Núria Gago arriba a "Com si fos ahir" per capgirar-ho tot
A partir de divendres, l'actriu Núria Gago s'afegirà a una de les trames de "Com si fos ahir". Gago hi interpreta la Xesca, una comercial que visita el Billar Burger i que canviarà d'alguna manera la vida del Quim i la Cati
Núria Gago arriba a "Com si fos ahir" per capgirar-ho tot
Núria Gago a "Com si fos ahir"
Núria Gago a "Com si fos ahir"
Canvis de trames i nous actors a la sèrie

Núria Gago arriba a "Com si fos ahir" per capgirar-ho tot

A partir de divendres, l'actriu Núria Gago s'afegirà a una de les trames de "Com si fos ahir". Gago hi interpreta la Xesca, una comercial que visita el Billar Burger i que canviarà d'alguna manera la vida del Quim i la Cati

Divendres 15 de novembre, l'actriu Núria Gago s'incorpora a la sèrie que TV3 emet de dilluns a divendres a la sobretaula, "Com si fos ahir". Gago hi interpretarà la Xesca, la comercial d'una empresa de begudes que en subministrarà al Billar Burger, el "gaming center" que ha obert la Marta amb la col·laboració de l'Edu "Tempesta" i l'ajuda del seu cosí, el Quim. I és precisament el Quim, amb un matrimoni que es troba en hores baixes i que no rep cap mena d'afecte de la Cati, qui quedarà embadalit per la Xesca i es posarà a la seva disposició total.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nos conocimos hace 7 años, yo la perseguía por los camerinos y ella se hacía la "huidiza". Hoy es ella la que se ha colado en el mío. Llevamos un mes grabando juntas y volver a trabajar a su lado es un regalo maravilloso. Hoy nos hemos presentado en plató de esta guisa, con petos y a lo loco, porque nos parecemos mucho más de lo que creemos. T'estimo @olallamoreno i sóc molt feliç de compartir aquest viatge amb tú. El de compartir vida ja és un absolut luxe❤️ I tú @jorditherich ets part enorme d'aquest regal. M'estreno a @comsifosahirtv3 i no sabeu quina felicitat tornar a casa ❤️ Des d'aquesta setmana, la Xesca entra a casa vostra🚀 Que ustedes la gocen!!!

A post shared by Nuria Gago (@nurigago) on

 

 

Una bona temporada d'audiències

Aquesta tercera temporada, les històries de l'Andreu, la Gemma, en Quim, la Marta, en Miquel, la Sílvia, el Jordi, en Litus, l'Eva i l'univers de cadascun ha tornat a captivar l'audiència, que dia rere dia els fa líders de la franja amb fidelitat. La sèrie té una mitjana de 261.000 espectadors i una quota del 17,5%; unes dades que superen les de la temporada anterior.

Aquesta fidelitat, a més, queda palesa al panel GFK, en què la sèrie obté un 8 sobre 10. Un 65% dels enquestats la valora com una sèrie de molta qualitat i un 93% confirmen que en són espectadors habituals.

I pel que fa a internet, la mitjana de consum de vídeo és de 84.300 usuaris únics i 334.000 reproduccions setmanals. En usuaris únics, aquesta és la temporada que registra els millors índexs; des que va començar, al setembre, ja s'han fet 3.200.000 reproduccions de la sèrie, en vídeo, a la carta.

 

Sinopsi del capítol 470

La Pili envia un missatge afectuós a l'Andreu, que és a Madrid, però ell no l'hi respon i ella es pica. En el fons, encara li té enveja. En Quim i la Cati admeten que es troben a faltar, però ella encara no torna a casa. Al Billar Burger, en Marc s'enganxa amb l'Edu, perquè no li vol fer de cambrer. Avui apareix una noia, la Xesca, i a en Quim li torna a sortir el seductor que porta dins. La Manar s'empassa l'orgull i demana bones referències a la Joana per a una possible feina. La Joana l'ajuda, encantada. La Lola aconsegueix que la Gemma li faciliti una entrevista de feina en una empresa que coneix. A l'Eva no li fa cap gràcia.

La sèrie "Com si fos ahir" s'emet cada dia, de dilluns a divendres, a les 15.55, a TV3.

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut