. Aporten el punt d'humor i entreteniment. 
 

Màbel Martí va començar com a redactora d'informatius i programes a Canal 9. L'any 1998 es va traslladar a Barcelona, on s'ha quedat. Des
d'aleshores, ha treballat en diferents mitjans de comunicació. A COM Ràdio amb Elisenda Roca, a City TV amb Jordi González i cinc anys a TV3 al programa "El Club" d'Albert Om. "La salut al cistell" per a TV3, "Cuinetes" a l'estiu a RAC 1 i "Camí particular" a BTV han estat els seus últims treballs. A més, també té un llibre publicat: "Ai, mare! Coses que passen quan tens el primer fill".

 


Xavier Graset dirigeix i presenta a Catalunya Ràdio la tertúlia diària d'actualitat "L'oracle", de 15.00 a 16.00, premi RAC al millor programa de ràdio 2009 i premi Proteus 2013 per la versió estiuenca "Líquids". A Catalunya Ràdio, a més, ha dirigit i realitzat els programes "El món s'acaba", "Tot gira" i "De 4 a 7", ha estat durant set anys corresponsal a Madrid i subdirector d'"El matí de Catalunya Ràdio". A TV3 ha presentat "12 punts" i "Artèria 33", ha col·laborat a "Sense títol", a "El Club" i "(S)avis". A la Xarxa de Televisions Locals (XTVL), ha dirigit i presentat el programa "Situacions extraordinàries". Xavier Graset també és articulista en premsa escrita, és autor de llibres com "Bon vent"  i també se l'ha pogut veure sobre els escenaris del Teatre Lliure en l'obra "Sobre els danys del tabac... i les ostres" d'Anton Txékhov. 

Els col·laboradors
​El programa comptarà amb les intervencions de l'actor i còmic Pep Plaza. Cada setmana, a més, visitarà el programa un artista convidat: humoristes, mags o monologuistes.
 

Pep Plaza es transforma en Pep Guardiola, Quim Monzó, Tomeu Penya, Matías Prats, Boris Izaguirre, Albert Om... Les seves imitacions, i ell de retruc, han esdevingut molt populars gràcies a la seva presència a la ràdio (Catalunya Ràdio i RAC1) i a les aparicions en programes de televisió com "Crackòvia", "Polònia", "Senyores i senyors" i "El Club", entre altres. 
Anar al contingut