Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
La sèrie torna el 30 d'agost

Recordes com va acabar "Com si fos ahir"? Ho revivim amb 6 fans

"Trista", "Impactant", "Sorpresa", "Muda", "Indignat" i "Sense paraules". Així es van quedar aquests sis fans després de veure l'últim capítol de la quarta temporada de la sèrie d'èxit de sobretaula

La Rosó, la Marta, la Pili, en Cristian, l'Alfonso i la Marissa són sis fans incondicionals de "Com si fos ahir". L'últim episodi de la quarta temporada els ha deixat amb sentiments contradictoris, entre sorpreses, emocions inesperades, tendresa i vergonya aliena.

 

D'on venim?

Per situar-nos una mica, recordarem que l'últim capítol arrossega tres temàtiques importants: la renúncia del Litus del pis de l'Eva, la confessió de l'Hèctor, que admet a l'Ivan haver vist l'agressor de la Lua i la mort del Paco, el pare de la Noe.

 

 

Els moments més top del capítol

Dels trenta-sis minuts que dura l'episodi, les sis declaracions que més han impactat els nostres fans han estat:

1.- Noe: "El meu pare s'ha mort per culpa teva"

La Noe responsabilitza en Miquel de la mort del seu pare.
La Noe responsabilitza en Miquel de la mort del seu pare

La Noe culpa el seu marit de la mort del seu pare. En Miquel, avalat pels pares de la Noe, va invertir diners en el negoci d'en Manel, d'amagat de la Noe. Una tempesta colossal ha destrossat les instal·lacions del projecte d'en Manel. Tot ha quedat inservible i l'assegurança no ho cobrirà. En Miquel, la Gemma i l'Andreu han perdut els diners invertits. En saber la notícia, el pare de la Noe té un atac de cor i acaba morint a l'hospital.

"És una mica bèstia que et diguin això", comenta la Pili, que estava preocupada pel que podia acabar fent en Miquel. La Rosó s'ha fixat més en un altre moment de la seqüència que considera més important. En canvi, el Cristian puntualitza molt bé com van passar els fets, i no es pot negar que té una part de raó. Segons el que explica, no tota la culpa seria del Miquel, sinó més aviat compartida.

"Ha estat massa dura, la Noe?", es pregunten els fans. La Núria tampoc les té totes amb el que pugui fer en Miquel a partir d'ara.
L'Alfonso té una teoria que ha deduït lligant caps aquí i allà: "Crec que la Noe s'ha fixat en algú altre i que hi haurà un canvi de parella." L'Alfonso dispara i proposa un nom. Tindrà raó? La Pili veu un bri d'esperança i assenyala una persona com a possible conciliadora.

 

2.- Sílvia: "Vol que el posis a dins amb ell"

La Sílvia dona un dinosaure de joguina de l'Èric a la Noe.
La Sílvia dona un dinosaure de joguina de l'Èric a la Noe

La Sílvia dona a la Noe un petit dinosaure de goma perquè el posi dins el taüt amb el Paco. Ha estat cosa de l'Èric, el fill gran de la Noe i en Miquel, que estimava el seu avi amb bogeria. Aquest detall ha agradat als nostres fans. El Cristian ha trobat que el fet ha estat molt amorós, tot i que li ha sobtat que la Noe expliqués d'on va sortir el dinosaure: "M'ha fet molta gràcia aquest comentari i trencava totalment amb el moment dramàtic del tanatori".

 

3.- Cati: "El teu pare és en un lloc millor"

La Cati creu en la vida després de la mort.
La Cati creu en la vida després de la mort

La Cati va estar a punt de morir congelada en una nau magatzem de fruites, on treballava. Per sort, la van trobar a temps. Ella afirma haver estat morta una estona molt curta. Aquesta experiència propera a la mort ha produït un canvi profund en la manera d'encarar la vida.

"La Cati se'ns ha tornat espiritual de cop", comenta la Marissa. El Cristian també creu que la Cati no ha estat encertada amb aquest comentari, mentre que l'Alfonso treu una nova teoria sobre una conspiració espiritual.

 

4.- Quim: "Quins collons venir aquí com si res, no?"

En Quim està molt enfadat amb en Litus i el fa fora.
En Quim està molt enfadat amb en Litus i el fa fora

L'Eva i en Litus estan vivint un malson d'emocions. Han passat d'estimar-se i planificar una vida junts a odiar-se i malparlar l'un de l'altre. Però la vida porta sorpreses, com ara una reconciliació que ningú s'esperava. El Litus, feliç de nou, es presenta al tanatori, amb ganes d'explicar-ho a tothom. Però en Quim, que, entre altres coses, no ha pogut oblidar el tema de la pizza a domicili, li tira la cavalleria per sobre i el fa fora a crits.

Rosó: "Ha sigut un boom! I a sobre no saben què ha passat fa mitja hora!". El Cristian hi està d'acord i creu que aquesta trama ens deixa sorpreses per a la temporada que ve. La Marissa no és amiga dels ultimàtums i afegeix que la culpa és que "es diuen coses que no es poden dir". La Núria afegeix: "Veurem què passa". El fet que l'Eva i en Litus possiblement tornin a anar a viure junts ha generat un cert rebombori. "Tela!", exclama la Pili.

 

5.- Hèctor: "Vull dir que t'estimo una mica, no com al meu germà, però una mica sí"

L'Hèctor fa una confessió molt importnat a l'Ivan.
L'Hèctor fa una confessió molt important a l'Ivan

L'Hèctor se sent alliberat després de l'episodi de l'agressió a la Lua. Per fi s'ha decidit a anar a comissaria i allà ha pogut reconèixer l'agressor d'entre les fotos dels sospitosos. Ha estat capaç de fer aquest pas gràcies al suport de l'Ivan. Sense que ell s'ho esperés, l'Hèctor el va a veure a la botiga i li fa una confessió que el deixa corprès. Fins i tot a un dels fans li ha caigut la llagrimeta. A veure si endevines a quin. Ha estat una escena commovedora.

 

6.- Noe. "Et vaig demanar que no vinguessis"

La Noe fa fora en Miquel de la seva vida.
La Noe fa fora en Miquel de la seva vida

La Noe, decebuda amb el doble engany del seu marit, demana al Miquel que no vingui a l'enterrament. Però en Miquel creu que hi ha d'anar i hi va. Entra al tanatori, passa per davant dels seus amics i puja les escales per donar el condol a la Mari Carmen, als germans de la Noe i finalment a ella. La Noe està realment dolguda i contrariada. Vol que se'n vagi i li demana que se'n vagi de casa i de la seva vida per sempre. Vol la separació.

Què diu la Pili d'un bolet? En general, els nostres fans no estan gens d'acord amb com es comporta la Noe. Troben que es passa de dura i senten pena pel Miquel. "Això ens deixa una mica amb l'ai al cor per saber què passarà amb aquesta relació", comenta en Cristian, que ha trobat que l'escena té un parell de moments molt potents.

 

Els secrets que queden per descobrir

L'episodi s'acaba aquí, però queden molts interrogants oberts. Què passarà entre el Jordi i la Gina? Els pares d'ella descobriran l'engany o Cupido vindrà a fer-los una visita? L'Anna ha perdut el Juli per sempre més? L'Andreu i la Pili es tornaran a quedar embarassats? La Patri acceptarà la proposta de la Marta? En Manel aixecarà cap?

 

Unes històries comencen i d'altres s'acaben.
Unes històries comencen i d'altres s'acaben

La Cati podrà tirar endavant la feina de la seva vida? La Mari Carmen s'haurà de vendre la casa de Cañada? L'Eva i en Litus tornaran a ser parella? El Quique acabarà amb la Cèlia o tornarà amb la Cristina tot i haver firmat el divorci? I la Noe i en Miquel han partit peres per sempre més?

Amb tantes preguntes sense contestar, queda clar que el "Com si fos ahir" té corda per a estona.

La vida es capgira en uns segons.
La vida es capgira en uns segons

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut