Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Instagram Live

Tot a punt per al retorn de "Com si fos ahir"

Els actors Eduard Farelo i Elena Gadel, juntament amb el director de la sèrie, Esteve Rovira, i la guionista Anna Manso han participat en un Instagram Live on han resolt molts dels dubtes dels seguidors i han participat al joc de les frases de la sèrie.

Just després de l'emissió de l'especial de "Com si fos ahir" "Resum 2020" amb els millors moments de la temporada, els seguidors de la sèrie han pogut participar en un Instagram Live amb els creadors i actors. Conduït per Míriam Riau, la conversa amb els espectadors ha comptat amb la participació de l'Elena Gadel, que interpreta a la Noe; l'Eduard Farelo, el Miquel a la sèrie; l'Esteve Rovira, director a"Com si fos ahir"; i l'Anna Manso, guionista de la sèrie.  

Al llarg del xat, l'audiència ha pogut preguntar tots els seus dubtes. Entre les trames que despertaven més interès hi havia la de com acabaria la de l'Andreu i la Pili o si l'Eudald i la Gemma tindrien futur com a parella. Els guionistes s'han mostrat una mica recelosos de desvetllar les trames, però han pogut donar algunes pistes que els seguidors més ben informats podran interpretar. 

Un dels temes que s'ha tractat ha estat de si la sèrie inclouria la pandèmia a les seves trames i la guionista Anna Manso ha dit que, en principi, no parlaran de la Covid, perquè volen que el "Com si fos ahir" sigui un oasi per entretenir, ja que en el dia a dia ja n'anem plens. Durant el directe, també s'ha fet un joc on es plantejaven frases i els participants del live havien d'encertar si s'havien dit a la sèrie i qui les havia dit. Entre les frase n'hi havia algunes de trampa, com alguna lletra d'una canço de Queen o alguna intervenció de Donald Trump

 

Dilluns, a les 16.00, torna "Com si fos ahir"
Els participants han donat les gràcies a l'audiència per ser-hi durant aquests mesos i l'han emplaçat a veure el retorn de la sèrie que dilluns a les 16.00, torna a cobrar vida en el punt en què es va quedar. Per preparar l'audiència per als nous capítols, s'ha emès el programa especial "Resum 2020" que recull els millors moments de la temporada i intervencions dels personatges on cadascun ha recordat les seves experiències d'amor, feina i relacions fins al punt en què van quedar les emissions.

Aquestes narracions s'acompanyen de les seqüències corresponents, ja que per una o altra raó, de vegades la versió del mateix personatge no coincideix exactament amb allò que realment va passar. Un resum de la temporada en què com ja acostuma a fer la sèrie en els seus especials, no hi faltarà la sorpresa final: un avançament del que passarà en els pròxims capítols, material inèdit que obre noves expectatives.
 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut