Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Un casament inesperat però molt desitjat

Tots els detalls del casament entre l'Andreu i la Pili

Va ser una cerimònia improvisada, amb pocs convidats, sí. Però això no impedeix que el casament que ha revolucionat el "Comsi" estigui ple de detalls per analitzar, com a qualsevol boda

Meritxell Subirós

La Pili i l'Andreu havien passat pel moment més complicat de la seva relació quan l'Andreu li va confessar que tenia el VIH, però finalment no va ser així i no va arribar a desenvolupar-la. Aquest tràngol va fer trontollar la relació entre tots dos. Ella, morta de por per no contraure la malaltia, planteja a l'Andreu què han de fer. L'Andreu entén que tot s'ha acabat entre ells dos. Però no és així. L'amor de la Pili l'impulsa a tirar endavant. S'abracen, determinats a superar-ho, però com diu la Pili... "ho hem de fer junts".

 

L'Andreu i la Pili han passat uns moments molt durs, però sembla que els han superat
L'Andreu i la Pili han passat uns moments molt durs, però sembla que els han superat

Per sort, l'Andreu reacciona bé a la medicació i després de fer-se un control, la seva càrrega viral és molt baixa. Content, està decidit, ara sí, a reunir tota la colla per celebrar-ho i fer una trobada de cap de setmana a la muntanya. La Pili busca mil excuses per treure-l'hi del cap.

Pili: L'última vegada que vam anar tots junts a la muntanya no va anar gaire bé.
Andreu: I a la platja, a la Costa Brava, en una caleta d'aquelles romàntiques... no et vindria de gust?
Pili: Trobo que és una llàstima fer-ho ara. Encara no fa calor. Potser d'aquí un o dos mesos, més cap a l'estiu. I, a més, que la colla es posi d'acord serà llarguíssim. Jo m'ho prendria amb temps.
Andreu: D'acord.

La Pili ha tingut una idea. Li prepararà una festa sorpresa, sense que ell ho sàpiga. Però com s'ho farà si ella ha d'anar a Madrid per feina? Agafa el mòbil, riallera. Té un pla, i aquests en són els detalls:

 

Els convidats a la boda

Decidida a sorprendre l'Andreu, la Pili va a veure l'Eva a casa seva perquè l'ajudi a reunir la colla. Té clar que la trobada ha de ser amb ells. La Pili tota sola veu difícil poder organitzar un esdeveniment amb la colla al complet. L'Eva ho troba una molt bona idea i s'hi bolca de ple. "Per l'Andreu, el que sigui", diu. Però la Pili nota que l'Eva no està bé.

L'Eva, per la seva banda, reconeix que no està gaire per festes perquè ha trencat amb el Santi. Està tocada. Ara que, repensant-s'ho, creu que el que necessita és precisament desconnectar, i muntar una festa li anirà perfecte per fer fora les cabòries. La Pili li ensenya una casa al mòbil, la primera proposta de lloc on fer la celebració.

 

La Pili ensenya una casa com a possible lloc de la festa a l'Eva
La Pili ensenya una casa com a possible lloc de la festa a l'Eva

 

"Un lloc espectacular per a un esdeveniment únic"

En Miquel, l'Eva, la Noe i la Pili es reuneixen per acabar de concretar el lloc de la trobada. En Miquel proposa organitzar alguna cosa similar al que van fer per al seu aniversari, una sortida a la muntanya, o també llogar un vaixell, però la Pili prefereix fer una cosa més íntima. Després de diverses propostes, la Noe agafa les regnes i busca en el seu iPad. Proposa muntar-la ben grossa. Troba a internet una nau enorme especialitzada en festes.

Pili: M'agradaria fer alguna cosa més tranquil·la. No cal que ens compliquem la vida. Només trobar un lloc una mica especial.
Noe: Aquest lloc és la bomba de lo especial que és. (L'hi ensenya a l'Eva) És una nau enorme i la decoració és xulíssima.
Eva: Sí, una mica hortera.
Noe: És un lloc divertit, sí o no? Això és una festa temàtica de Mart, però no cal anar disfressats. Pilles beguda i discjòquei i et surt gairebé pel que demanes.
Pili: No creieu que podríem buscar una cosa més senzilleta?
Noe: Tu vols sorprendre l'Andreu, sí o no?
Pili: Sí, però sense passar-nos. Perquè tinc una altra cosa al cap (Primera pista que planeja casar-se simbòlicament amb l'Andreu).
Noe: Creu-me. Si vols fer-ho bé, fes-ho gran.
Pili : Això és gegant i nosaltres no som tants!

La Noe llegeix els comentaris del local "La millor festa de la meva vida", "lloc impressionant", "diversió assegurada". La Pili es deixa convèncer i reserva la sala per a la festa.

 

La Noe ha trobat un super local a internet que serà idela per a la festa
La Noe ha trobat un superlocal a internet que serà ideal per a la festa

 

El pla per enredar l'Andreu

Es troben l'Eva, la Gemma, la Marta i la Pili per planificar com enreden l'Andreu per dur-lo a la festa sorpresa. La Gemma comenta que ella no, que se li escaparia el riure i se li notaria molt. L'Eva diu que ella tampoc i proposen la Marta perquè sap convèncer molt bé la gent i, si cal, dir alguna mentida. La Marta accepta el repte. Però, de cop, la Pili s'adona que totes les dones de la taula són ex de l'Andreu i li agafen dubtes.

Pili: De sobte, he pensat que les tres havíeu estat amb l'Andreu, que sou ex seves i us estava sentint parlar i he pensat que jo tard o d'hora també acabaré sent un ex seva.
Gemma: Per què? No té per què. A més, l'Andreu està ara en un punt molt més madur. Nosaltres érem molt joves.
Eva: Amb mi ni t'hi comparis perquè vam estar tres dies i mig.
Marta: Igual que jo.
Gemma: La teva història és la bona. No t'agafin ara inseguretats.
Marta: Això sí, ens hauràs de pagar drets de formació.
Pili: Com?
Marta: Entre totes, te l'hem ensenyat i ara ja el tens arregladet.

La Pili pensarosa mentre comenten l'estratègi per enredar l'Andreu
La Pili, pensarosa, mentre comenten l'estratègia per enredar l'Andreu

 

Un local "amb sorpresa", per a la festa de l'Andreu

Som a un dia de la festa sorpresa. La Pili, el Miquel i la Noe es dirigeixen cap al local que han reservat per preparar la festa de l'Andreu, que s'ha de celebrar l'endemà. Però el lloc sembla abandonat i tancat. En Miquel ja s'ensuma que tot ha estat una bona enredada i que el local no existeix. La Noe posa pau i truca per esbrinar què ha passat. Ningú contesta el telèfon.

Noe: No l'agafen. No ho entenc.
Pili: Però si tu vas parlar amb ells l'altre dia...
Noe: I tant que vaig parlar amb ells, el noi era supersimpàtic.
Miquel (Demanant-li el mòbil): Deixa'm veure l'anunci... Hòstia!
Noe / Pili: Què passa?
Miquel: Que t'han estafat, Noe. Mira els comentaris.
Pili (Agafant el mòbil, llegeix): "És una estafa, no contacteu amb ells, el local no existe, yo ya les he denunciado..." Hi ha més de vint comentaris com aquests.
Miquel: Però que no els vas llegir?
Noe: Sí, els tres primers.
Miquel: I tu ho has pagat tot, no?
Pili: Sí, clar. I ara què fem?
Noe: Anar a comissaria. Aquests ens tornaran tots els diners.
Pili: Els diners és el que menys m'importa. La festa és demà i no tenim local on fer-la.

La Pili, en Miquel i la Noe arriben al local, que troben tancat

La Pili, en Miquel i la Noe arriben al local, que troben tancat

 

L'ensarronada frustrada


Ha arribat el dia de la festa sorpresa. La Marta està intentant fer creure a l'Andreu que li fa mal el turmell i no el pot recolzar a terra. Amb l'excusa, li demana que l'acompanyi a un lloc on ha d'anar al migdia.

Andreu: Sí, home!
Marta: La Pili m'ha dit que avui no treballes. Només et demano això i després aniré a l'ambulatori.
Andreu: Infermer a domicili, taxista, què més vols? Vols que et faci els vidres?

Inesperadament, truquen a la porta. És l'Enric, amb males notícies, i comunica a la Marta que han de parlar a soles, sense l'Andreu. Llavors la Marta s'aixeca i l'Andreu s'adona que no hi té res al peu i que tot era una mentida.

Andreu: Però no has dit que no podies caminar?
Marta (confessant): Sí, ens ho hem inventat perquè t'havia de portar a un lloc.
Andreu: A quin lloc?
Marta (fent-lo fora de casa): A la teva festa sorpresa. Digue'ls-hi que arribaré tard. T'enviaré la ubicació.

 

L'Andreu va a casa la Marta totalment enganyat
L'Andreu va a casa la Marta totalment enganyat


La festa, de sorpresa en sorpresa

Mentrestant, una bona part de la colla és a la platja de la Barceloneta organitzant la festa sorpresa. Desplegament de taules i cadires de càmping. Tots vestits "casual", carregant bosses amb menjar per picar i begudes. De cop, la Noe s'adona que s'ha descuidat les neveres i que el cava estarà calent. La Pili s'alarma.

Pili: Per favor, quin desastre!
Noe: No, Pili. Tranqui, vale? Serà preciós.
Pili: Amb begudes calentes, olives amb sorra... és que ho hauríem d'haver anul·lat ja.
Noe: Res d'estrès... a veure, això ho solucionem amb un pim-pam.

La Sílvia demana calma i segueixen els preparatius. En Miquel anirà a la benzinera a buscar bosses de gel. De cop, en Jordi fa una observació.

Jordi: Soc jo o aquell que ve per allà assembla a l'Andreu molt?

 

L'Andreu arriba tot sol davant la desesperació de la Pili. Irònicament, és ell qui ha sorprès la colla en la seva festa sorpresa. Explica que la Marta és a casa seva i que creu que li han entrat a robar al burguer.

Andreu (veient la Pili que plora): Pili, carinyo, si estic encantat de la vida. Si volia fer una festa amb vosaltres, que soc molt feliç, de veritat...

 

Comencen els prepaaratius a la plaatja de la Barceloneta
Comencen els preparatius a la platja de la Barceloneta


Un "sí, ho vull" molt esperat

La gent de la colla xerra i menja, asseguts o drets, amb els plats de paper a les mans. La Sílvia es pregunta que és estrany que en Quim i la Marta no hagin arribat. La Pili fa un gest al Miquel i aquest somriu. En tenen alguna de planejada (segona pista que passa alguna cosa). Sense treure-li la vista de sobre, en Miquel observa com la Pili s'acosta a l'Andreu.

 

Pili: Amor, pots estar una mica per mi?
Andreu: Sí, digues....
Pili: Et vull fer una pregunta i vull que siguis sincer.
Andreu: Ui, quina por!
Pili: Et vols casar amb mi?
Andreu: No em facis aquestes bromes, que saps que jo soc molt romàntic.
Pili: Que no és broma!
Andreu: Ho dius de debò?
Pili: Sí.
Andreu: D'acord, casem-nos. Només m'has de dir quan.
Pili: Ara.

 

La Pili demana l'Andreu per casar-se amb ella
La Pili demana l'Andreu per casar-se amb ella

 

Una cerimònia que fa clic-clic

En Miquel, que és l'assenyat de la colla, es col·loca davant d'ells i procedeix a casar-los, nerviós, després d'haver passat la nit pensant què els diria. La Pili du uns pantalons amples estampats de tons clars, una samarreta blanca i una jaqueta texana fins a la cintura. L'Andreu porta pantalons blau marí, camisa blau cel per fora els pantalons i una jaqueta marró i blava. No són les gales típiques d'un casament, però en aquests moments el que compta és l'amor, i aquí l'amor es respira i es veu, en cada gest i en cada mirada. En Miquel obre la cerimònia.

 

Miquel: Si jo us hagués de donar un consell amb la meva breu però intensa experiència, només us diria dues coses. La primera, és bastant fàcil de complir, i és que a partir d'ara sou un equip i hauríeu d'anar a totes. I l'altra és que les relacions de parella és com la vida, i no us ho heu de prendre com si hagués de durar per sempre, sinó com si cada dia fos l'últim dia que haguéssiu d'estar junts. I no m'enrotllo més. Us estimeu, no?
Pili/Andreu: Sí, sí...
Miquel: Doncs jo us declaro marit i muller.


La Pili i l'Andreu es fan el petó i la Noe s'acosta amb una bosseta. La Pili té un parell de clicks de Famobil que va guardar per si mai es casava. Els ensenya a la colla.

Andreu (referint-se a un dels clicks): És clavat a mi, el tio!


La Pili riu i es fan un altre petó. La colla els tira arròs integral, que ha portat la Noe, esclar, que, pel cas, funciona igual.

La Pili ensenya els clics de Famòbil que guardava de petita pel dia del seu casament
La Pili ensenya els clics de Famobil que guardava de petita per al dia del seu casament

La festa segueix, i ja sabem que un casament crida un altre casament. En Santi aprofita que l'Eva s'acosta a la taula de les begudes per abraçar-la i comentar-li que ells dos també podrien fer un pensament. Tot sembla anar bé fins que arriba la Marta i anuncia que han detingut en Quim i en Marc per traficar amb droga al burguer. Tothom es queda blanc. La que més, la Cati, que no s'ho creu.

L'Andreu i la Pili es casen, un esdeveniment molt rumiat per la Pili
L'Andreu i la Pili es casen. La Pili ho ha aconseguit!

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut