En Miquel marxant de l'hospital; en Litus i l'Eva; la Marta i la Patri; el Manel
Nous capítols a partir del 30 d'agost

"Com si fos ahir": tots els interrogants oberts

"Vull que ens separem." Amb aquesta sentència de la Noe al Miquel s'acabava la quarta temporada de "Com si fos ahir". Amb la principal incògnita de com haurà passat l'estiu el matrimoni, la sèrie es retrobarà amb l'espectador el 30 d'agost

"Com si fos ahir" ha dit adeu fins al 30 d'agost. La incògnita principal amb què els guionistes han volgut deixar l'espectador intrigat fins a la tornada és clara: s'ha acabat definitivament el matrimoni del Miquel i la Noe? A l'últim capítol, ella semblava molt convençuda de les seves paraules. I fa ben poc ja n'hi va perdonar una de grossa. Tot i així, la relació no es pot acabar del tot, perquè tenen un fill en comú, el Guillem.

Però, quines altres incògnites ens ha deixat aquest final de temporada?

1. El futur del Manel

Una mica relacionat amb la ruptura del matrimoni del Miquel i la Noe hi ha el futur empresarial del Manel. Què li espera, al fill de la Gemma i l'Andreu, després que el seu negoci fracassés d'una manera tan dramàtica i inesperada?

2. La relació entre la Marta i la Patri

Aquesta és una relació ben curiosa. Sembla que una i altra tenen coses que les uneixen i, d'una manera inconscient, es troben bé ajudant-se. Sobretot la Marta a la Patri, sorprenentment. O coneixent l'empresària es tracta només d'una inversió de futur? Sigui com sigui, ara la germana del Manel podria reprendre els estudis. Acceptarà l'oferta?

3. La relació Eva i Litus

L'Eva i en Litus han estat víctimes d'ells mateixos i ara no saben com sortir de l'atzucac en què s'han ficat. Després de tot el sidral que han muntat amb el pis, fent posicionar la colla en dos bàndols i creant alguns moments de tensió més que notable, ara... ara tornen a ser parella i sembla que no hagi passat res. Com reaccionarà la colla?

4. El futur emprenedor de la Cati

No hi ha dubte que el projecte de la Cati li va com l'anell al dit i que l'actitud emprenedora per la lliçó que li acaba de donar la vida l'ajuda molt. Té possibilitats d'èxit reals. Com ho encaixarà, el Quim? Els papers del matrimoni que vam conèixer a la primera temporada es poden veure intercanviats d'aquí ben poc.

5. El futur del Jordi i la Gina

El que va començar com un favor per fer veure als pares de la Gina que tenia parella pot acabar en una possible relació. Quin futur els espera, al Jordi i la Gina, ara que l'ex de la Sílvia ha confessat a la Marta que s'ha enamorat? Serà correspost?

6. L'Andreu i Pili

El final de temporada no ha estat fàcil per a l'Andreu i la Pili. Després de perdre el nadó que esperaven amb tantes ganes i d'unes setmanes difícils per a tots dos, van decidir de tornar a intentar ser pares després de les vacances. Ho mantindran?

7. Parelles que trontollen

Caldrà esperar la nova temporada també per saber què passa amb el Bruno i la Cristina, i el Quique i la Cèlia. Quan a uns els van bé les coses, als altres no. Però sembla que el Quique ha trencat aquesta dinàmica, finalment. I l'Anna? Ha perdut definitivament en Juli?

Anar al contingut