• Com Som - 11/04/2015
  Veure vídeo

 • Com Som - 04/04/2015
  Veure vídeo

  Com Som - 04/04/2015

  "El foraster" Quim Masferrer i l'actriu Rosa Boladeras són els convidats d'aquest dissabte al "Com som", el concurs setmanal de TV3 presentat per Toni Clapés, en què els participants hauran d'encertar com són els seus conciutadans. Rosa Boladeras s'incorporarà a l'equip de Xavier Graset i Quim Masferrer, al de Màbel Martí. Perquè li donin suport, "El foraster" ha dut al plató del "Com som" públic de Sant Feliu Sasserra, població que el seu programa ha visitat recentment.

  Amb noves proves per potenciar el concurs, aquesta setmana es planteja als concursants encertar els percentatges de preguntes com:
  Quin tant per cent de catalans creuen en els extraterrestres? Quin tant per cent de catalans ha cantat en un karaoke alguna vegada?
  A més, el camaleònic Pep Plaza es convertirà en Matías Prats i en el cantant Joan Manuel Serrat.

  Al web del programa (www.tv3.cat/comsom) hi ha les respostes a l'enquesta del programa, formulada per l'empresa Feedback a més de 1.000 persones.

  "El foraster" Quim Masferrer i l'actriu Rosa Boladeras són els convidats d'aquest dissabte al "Com som", el concurs setmanal de TV3 presentat per Toni Clapés, en què els participants hauran d'encertar com són els seus conciutadans. Rosa Boladeras s'incorporarà a l'equip de Xavier Graset i Quim Masferrer, al de Màbel Martí. Perquè li donin suport, "El foraster" ha dut al plató del "Com som" públic de Sant Feliu Sasserra, població que el seu programa ha visitat recentment. Amb noves proves per potenciar el concurs, aquesta setmana es planteja als concursants encertar els percentatges de preguntes com: Quin tant per cent de catalans creuen en els extraterrestres? Quin tant per cent de catalans ha cantat en un karaoke alguna vegada? A més, el camaleònic Pep Plaza es convertirà en Matías Prats i en el cantant Joan Manuel Serrat. Al web del programa (www.tv3.cat/comsom) hi ha les respostes a l'enquesta del programa, formulada per l'empresa Feedback a més de 1.000 persones.

 • Com Som - 28/03/2015
  Veure vídeo

  Com Som - 28/03/2015

  Boris Izaguirre i Santi Villas són els convidats d'aquest dissabte al "Com som", el concurs setmanal de TV3 presentat per Toni Clapés, en què els participants hauran d'encertar com són els seus conciutadans. Boris Izaguirre s'incorporarà a l'equip de Màbel Martí, i Santi Villas, al de Xavier Grasset.

  El concurs incorpora noves proves:

  · "Cinc de vuit", en què els concursants hauran d'encertar quines són les cinc respostes més repetides pels enquestats a preguntes com: Qui són els homes més atractius de Catalunya?
  · "Qui diu què", en què es mostra un vídeo amb 10 persones del carrer escollides a l'atzar. Els concursants hauran d'endevinar quins d'aquests personatges fan determinades coses, com si saben imitar un famós o veuen habitualment "La Riera".
  · "Què t'hi jugues", en què els concursants aposten entre 1 i 10 punts dels que ja han guanyats i han d'encertar preguntes basades en la demarcació o l'edat dels que han contestat l'enquesta (Com per exemple: en quina demarcació perdonarien més una infidelitat de la parella? Barcelona, Tarragona, Lleida o Girona?).

  Pep Plaza tornarà a posar-se en la pell de diversos personatges, com Gay de Liébana, Julio Iglesias o.... Boris Izaguirre. Veurem com s'ho pren l'autèntic Boris!.

  Al web del programa (www.tv3.cat/comsom) hi ha les respostes de l'enquesta del programa, formulada per l'empresa Feedback a més de 1.000 persones.

  Boris Izaguirre i Santi Villas són els convidats d'aquest dissabte al "Com som", el concurs setmanal de TV3 presentat per Toni Clapés, en què els participants hauran d'encertar com són els seus conciutadans. Boris Izaguirre s'incorporarà a l'equip de Màbel Martí, i Santi Villas, al de Xavier Grasset. El concurs incorpora noves proves: · "Cinc de vuit", en què els concursants hauran d'encertar quines són les cinc respostes més repetides pels enquestats a preguntes com: Qui són els homes més atractius de Catalunya? · "Qui diu què", en què es mostra un vídeo amb 10 persones del carrer escollides a l'atzar. Els concursants hauran d'endevinar quins d'aquests personatges fan determinades coses, com si saben imitar un famós o veuen habitualment "La Riera". · "Què t'hi jugues", en què els concursants aposten entre 1 i 10 punts dels que ja han guanyats i han d'encertar preguntes basades en la demarcació o l'edat dels que han contestat l'enquesta (Com per exemple: en quina demarcació perdonarien més una infidelitat de la parella? Barcelona, Tarragona, Lleida o Girona?). Pep Plaza tornarà a posar-se en la pell de diversos personatges, com Gay de Liébana, Julio Iglesias o.... Boris Izaguirre. Veurem com s'ho pren l'autèntic Boris!. Al web del programa (www.tv3.cat/comsom) hi ha les respostes de l'enquesta del programa, formulada per l'empresa Feedback a més de 1.000 persones.

 • Com Som - 14/03/2015
  Veure vídeo

  Com Som - 14/03/2015

  Aquest dissabte, la model i presentadora Judit Mascó i el televisiu Jesús Vázquez són els convidats al "Com som", el concurs setmanal de TV3 presentat per Toni Clapés, en què els participants han d'encertar com són els seus conciutadans.

  Com sempre, els dos equips ¿formats per un capità (Màbel Martí i Xavier Graset), una parella de concursants i un convidat famós¿ es convertiran en sociòlegs per intentar esbrinar l'opinió i els hàbits dels catalans i encertar la resposta de qüestions com: A quin tant per cent de catalans els atreu físicament algun polític? Quin tant per cent de catalans estan registrats en alguna xarxa social?

  Completaran el programa les imitacions de Pep Plaza (que es posarà en la pell de Justo Molinero, Gila i Julio Iglesias) i l'actuació del Mag Lari, que donarà la seva peculiar resposta a la pregunta: Quin tant per cent de catalans han tornat a regalar un regal que els van fer i no els va agradar?

  Al web del programa (www.tv3.cat/comsom) hi ha les respostes a l'enquesta del programa, formulada per l'empresa Feedback a més de 1.000 persones.

  Aquest dissabte, la model i presentadora Judit Mascó i el televisiu Jesús Vázquez són els convidats al "Com som", el concurs setmanal de TV3 presentat per Toni Clapés, en què els participants han d'encertar com són els seus conciutadans. Com sempre, els dos equips ¿formats per un capità (Màbel Martí i Xavier Graset), una parella de concursants i un convidat famós¿ es convertiran en sociòlegs per intentar esbrinar l'opinió i els hàbits dels catalans i encertar la resposta de qüestions com: A quin tant per cent de catalans els atreu físicament algun polític? Quin tant per cent de catalans estan registrats en alguna xarxa social? Completaran el programa les imitacions de Pep Plaza (que es posarà en la pell de Justo Molinero, Gila i Julio Iglesias) i l'actuació del Mag Lari, que donarà la seva peculiar resposta a la pregunta: Quin tant per cent de catalans han tornat a regalar un regal que els van fer i no els va agradar? Al web del programa (www.tv3.cat/comsom) hi ha les respostes a l'enquesta del programa, formulada per l'empresa Feedback a més de 1.000 persones.

 • Com Som - 21/03/2015
  Veure vídeo

  Com Som - 21/03/2015

  Carles Xuriguera i Fel Faixedas són els convidats d'aquest dissabte al "Com som", el concurs setmanal de TV3 presentat per Toni Clapés, en què els participants hauran d'encertar com són els seus conciutadans. El duet còmic, que actualment col·labora en el programa "La tribu", de Catalunya Ràdio, se separarà durant una estona per incorporar-se cadascun a un dels equips participants en el concurs.

  Com sempre, els dos equips ¿formats per un capità (Màbel Martí i Xavier Graset), una parella de concursants i un convidat famós¿ es convertiran en sociòlegs per intentar esbrinar l'opinió i els hàbits dels catalans i encertar la resposta a qüestions com: quin percentatge de catalans tenen el costum de deixar propina?, quin percentatge de catalans s'ha disfressat algun cop per Carnestoltes? O... amb qui preferirien quedar-se tancats a l'ascensor els catalans: amb el ministre Wert o amb Pepe del Reial Madrid?
  Completaran el programa les imitacions de Pep Plaza, que es posarà en la pell d'Albert Om, el rei Joan Carles o el senyor Barragán.

  Al web del programa (www.tv3.cat/comsom) hi ha les respostes a l'enquesta del programa, formulada per l'empresa Feedback a més de 1.000 persones.

  Carles Xuriguera i Fel Faixedas són els convidats d'aquest dissabte al "Com som", el concurs setmanal de TV3 presentat per Toni Clapés, en què els participants hauran d'encertar com són els seus conciutadans. El duet còmic, que actualment col·labora en el programa "La tribu", de Catalunya Ràdio, se separarà durant una estona per incorporar-se cadascun a un dels equips participants en el concurs. Com sempre, els dos equips ¿formats per un capità (Màbel Martí i Xavier Graset), una parella de concursants i un convidat famós¿ es convertiran en sociòlegs per intentar esbrinar l'opinió i els hàbits dels catalans i encertar la resposta a qüestions com: quin percentatge de catalans tenen el costum de deixar propina?, quin percentatge de catalans s'ha disfressat algun cop per Carnestoltes? O... amb qui preferirien quedar-se tancats a l'ascensor els catalans: amb el ministre Wert o amb Pepe del Reial Madrid? Completaran el programa les imitacions de Pep Plaza, que es posarà en la pell d'Albert Om, el rei Joan Carles o el senyor Barragán. Al web del programa (www.tv3.cat/comsom) hi ha les respostes a l'enquesta del programa, formulada per l'empresa Feedback a més de 1.000 persones.

 • Com Som - 07/03/2015
  Veure vídeo

 • Com Som - 28/02/2015
  Veure vídeo

 • Com Som - 21/02/2015
  Veure vídeo

  Com Som - 21/02/2015

  Aquesta setmana, els xefs Ada Parellada i Nandu Jubany són els convidats famosos del "Com som", el concurs setmanal de TV3 presentat per Toni Clapés, en què els participants hauran d'encertar com són els seus conciutadans. En aquest concurs, que aquesta setmana tindrà un marcat accent gastronòmic, també hi intervindrà David Baró, Premi Nacional de Mentalisme i popular gràcies a haver encertat el número de loteria de la Grossa de Cap d'Any. El camaleònic Pep Plaza es convertirà en Ferran Adrià i Lluís Llach i els concursants intentaran clavar els percentatges per aconseguir un cotxe elèctric, un viatge a Sardenya i altres premis.

  Aquesta setmana, els dos equips¿formats per un capità (Màbel Martí i Xavier Graset), una parella de concursants i un convidat famós¿ que hauran de convertir-se en sociòlegs per intentar esbrinar l'opinió i els hàbits dels catalans, competiran en jocs divertits per encertar la resposta de qüestions com: quin tant per cent de catalans creuen en la sort?. Quin percentatge de catanals han espiat el mòbil o el correu de la seva parella?. O: què prefereixen els catalans: que no hi hagi polítics corruptes o cobrar un 5% de les seves operacions brutes?

  Al web del programa (www.tv3.cat/comsom) hi ha les repostes a l'enquesta del programa, formulada per l'empresa Feedback a més de 1000 persones.

  Aquesta setmana, els xefs Ada Parellada i Nandu Jubany són els convidats famosos del "Com som", el concurs setmanal de TV3 presentat per Toni Clapés, en què els participants hauran d'encertar com són els seus conciutadans. En aquest concurs, que aquesta setmana tindrà un marcat accent gastronòmic, també hi intervindrà David Baró, Premi Nacional de Mentalisme i popular gràcies a haver encertat el número de loteria de la Grossa de Cap d'Any. El camaleònic Pep Plaza es convertirà en Ferran Adrià i Lluís Llach i els concursants intentaran clavar els percentatges per aconseguir un cotxe elèctric, un viatge a Sardenya i altres premis. Aquesta setmana, els dos equips¿formats per un capità (Màbel Martí i Xavier Graset), una parella de concursants i un convidat famós¿ que hauran de convertir-se en sociòlegs per intentar esbrinar l'opinió i els hàbits dels catalans, competiran en jocs divertits per encertar la resposta de qüestions com: quin tant per cent de catalans creuen en la sort?. Quin percentatge de catanals han espiat el mòbil o el correu de la seva parella?. O: què prefereixen els catalans: que no hi hagi polítics corruptes o cobrar un 5% de les seves operacions brutes? Al web del programa (www.tv3.cat/comsom) hi ha les repostes a l'enquesta del programa, formulada per l'empresa Feedback a més de 1000 persones.

 • Com som - 14/02/2015
  Veure vídeo

 • Com Som - 07/02/2015
  Veure vídeo

  Com Som - 07/02/2015

  Aquesta setmana, els dos equips -formats per un capità (Màbel Martí i Xavier Graset), una parella de concursants i un convidat famós-, que hauran de convertir-se en sociòlegs per intentar esbrinar l'opinió i els hàbits dels catalans, competiran en jocs divertits per encertar la resposta de qüestions com: Quin tant per cent de catalans encara fan el canvi d'euros a pessetes, celebren Sant Valentí o posen abans l'oli o la sal al pa amb tomàquet.
  Aquesta setmana, els convidats que competiran entre ells per descobrir "Com som" els catalans seran l'entrenadora de natació sincronitzada Anna Tarrés i el periodista i tertulià Xavier Sardà. També ens visitarà Dani Jiménez, conductor del programa "Dinàmiks", del canal Super3, que il·lustrarà una de les preguntes de l'enquesta del programa amb un espectacular experiment científic.
  Veurem si els concursants són capaços de saber com som els catalans i quin dels dos equips arriba a la fase final del programa, on poden guanyar un cotxe elèctric, un viatge a Sardenya, un televisor Android TV o una escapada rural.

  Aquesta setmana, els dos equips -formats per un capità (Màbel Martí i Xavier Graset), una parella de concursants i un convidat famós-, que hauran de convertir-se en sociòlegs per intentar esbrinar l'opinió i els hàbits dels catalans, competiran en jocs divertits per encertar la resposta de qüestions com: Quin tant per cent de catalans encara fan el canvi d'euros a pessetes, celebren Sant Valentí o posen abans l'oli o la sal al pa amb tomàquet. Aquesta setmana, els convidats que competiran entre ells per descobrir "Com som" els catalans seran l'entrenadora de natació sincronitzada Anna Tarrés i el periodista i tertulià Xavier Sardà. També ens visitarà Dani Jiménez, conductor del programa "Dinàmiks", del canal Super3, que il·lustrarà una de les preguntes de l'enquesta del programa amb un espectacular experiment científic. Veurem si els concursants són capaços de saber com som els catalans i quin dels dos equips arriba a la fase final del programa, on poden guanyar un cotxe elèctric, un viatge a Sardenya, un televisor Android TV o una escapada rural.

 • Com som - 31/01/2015
  Veure vídeo

  Com som - 31/01/2015

  Primera edició del concurs "Com som", presentat per Toni Clapés i amb Pep Plaza, Xavier Grasset i Màbel Martí.

  Primera edició del concurs "Com som", presentat per Toni Clapés i amb Pep Plaza, Xavier Grasset i Màbel Martí.

Anar al contingut