• T7xC16
  Veure vídeo

  T7xC16

  La Gemma proposa al Toni passar un dia junts a les Medes amb el Toni petit i la Patri.

  El Jordi i el Litus pressionen l'Andreu perquè co
  nvidi la Feli a anar de festa. L'Andreu dubta perquè no la vol atabalar, però, d'altra banda, la noia l'atrau molt.

  El Jordi està content perquè la Bibi anirà a la inauguració del gimnàs, i ell, a la fi, li podrà presentar tota la colla.

  El Valeri dorm a casa de nois que coneix per Grinder, però, de cop, li falla el pla.

  La Gemma proposa al Toni passar un dia junts a les Medes amb el Toni petit i la Patri. El Jordi i el Litus pressionen l'Andreu perquè convidi la Feli a anar de festa. L'Andreu dubta perquè no la vol atabalar, però, d'altra banda, la noia l'atrau molt. El Jordi està content perquè la Bibi anirà a la inauguració del gimnàs, i ell, a la fi, li podrà presentar tota la colla. El Valeri dorm a casa de nois que coneix per Grinder, però, de cop, li falla el pla.

 • T7xC15
  Veure vídeo

  T7xC15

  La Cati pateix perquè el Marc no li contesta ni les trucades ni els missatges, i això afecta la relació amb l'Agustí.

  La Mari Carmen s'enfada amb la Marta perquè està fent retallades al restaurant.

  Més tard el Salva n'esbrina els motius i ell i la Marta discuteixen amb força.

  La Cati pateix perquè el Marc no li contesta ni les trucades ni els missatges, i això afecta la relació amb l'Agustí. La Mari Carmen s'enfada amb la Marta perquè està fent retallades al restaurant. Més tard el Salva n'esbrina els motius i ell i la Marta discuteixen amb força.

 • T7xC14
  Veure vídeo

  T7xC14

  L'Agustí va a veure el Marcel i el Marc al gimnàs i s'alegra que treballin junts. L'home està fart d'amagar que s'embolica amb la Cati.

  El Quique s'indigna quan s'assabenta que aquell dia l'equip de bàsquet farà jocs a la platja en comptes d'entrenar-se.

  El Jordi està content perquè farà la sortida que tenia pendent amb la Bibi.

  L'Agustí va a veure el Marcel i el Marc al gimnàs i s'alegra que treballin junts. L'home està fart d'amagar que s'embolica amb la Cati. El Quique s'indigna quan s'assabenta que aquell dia l'equip de bàsquet farà jocs a la platja en comptes d'entrenar-se. El Jordi està content perquè farà la sortida que tenia pendent amb la Bibi.

 • T7xC13
  Veure vídeo

  T7xC13

  El Toni Petit queda amb la Bet i li porta una foto d'ell i la Naiara de petits.

  La Marta se sent malament per com va tractar l'Hèctor i p
  ateix per si el Salva ho va sentir.

  El Marc i la Cati fan les paus. D'altra banda, el noi se sent molt aclaparat per la feina que genera el gimnàs.

  El Toni Petit queda amb la Bet i li porta una foto d'ell i la Naiara de petits. La Marta se sent malament per com va tractar l'Hèctor i pateix per si el Salva ho va sentir. El Marc i la Cati fan les paus. D'altra banda, el noi se sent molt aclaparat per la feina que genera el gimnàs.

 • T7xC12
  Veure vídeo

  T7xC12

  El Toni li diu a la Patri que s'alegra que estiguin millor amb el Toni Petit. La Patri es tensa i se n'adona que el Toni Petit no ha explicat res de la situació real en què es troba la parella.

  La Gina li proposa a l'Agustí embolicar-se i ell li revela una informació inesperada.

  La Gemma, que està molesta perquè la van deixar sola amb les classes de tango, torna a demanar voluntaris.

  L' Ivan se sorprèn quan veu que la Sílvia i la Feli han quedat per veure una pel·lícula juntes.

  El Toni li diu a la Patri que s'alegra que estiguin millor amb el Toni Petit. La Patri es tensa i se n'adona que el Toni Petit no ha explicat res de la situació real en què es troba la parella. La Gina li proposa a l'Agustí embolicar-se i ell li revela una informació inesperada. La Gemma, que està molesta perquè la van deixar sola amb les classes de tango, torna a demanar voluntaris. L' Ivan se sorprèn quan veu que la Sílvia i la Feli han quedat per veure una pel·lícula juntes.

 • T7xC11
  Veure vídeo

  T7xC11

  El Marc renya l'Eva perquè ha fet més feina de la que li tocava.

  La Marta defensa que està bé i que no li afecta el missatge del Salva,
  però la Gina no s'ho empassa.

  L'Adrià explica que el fan entrenar amb un nen que no en sap gaire. Davant d'aquesta situació, el Quique es vol queixar a l'Andrea, l'entrenadora.

  El Marc renya l'Eva perquè ha fet més feina de la que li tocava. La Marta defensa que està bé i que no li afecta el missatge del Salva, però la Gina no s'ho empassa. L'Adrià explica que el fan entrenar amb un nen que no en sap gaire. Davant d'aquesta situació, el Quique es vol queixar a l'Andrea, l'entrenadora.

 • T7xC10
  Veure vídeo

  T7xC10

  La Cati i l'Agustí han passat el cap de setmana com una autèntica parella, però decideixen reflexionar sobre la seva situació.

  La Gina i el Jordi obliguen el Valeri a disculpar-se amb la Cati.

  El Toni Petit està ansiós per tornar a parlar amb la seva mare i li envia un missatge.

  La Cati i l'Agustí han passat el cap de setmana com una autèntica parella, però decideixen reflexionar sobre la seva situació. La Gina i el Jordi obliguen el Valeri a disculpar-se amb la Cati. El Toni Petit està ansiós per tornar a parlar amb la seva mare i li envia un missatge.

 • T7xC9
  Veure vídeo

  T7xC9

  El Toni petit voldria tornar a veure la seva mare, però no es troba en el seu millor moment i nota que li falten forces.


  La Cati s'enfada molt quan el Marc li diu que podria contractar l'Eva per al gimnàs.


  El Quique pateix un bloqueig immediat quan la Noe li dona l'equipament de bàsquet per a l' Adrià.

  El Toni petit voldria tornar a veure la seva mare, però no es troba en el seu millor moment i nota que li falten forces. La Cati s'enfada molt quan el Marc li diu que podria contractar l'Eva per al gimnàs. El Quique pateix un bloqueig immediat quan la Noe li dona l'equipament de bàsquet per a l' Adrià.

 • T7xC8
  Veure vídeo

  T7xC8

  La Mari Carmen li recomana a la Marta que vigili que la Sofia no li robi el Salva.

  El Marc ensenya el nou gimnàs als seus amics i fa ca
  s de les seves idees boges per batejar-lo

  L'Andreu segueix intentant apropar-se de manera romàntica a la Felisa, però sembla que no ho té fàcil

  La separació de la Bibi s'està complicant i això afecta el bon rotllo entre ella i el Jordi.

  La Mari Carmen li recomana a la Marta que vigili que la Sofia no li robi el Salva. El Marc ensenya el nou gimnàs als seus amics i fa cas de les seves idees boges per batejar-lo L'Andreu segueix intentant apropar-se de manera romàntica a la Felisa, però sembla que no ho té fàcil La separació de la Bibi s'està complicant i això afecta el bon rotllo entre ella i el Jordi.

 • T7xC7
  Veure vídeo

  T7xC7

  La Sofia també anirà amb el Salva a Tenerife per presentar el seu cas. Però el Salva no vol que ella i la Marta coincideixin.

  L' Eva creu que la Cati l'acomiadarà i demana assessorament professional al Miquel i la Gemma.

  La Felisa farà una nova festa i la Sílvia torna a alarmar-se perquè sap que tindrà problemes per dormir.

  La Sofia també anirà amb el Salva a Tenerife per presentar el seu cas. Però el Salva no vol que ella i la Marta coincideixin. L' Eva creu que la Cati l'acomiadarà i demana assessorament professional al Miquel i la Gemma. La Felisa farà una nova festa i la Sílvia torna a alarmar-se perquè sap que tindrà problemes per dormir.

 • T7xC6
  Veure vídeo

  T7xC6

  La Cati i l' Agustí no saben com gestionar la seva relació després de la mort del Quim.

  El Toni petit amaga el veritable motiu de la sev
  a discussió amb la Patri. El Toni ho intenta esbrinar.

  El Quique s'inventa una excusa per no anar al primer entrenament de bàsquet de l'Adrià.

  La Cati i l' Agustí no saben com gestionar la seva relació després de la mort del Quim. El Toni petit amaga el veritable motiu de la seva discussió amb la Patri. El Toni ho intenta esbrinar. El Quique s'inventa una excusa per no anar al primer entrenament de bàsquet de l'Adrià.

 • T7xC5
  Veure vídeo

  T7xC5

  La Cati està més animada perquè el Marc ha comprat el gimnàs i sembla que està redirigint la seva vida.

  El Toni petit es mostra il·lusionat pel cap de setmana a Saldes amb la família i sembla que ja està més animat.

  La Mari Carmen coneix la Sofia i la dona no li acaba d'agradar.

  La Cati està més animada perquè el Marc ha comprat el gimnàs i sembla que està redirigint la seva vida. El Toni petit es mostra il·lusionat pel cap de setmana a Saldes amb la família i sembla que ja està més animat. La Mari Carmen coneix la Sofia i la dona no li acaba d'agradar.

 • T7xC4
  Veure vídeo

  T7xC4

  El Marc se'n riu de la bronca que li va fotre la seva mare, però el Toni petit en té una altra opinió. D'altra banda, el Jordi se sent molt culpable per la mort del Quim i vol fer alguna cosa per compensar-ho i l'Andreu, que no es treu la Felisa del cap, busca maneres enginyoses de tornar-la a veure.

  El Marc se'n riu de la bronca que li va fotre la seva mare, però el Toni petit en té una altra opinió. D'altra banda, el Jordi se sent molt culpable per la mort del Quim i vol fer alguna cosa per compensar-ho i l'Andreu, que no es treu la Felisa del cap, busca maneres enginyoses de tornar-la a veure.

 • T7xC3
  Veure vídeo

  T7xC3

  L'Eva es fa valer davant de la Cati per la quantitat de feina que fa, mentre el Marc i el Valeri activen un projecte artístic sorprenent i, també, arriscat. D'altra banda, l'Adrià vol fer bàsquet igual que l'Èric, però el Quique s'hi nega rotundament sense donar explicacions.

  L'Eva es fa valer davant de la Cati per la quantitat de feina que fa, mentre el Marc i el Valeri activen un projecte artístic sorprenent i, també, arriscat. D'altra banda, l'Adrià vol fer bàsquet igual que l'Èric, però el Quique s'hi nega rotundament sense donar explicacions.

 • T7xC2
  Veure vídeo

  T7xC2

  L'Andreu continua trist per la mort del Quim i li fa por haver-se precipitat convocant els amics a veure el futbol. D'altra banda, la Sílvia i l'Ivan celebren que l'Emili es troba a la presó i que ella comença una nova etapa. La Patri està contenta perquè podrà fer vacances amb el Toni petit, però el noi sembla que podria tenir altres plans.

  L'Andreu continua trist per la mort del Quim i li fa por haver-se precipitat convocant els amics a veure el futbol. D'altra banda, la Sílvia i l'Ivan celebren que l'Emili es troba a la presó i que ella comença una nova etapa. La Patri està contenta perquè podrà fer vacances amb el Toni petit, però el noi sembla que podria tenir altres plans.

Anar al contingut