Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Tornada de la pausa nadalenca

"Com si fos ahir": s'han reconciliat el Miquel i la Noe?

La sèrie va quedar en diversos punts àlgids: la Noe i el Miquel es van fer un petó, la Gemma i la Sílvia s'han enfadat, l'Andreu li ha dit a la Pili que no vol continuar amb ella i el Juli ha anat a Nova York a visitar l'Anna, com a prova fefaent que han superat la crisi de parella

Una de les primeres qüestions que es revelarà és si el petó de la Noe i el Miquel ha tingut conseqüències més enllà del sopar de la Nit de Nadal. Ha sigut l'inici d'una represa de la parella o només un fet puntual i la Noe continua la relació que va començar fa poques setmanes amb el seu ex, el David?

El recel de la Sílvia amb la Gemma afectarà la colla. La Sílvia està molt rabiosa; i aprofita un descuit de la Gemma per atemptar contra la seva privacitat. Un fet que posa la consultora en una situació molt compromesa davant de tota la colla, i en especial davant del pare del seu fill, l'Andreu. Des que es van separar, la Gemma i l'Andreu han tingut una relació modèlica, sempre s'han ajudat i es pot dir que mai s'han fallat l'un a l'altre. El gest de la Sílvia pot arribar a trencar aquesta harmonia.

Perquè l'Andreu, a més a més, passa per un moment difícil. Les circumstàncies l'han superat i ha hagut de trencar la relació amb la dona que estima. No troba el suport dels qui té més a prop i descarrega la seva frustració amb el Manu, un nou infermer que l'entendrà i li donarà suport. O això sembla.

El Quim té esperances de tornar amb la Cati, però els malentesos són habituals entre ells. Aquesta parella s'ha estimat de moltes maneres... es reconstruirà amb un nou model o bé, ara sí, tots dos aniran definitivament cadascú per la seva banda?

I el Jordi, que vol impressionar la Gina i ella no li segueix el joc. L'Anna i el Juli tornaran de Nova York amb una crisi superada, però una vida en parella pràcticament per començar. L'Ismael, que no oblida el Jan malgrat els impediments i la distància. I el Quique i la Cèlia han superat un bon sotrac, amb la Cristina, podran tenir ara una etapa plàcida i duradora? Ben aviat se sabrà tot.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut