Converses pendents, a "Com si fos ahir"
Converses pendents, a "Com si fos ahir"
Què passarà ara?

El Bruno i la Cristina, enxampats!

A "Com si fos ahir", la sèrie d'èxit de la sobretaula de TV3, dos matrimonis van viure moments decisius en les seves relacions. El Quique va enxampar "in fraganti" la Cristina i en Bruno. I el Miquel i la Noe van fer un pas important en el camí de la reconciliació. Una de freda i una de calenta, doncs, a "Com si fos ahir"

Dos dels matrimonis que fins fa poques setmanes semblaven els més consolidats de la sèrie passen per moments complicats. El capítol d'avui ha estat transcendent per en Miquel i la Noe, i la Cristina i en Quique. Ara bé, les conseqüències del que ha passat avui són totalment diferents. En el primer cas, el matrimoni es reconstrueix mentre que en el segon, s'ensorra.

I ara què?

La Cristina té la sensació que ha arruïnat tota la seva vida, que ho ha perdut tot. El Bruno, en canvi, sembla que s'ha tret un pes de sobre confessant a la seva parella que s'ha enamorat d'una altra dona. La Cèlia i el Quique, les víctimes de l'engany, estan emocionalment devastats.

Per a la Noe i el Miquel, veure com la parella que fa només uns dies consideraven ideal trontolla tant o més que ho ha fet la seva és xocant. Accidentalment s'han convertit en part implicada de la història, un fet que, com a parella no els ha anat gens malament. Perquè gestionant els problemes dels seus amics sembla que s'han oblidat una mica dels seus. I s'han acostat com feia setmanes que no ho feien.

Sabrà perdonar, el Quique, com ho està fent la Noe? Hi haurà divorci? O potser la Cristina s'adonarà de com s'estima la seva família i en sortiran reforçats? Què passarà amb el Bruno? I amb la Cèlia? Podran continuar la relació laboral amb la Cristina?

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut