Quines trames has de conèixer abans de veure l'últim capítol de "Com si fos ahir"
Adeu a la quarta temporada

Quines trames has de conèixer abans de veure l'últim capítol de "Com si fos ahir"

El 16 de juliol estrenem l'últim episodi de la quarta temporada de "Com si fos ahir". La sèrie torna el 30 d'agost, però abans hi ha algunes trames que cal que coneguis per estar al dia i preparar-te per a l'últim capítol. Recapitulem!

El capítol 737 de "Com si fos ahir" ha estat ben intens. Alguns encara estem plorant per la mort d'en Paco, però necessitem agafar aire perquè queda només un capítol abans de finalitzar la quarta temporada. Un bon moment per recordar algunes de les trames que s'han tancat aquesta setmana o s'acabaran de tancar en l'últim capítol. 

 

1. La trama de la Cèlia i el Quique i el Bruno i la Cristina

La relació de la Cèlia i el Quique va sorgir una mica per despit. Parlar de les seves exparelles els va unir, i sense adonar-se'n estaven formalitzant una relació pròpia. La Cristina, que no ha pogut amagar la seva gelosia des del pimer moment, ha tornat a posar-se enmig de la nova parella. I quan la Cèlia s'assabenta que la Cristina li va fer un últim petó a en Quique, li demana explicacions a ella.

Des de la ràbia continguda, la Cristina li explica que en Quique li va suplicar que tornessin a estar junts, abans de signar el divorci. La Cèlia, encara dolguda per la ruptura d'en Bruno, trenca amb en Quique i li demana temps. Tornaran o ho hauran deixat per sempre? A ningú li agrada ser el segon plat.

La Cristina vol fer mal a la Cèlia i li explica que el Quique perd el cap per ella
La Cristina vol fer mal a la Cèlia i li explica que el Quique perd el cap per ella

 

2. La trama de l'Anna i el Juli

L'Anna no se n'acaba de sortir. La seva relació amb en Juli està plena d'alts i baixos i no ha sabut lidiar amb l'esquizofrènia de la seva parella, que l'ha sobrepassat degut a les pors i els prejudicis. L'Anna es va convertir en el que el Juli no volia, fent-li de mare. Arran de la detenció pels Mossos d'Esquadra, a l'escola s'han assabentat que en Juli té esquizofrènia i ha perdut la feina. I en Juli ja n'està fart de rebre aquest tracte. Una altra parella que es trenca. L'Anna queda feta pols i no troba consol en res ni ningú. Ni tan sols en el seu amic Ivan, que té el cap en un altre lloc. 

L'Anna no vol perdre al Juli, però sembla que han trencat per sempre
L'Anna no vol perdre al Juli, però sembla que han trencat per sempre

 

3. La trama de l'Hèctor i L'Ivan

Fa temps que l'Ivan tem que l'Hèctor hagi comès una violació. Troba el seu comportament molt sospitós, i se'n sent resonsable, ja que des de la mort d'en Gabriel ell ha exercit del seu protector. Quan l'Hèctor té un malson i li torna a dir l'Ivan que vol viure amb ell uns dies, troba l'oportunitat per tornar a treure el tema. "Si has de venir a viure amb mi, digue'm per què". L'Hèctor li explica la veritat de la violació, tot el que ha estat callant fins ara: com l'agressor es va emportar la noia, que ell ho va veure tot i que quan anava a intervenir l'agressor el va agredir i li va robar el DNI... Ho va rebre com una amenaça implícita: "Sé on vius".

I això l'ha tingut paralitzat fins ara. Sembla que l'Hèctor tindrà en l'Ivan un aliat per fer front al que vingui a partir d'ara i per anar a declarar a la policia. "Per la Lua, i perquè pensin que les persones com jo també podem ajudar". Què els depararà aquest final de temporada?

L'Ivan ofereix ajuda a l'Héctor per acompanyar-lo a la policia
L'Ivan ofereix ajuda a l'Héctor per acompanyar-lo a la policia


4. La trama d'en Litus i l'Eva

La batalla pel pis d'en Litus i l'Eva ha despertat la bel·ligerància a la colla del Reina Sibil·la. En Litus té el dret legal sobre el pis que acaba de comprar, però l'Eva assegura que és ella qui té tot el dret moral sobre el pis on ha viscut tota la  vida. De qui és el pis, doncs? Tothom s'ha posicionat al costat de l'Eva. En Litus només ha obtingut el suport de la seva germana Marta i el Jordi. Però a "Com si fos ahir" pot passar de tot.

En Litus troba a la paret unes marques de quan la filla de l'Eva era petita i se n'adona que per a la seva ex el pis és tan important que cal cedir-li la seva propietat. "El pis és teu. Ara truco al notari, que prepari un document per posar-lo al teu nom. Ho sento, per tot.", diu en Litus. Després d'una guerra oberta que s'ha allargat durant setmanes, l'Eva queda tan sorpresa per aquest últim moviment que pot passar qualsevol cosa. Per a qui serà el pis, finalment?

La guerra pel pis els ha distanciat tant que no se suporten
La guerra pel pis els ha distanciat tant que no se suporten

 

5. La trama de la Noe i en Miquel

El temporal Paula ha arrasat a "Com si fos ahir". No només s'ha emportat les il·lusions del primer negoci d'en Manel i els estavis de tota una vida de la Gemma, sinó que ha posat al descobert que en Miquel ha estat ocultant a la Noe que havia invertit en el negoci sense el seu consentiment i amb l'aval dels seus propis pares. Venien de superar un moment dur com a parella: la Noe just passava pàgina de la infidelitat d'en Miquel quan s'assabenta que els seus pares hauran de vendre la casa de Cañada per la maniobra amagada del consultor. Massa coses per perdonar.

La Noe s'acomiada del seu pare, abans de morir
La Noe s'acomiada del seu pare, abans de morir
 

En aquest moment, en Miquel ja ho té difícil per aconseguir el perdó de la Noe, però encara ho tindrà més difícil. Mentre la Noe i els seus pares parlen d'un hipotètic estiu de comiat a la casa del poble, el pare de la Noe, en Paco, té un infart enmig dels retrets de la seva filla. Els plans de l'últim estiu plegats no podran ser. A l'hospital, la Noe no vol saber res d'en Miquel. I més després del final tràgic del seu pare, que no aconsegueix sortir-se'n. L'últim sospir d'en Paco és entre les que més estima, la seva Noe i la seva Mari Carmen. Miquel, aquesta vegada sembla gairebé impossible que aconsegueixis el seu perdó. Serà la tercera parella que trenca aquesta setmana?

 

Per saber com acaben algunes d'aquestes trames, no us perdeu el capítol 738 de "Com si fos ahir", l'últim de la quarta temporada de la sèrie. El dia 30 d'agost, però, tornem amb una cita ineludible amb el primer capítol de la cinquena temporada de la sèrie!

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut