L'Andreu i la Pili, cara a cara: "Jo també he tingut una relliscada i puc tenir VIH"
Fa mesos que l'Andreu i la Pili passen per un mal moment de parella, però aquesta setmana ha arribat a un extrem insostenible: l'Andreu li ha confessat que pot tenir VIH arran d'una infidelitat. No et pots perdre aquest moment. Trencaran per sempre?
L'Andreu i la Pili, cara a cara: "Jo també he tingut una relliscada i puc tenir VIH"
El moment de la confessió de l'Andreu, a "Com si fos ahir"

L'Andreu i la Pili, cara a cara: "Jo també he tingut una relliscada i puc tenir VIH"

Fa mesos que l'Andreu i la Pili passen per un mal moment de parella, però aquesta setmana ha arribat a un extrem insostenible: l'Andreu li ha confessat que pot tenir VIH arran d'una infidelitat. No et pots perdre aquest moment. Trencaran per sempre?

Carme Flaqué
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

L'Andreu porta setmanes sense afrontar la veritat: pot tenir VIH. No és capaç d'anar-se a fer les proves, està tancat en el seu món de por i d'incertesa. Va tenir l'oportunitat de confessar-li la seva infidelitat a la Pili. Ella també ho va fer:

"Vaig tenir un rotllo, va ser només una nit i no va significar res. Però necessito que entenguis que si vaig caure va ser perquè necessitava desfogar-me, no pensar en nosaltres."  La Pili, confessant la seva infidelitat a l'Andreu.

Ell no va poder. Silenci. No va ser capaç de dir-li que també havia estat infidel i que, a més, va tenir sexe, sense precaució, al llit que compartien els dos. Però al capítol 506 de "Com si fos ahir", abans que ella agafi l'avió de tornada a Madrid decideix explicar-l'hi, i li truca desesperat per treure's del damunt la culpa. Es veu a venir una nova discussió. Sabem que no és la primera, però serà l'última?

 

La confessió

Andreu: "Pili, no marxis, t'he de dir una cosa molt important."

Ella ho deixa tot, un cop més, i es planta a casa seva. Però quan ell la té al davant les paraules se li fan bola i li costa escopir-les.

Pili: "Per favor, Andreu, m'has trucat perquè em quedés a Barcelona. Què m'has de dir?"

Andreu: "Jo també he tingut una relliscada."

Pili: "I per què no m'ho has dit quan jo t'he explicat que..."

Andreu: "No t'ho he dit abans perquè..."

La Pili està disposada a girar full, i oblidar el mal que s'han fet l'un a l'altra:

Pili: "L'hem cagat els dos, però ara n'estem parlant i no et vull retreure que no m'ho hagis dit abans."

 

Però cap dels dos està preparat per a les paraules que quedaran suspeses en l'aire, a continuació:

Andreu: "La dona amb qui he estat té el VIH. És possible que jo també. No ho sé, no és segur. Perdona."

 

 

Després d'un silenci etern, comencen les preguntes i els retrets. La Pili entén que potser ella també ha contret el VIH.

Pili: "Quan vas follar amb aquesta tia?"

Andreu: "Quan estàvem separats."

Pili: "No, quan vas follar-hi? Un dia que vaig venir de Madrid ens vam enrotllar. Ja havies follat amb ella?"

 

Andreu: "No has de patir per això."

Pili: "Perquè això va passar després?"

Andreu: "No, primer vaig estar amb ella i després amb tu."

Pili: "Ets un fill de puta, ets un fill de puta molt gran."

 

Les hores passen, es queden junts, l'un al costat de l'altre però molt lluny, cadascú en la seva bombolla. La Pili recorda aquell dia i està molt decebuda. "Recordo perfectament que te'm vas tirar a sobre. Aquell dia vam fer l'amor, Andreu! I tu ja havies estat amb aquella tia!" L'Andreu assegura que en realitat no van acabar fent l'amor, que ell va parar perquè no sabia ben bé què estaven fent.

Andreu: "Tinc molta por de perdre't, Pili. No em puc treure la idea del cap que t'he perdut. I em moro. Si et perdo, em moro".

Pili: "T'has de fer les proves, Andreu."

Andreu: "T'estimo."

Pili: "Jo també t'estimo."

L'Andreu té molta por de perdre a la Pili
 

Quan sembla que s'han tornat a apropar, l'Andreu la torna a cagar. "La Mercè no és ningú. Al final vam acabar aquí, a casa, i va passar."

Pili: "Vau follar aquí, a casa?" La Pili no s'ho pot creure.

Andreu: "Sí..."

Pili: "Al nostre llit?"

Andreu: "Sí."

Pili: "Vas follar sense condó, amb una tia que acabaves de conèixer i t'importa una merda. Vau follar sense condó! Per què m'ho has explicat? No t'has fet les proves. No saps res i m'ho expliques. Ets un egoista de merda."

I així, la Pili agafa la maleta i se'n va a Madrid, i deixa l'Andreu suplicant perquè no el deixi. Què passarà entre ells, creieu que la Pili perdonarà l'Andreu? I ell, deixarà de cagar-la algun dia? Digueu la vostra opinió a Twitter, sota l'etiqueta #ComSiFosAhirTV3.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut