"Com si fos ahir" tanca la segona temporada obrint interrogants
278.000 espectadors de mitjana i un 13,5% de quota fan la delícia dels fans de la sèrie, que han quedat corpresos fins al setembre, pendents de l'estat de salut de l'Andreu
"Com si fos ahir" tanca la segona temporada obrint interrogants
La colla en xoc i pendent que l'Andreu se salvi.
La colla en xoc i pendent que l'Andreu se salvi.
Cares noves a partir del 9 de setembre

"Com si fos ahir" tanca la segona temporada obrint interrogants

278.000 espectadors de mitjana i un 13,5% de quota fan la delícia dels fans de la sèrie, que han quedat corpresos fins al setembre, pendents de l'estat de salut de l'Andreu

A l'últim capítol de la segona temporada del "Com si fos ahir" es van posar a la llum els secrets del Mateu, un exalumne efímer del Reina Sibil·la (només hi va estudiar un any), que s'ha incorporat a la sèrie aquesta temporada i que amb la seva actitud i revelacions ha descol·locat la colla en més d'una situació. L'escena amb què tanca l'episodi final, però, s'endú la palma, quan enmig d'una discussió aferrissada va clavar un ganivet a l'Andreu. El que havia de ser la celebració d'un compromís personal i laboral (el Mateu i la Marta eren socis i parella) va esdevenir una de les tragèdies més grans que ha viscut la sèrie fins al moment. La Joana i el Vicenç, que ja van perdre un fill en un accident de trànsit, ara poden perdre l'Andreu, el petit, ara que semblava que podia reprendre la relació amb la Pili. Un cop més, els guionistes de la sèrie no han defraudat l'audiència, un total de 641.000 persones van passar, en un moment o altre, per l'emissió de l'especial de diumenge, que va ser el tercer programa més vist del dia, amb 278.000 espectadors de mitjana i una quota del 13.5%.

 

El públic encara no s'havia recuperat de la punyalada del Mateu a l'Andreu que començava "Com si fos un making 2", un espai amb entrevistes als protagonistes de la sèrie i intervencions d'alguns dels seus fans més fidels; el "making of" d'escenes de capítols d'aquesta segona temporada, i, com a avanç de la tercera, la revelació en primícia de dues cares noves que la sèrie incorporarà a partir del setembre: els actors Anna Ycobalzeta, que interpretarà la Romina Tantull, una executiva de comptes de publicitat, amiga i pacient de la Sílvia, i Joan Carreras, l'Eudald Miralvet, fill d'una amiga del Vicenç, professor lector a la Universitat de Cambridge.

 

El programa també va revelar les històries que els passaran als nou protagonistes quan comenci la nova temporada: una dona farà trontollar la Joana i la Paz (i no hi haurà triangle amorós), el Vicenç tindrà un any d'extrems (amor i patiment màxims), el Jordi i l'Anna començaran una relació diferent (ni de pare-filla ni laboral), un nou client farà perillar l'honestedat del Miquel, i la Noe viurà el seu costat fosc, la Gemma es tornarà a enganxar els dits amb un home (més que mai), les històries de l'Eva divertiran molt l'espectador, la Sílvia intentarà canviar (l'Ivan haurà de fer malabars sentimentals per adaptar-se als seus canvis), l'Ismael complicarà molt la vida d'en Litus, la Marta compartirà molts embolics amb el Quim (que viurà entre el bé i el mal), la Cati farà un gran canvi (però no de personalitat) i l'Andreu... l'Andreu viurà, o no viurà. Aquest programa va ser el sisè més vist del dia, amb 180.000 espectadors i un 10,6% de quota.

TV3 estrenarà la tercera temporada de "Com si fos ahir" el dilluns 9 de setembre a les 15.55.

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut