Segona temporada

Les sobretaules de TV3 tornen a ser de "Com si fos ahir", que torna amb nous personatges i trames

A partir del 3 de setembre, a les 16.05, la sèrie "Com si fos ahir" torna a ocupar l'espai de la sobretaula de TV3 de dilluns a divendres amb cares noves i més trames que sacsejaran la vida dels nou companys d'institut que es van retrobar fa aproximadament un any. Carme Conesa, Roger Coma, Pau Durà, Míriam Iscla i Bernat Quintana són els actors que donaran vida a nous personatges que agafaran protagonisme durant aquesta segona temporada
Actualitzat
En Miquel i la Gemma s'han fet socis, però no donen l'abast: necessiten contractar algú

En Miquel i la Gemma s'han fet socis, però no donen l'abast: necessiten contractar algú

La segona temporada de la sèrie "Com si fos ahir" començarà dilluns, 3 de setembre, després d'unes setmanes de vacances. En aquesta nova etapa, l'espectador veurà l'Andreu immers en una història d'amor amb la dona que va conèixer a l'aeroport en l'últim capítol de la primera temporada. L'Eva es trobarà atrapada en una història sentimental que li farà perdre aquest somriure innocent que l'ha caracteritzat fins ara. En Jordi i la Sílvia comencen camins separats, i ella s'embarcarà en un negoci. A en Miquel li apareix una persona del passat, una dona que li trasbalsarà la vida. La Marta estrena càrrec a Adalisa, cosa que provoca les reticències dels treballadors i un estira-i-arronsa constant amb la Paula. En Quim comença un negoci èticament qüestionable, amb la inestimable ajuda de la seva ex, la Cati. La Gemma retrobarà un familiar que li condicionarà la vida i farà comprendre millor el seu personatge.

Les novetats no s'acaben en les trames, l'espectador també trobarà un bon grapat d'actors nous que eixamplaran l'univers dels protagonistes. Carme Conesa és la Clàudia, una dona per qui en Miquel queda misteriosament trasbalsat un dia que la veu dins d'un autobús. Roger Coma és I'Ivan, un exclient de Cuevas Consultors, que la Gemma presenta a la Sílvia perquè valorin la possibilitat d'obrir una botiga plegats. Pau Durà és el Bernat, un metge que entra a l'hospital on treballa l'Andreu i amb qui de seguida estableix una bona relació. Míriam Iscla és la Marina, la dona que l'Andreu va conèixer fugaçment a l'aeroport en l'últim episodi i a la qual no ha pogut oblidar. I Bernat Quintana és el Valentí, el tutor i professor d'anglès de la Júlia. Ella no l'aguanta, però a la mare sí que li cau bé, i sembla que el sentiment és recíproc.

Audiències
Els espectadors han convertit des del primer moment "Com si fos ahir" en líder de la franja d'emissió. A més, sempre s'ha mantingut en els primers llocs del rànquing de programes més vistos a la carta. Durant la primera temporada ha acumulat una mitjana de 255.000 espectadors, amb una quota de pantalla del 15,9%. Pel que fa al 33, la sèrie ha tingut una mitjana de 27.000 espectadors i una quota de l'1,0%.

Pel que fa a l'anàlisi del panel d'internautes GfK, manté un alt índex qualitatiu, que aquesta temporada ha sigut d'un 7,9.

Dilluns, 3 de setembre, capítol 211: "Ha passat l'estiu"
Ha passat l'estiu. En Miquel va de bòlit perquè la Noe i el seu fill són molt lluny de casa. La Gemma i ell s'han fet socis, però no donen l'abast. Necessiten contractar algú. La Sandra s'ofereix, però continua delicada. La Sílvia ha estat tot l'estiu deprimida. En Jordi s'ha refet, però ella, no. La Gemma es planteja com ajudar-la. I a l'Andreu li han perdut la motxilla a l'aeroport.

VÍDEOS RELACIONATS