Dijous 18, a les 15.55, a TV3

Doble capítol de "Com si fos ahir" abans de les vacances de Setmana Santa

La sèrie torna a TV3 el dimarts 23 d'abril

La sèrie dels migdies s'agafa una breu pausa per les vacances de Setmana Santa i tornarà el dimarts 23 d'abril, però abans s'emetrà un doble capítol, el 355 i 356, aquest dijous 18 d'abril a partir de les 15.55 a TV3. En una exploració arran de la pallissa, a en Valentí li han detectat un càncer. L'ingressen a l'ICO i l'Andreu serà el seu infermer. No es coneixen, així que l'Andreu, excel·lent professional, li fa costat per animar-lo. Però tot és qüestió de temps. El fill de l'Arturo, en Joan Ramon, serà fora dos mesos i demana a en Quim i la Cati que es facin càrrec del seu pare. A ella no li fa cap gràcia, però tenen por que en Joan Ramon faci servir el document que van firmar. En Marc s'ofereix a cuidar l'home. La Marta és a l'hospital. S'ha recuperat. La Lina la va a veure per pressionar-la perquè li vengui la seva part d'Adalisa. Té proves suficients per enfonsar-la. La Marta, reticent d'entrada, fa un intent desesperat per aliar-se amb la Paula. L'Andreu no vol tractar amb en Valentí, però la Laura l'hi obliga. Queda clar que la seva actitud amb el "pacient" ha canviat. La Charo està de part seva. Li diu que l'entén perfectament. Encara a causa de la pallissa, en Valentí va rebent dosis de calmants. L'Andreu és qui els hi ha d'administrar. A la nit queda amb la Marina. Tot va com una seda. Van al pis d'ell... En Marc s'adona que cuidar l'Arturo serà un drama i no se sent preparat. Per la seva banda, la Cati, que ja s'ensuma el tema, demana a l'Eva que sigui ella qui es faci càrrec de l'Arturo. L'Eva no ho veu clar i diu que primer el vol conèixer. L'Octavi, sempre a la seva, es disculpa amb la Montse i li ofereix diners perquè s'operi als Estats Units. Ella no sap si engegar-lo. Més tard, l'Octavi i la Gemma plantegen obertament el tema d'anar a viure junts. La Gemma vol imposar condicions.

El dimarts 23 podrem veure el capítol 357. Farta d'anar de bòlit, la Noe obliga en Miquel a tenir cura d'en Guillem tot un dia. Un desastre. En Miquel té una urgència laboral i encoloma el nen a la Sandra. L'Arturo no s'adapta a l'Eva com a cuidadora. A més, desvaria més del que era habitual fins ara, i no té clar qui és ella ni la Júlia. La nena també s'enfada amb la seva mare, perquè avui permet que l'Arturo es quedi a dormir. Mentre la Sandra s'estava ocupant d'en Guillem, s'ha trobat amb el seu ex. Davant d'una senyora, en Xavi s'ha fet passar pel pare del nen.

"Com si fos ahir" s'emet cada tarda a TV3, de dilluns a divendres a les 15.55, i és líder d'audiència de la seva franja i també a internet.

VÍDEOS RELACIONATS