Qui és qui en aquesta tercera temporada?

Nova guia visual de personatges de "Com si fos ahir"

Tres temporades. Han passat multitud de personatges per la sèrie, alguns estimats i d'altres, no tant. Aquí teniu una guia amb els principals protagonistes d'aquesta tercera temporada, per no perdre's cap detall

Durant aquests gairebé tres anys de "Com si fos ahir", hem anat coneixent i estimant els seus protagonistes. Ha plogut molt des que en Vicenç i l'Helena ho removien tot amb la seva història d'amor. Dos anys més tard, en Vicenç ha tornat a trobar un nou amor impossible, la Irene, que està a punt de morir. Tampoc l'Andreu ha trobat la plenitud amorosa. Els problemes amb la Pili es multipliquen, i sembla que els de salut també. La Joana és qui s'apropa més a la plenitud, vivint un amor serè amb la Paz. Però els Vilella no són els únics que han canviat de vida durant aquest temps. En Quim i la Cati tenen ara una relació amorosa amb la Xesca. La Sílvia ha crescut personalment i professionalment des que es va separar d'en Jordi. En Miquel fa 50 anys i ha decidit marcar un punt i a part aturant la seva activitat com a consultor.

Per celebrar el capítol 500, i per si algú ha començat a mirar la sèrie fa poc, posem una mica de llum a les relacions que hi ha entre els protagonistes d'aquesta tercera temporada. 

 

 

Els personatges de la primera temporada:

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut