La Gemma i la Patri, al Flora
La Gemma i la Patri, al Flora
No s'acaben d'entendre

La Gemma i la Patri, a "Com si fos ahir"

Sovint res no és el que sembla, a "Com si fos ahir". La Gemma, per fer content el Manel, ha contractat la Patri unes quantes hores a la setmana perquè netegi a la consultoria. El propòsit no ha durat ni un dia. La poca discreció de la consultora ha evidenciat les seves contradiccions. Sentir la conversa entre la Gemma i en Miquel, a la Patri, esclar, li ha dolgut

El personatge de la Gemma és, de tota la colla d'amics, el més fred i calculador, però també ha quedat clar que quan cal sap treure la seva part més sensible i afable. No està sent així, però, amb la Patri. Des que va saber de l'existència de la germana biològica del seu fill, que li ha nascut una mena de rebuig dins seu. Al capítol 693 ha quedat ben clar que, tot i que té prou maneres per autocontrolar-se en la majoria de situacions, n'hi ha en què no es pot refrenar.

Ningú no està preparat per sentir com parlen d'ell quan no hi és. La Patri, tampoc. Pot ser que la Gemma pagui car aquest intent galdós de reconciliació amb la situació i acostament al Manel, perquè defensa a ultrança la seva germana.

Quines conseqüències tindrà? Què farà el Manel quan ho sàpiga? On se'n va la Patri? Reconeixerà el seu error, la Gemma? En els pròxims episodis se sabrà si hi torna a haver harmonia en aquest nucli familiar, i si la relació fraternal continua el bon camí de fins ara.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut