Tardor 2018

Protagonistes de "Com si fos ahir" es fan una selfie

Protagonistes de "Com si fos ahir"

La sèrie de la sobretaula "Com si fos ahir" ha tornat amb tota la força amb què l'espectador va acomiadar la primera temporada, a finals de juliol. Després de mantenir el lideratge de la franja, amb una audiència mitjana de 255.000 espectadors i el 16% de quota, torna amb nous escenaris i personatges que eixamplaran el món dels protagonistes que l'espectador ha conegut a fons al llarg de la primera temporada. A banda dels nou protagonistes de l'Institut Reina Sibil·la, la sèrie descobrirà aquesta tardor personatges nouvinguts interpretats per Carme Conesa, Roger Coma, Pau Durà, Míriam Iscla i Bernat Quintana.

Les noves trames​

Què passa quan algú decideix actuar, encara que sigui per una vegada, com li dicta el cor? Aquesta és l'essència de la història d'amor de l'Andreu amb la dona que va conèixer a l'aeroport al final de la primera temporada.

El somriure de l'Eva corre el perill de glaçar-se. Es trobarà atrapada en el malson d'una relació malaltissa de la qual no li serà fàcil escapar. I si en un principi la separació d'en Jordi i la Sílvia semblava perjudicar més en Jordi, aquesta tardor les coses poden canviar. Ara bé, ella està decidida a sortir-se'n.

La reaparició d'una dona misteriosa trasbalsa la vida d'en Miquel i provocarà un daltabaix que també afectarà el grup d'amics de l'institut. Perquè hi ha coses de la vida del gerent de Cuevas Consultors que no ha explicat mai als seus companys.

La Marta estrenarà càrrec a Adalisa, un fet que revolucionarà els treballadors de l'empresa i posarà a prova la seva amistat amb la
Paula.

En Quim començarà un negoci que, tot i ser legal, és èticament reprotxable. Per tirar-lo endavant comptarà amb una aliada inesperada,
la seva ex, la Cati. Aquesta parella, ara junta per interessos, es trobarà immersa en situacions dignes d'una comèdia memorable.

La Gemma continua sent una mare moderna i tolerant. Això li porta satisfaccions, però també més d'un problema. Amb l'aire fresc que aportarà la nòvia d'en Manel i el retrobament d'un familiar a la seva vida, l'espectador comprendrà millor aquest personatge.

A més, hi haurà espais nous, com la nova botiga que obrirà la Sílvia, el pis de l'Andreu o el d'en Quim. I l'espectador també veurà quin paper juguen els nous actors que s'incorporen a la sèrie.

Les noves cares

Carme Conesa és la Clàudia, una dona per qui en Miquel queda misteriosament trasbalsat un dia que la veu dins d'un autobús.

Roger Coma és I'Ivan, un exclient de Cuevas Consultors, que la Gemma presenta a la Sílvia perquè valorin la possibilitat d'obrir una botiga plegats.

Pau Durà és el Bernat, un metge que entra a l'hospital on treballa l'Andreu i amb qui de seguida estableix una bona relació.

Míriam Iscla és la Marina, la dona que l'Andreu va conèixer fugaçment a l'aeroport en l'últim episodi i a la qual resulta que no ha pogut oblidar.

Bernat Quintana és el Valentí, el tutor i professor d'anglès de la Júlia. Ella no l'aguanta, però a la mare sí que li cau bé, i sembla que el sentiment és recíproc.