Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Torna el 10 de gener

"Com si fos ahir" s'acomiada fins al 2022 amb les trames més embolicades que mai

El dilluns 10 de gener reprendrà l'emissió amb la confiança que el públic la torni a acollir cada dia, després de dinar, amb la fidelitat que ho està fent des que va començar, ja fa cinc temporades

La sèrie "Com si fos ahir" i els protagonistes de les històries que hi passen actualment diran adeu fins al dilluns 10 de gener.

 

Uns últims dies convulsos

En aquesta última setmana d'emissió les principals trames de la sèrie, lluny de resoldre's, s'han complicat encara més. Per exemple, el Quim i la Cati, que s'han desemmascarat l'un a l'altre i després d'una discussió forta en què han tocat fons, han decidit que passaran les festes de Nadal separats.

La relació de l'Andreu i la Pili tampoc acaba de reconduir-se i continua en una muntanya russa de sentiments. Just ara que la parella encarava una nova etapa amb il·lusió, l'Andreu confessa a la seva dona que no es veu capaç de tirar endavant amb la relació perquè té massa dubtes. La Pili l'ha engegat i sembla que aquesta vegada és la definitiva.

Fa pocs dies, en un episodi monogràfic i inquietant dedicat a la Marta, el fantasma del Climent ajuda la propietària del Burguer a prendre consciència de la responsabilitat i les conseqüències dels seus actes. Ha pogut resoldre el tema amb l'Adam i s'ha reconciliat amb la colla. Potser és el primer cop en tota la telenovel·la que la Marta demana perdó. Un perdó sui generis, però els destinataris ho han ben entès. Perquè la Marta, malgrat el seu caràcter, té una autenticitat que la fa especial i les persones amb qui comparteix el seu univers l'estimen i viuen el millor i pitjor d'ella amb humor i resignació.

La Cati i el Quim tindran un Nadal mogut i per separat
La Cati i el Quim tindran un Nadal mogut i per separat

Però la trama principal des de ja fa setmanes, i que també s'embolica cada cop més, és la que protagonitza el nucli familiar de la Noe i el Miquel. La Noe, aquella noia amb empenta, gestora de la família, bona amiga i fidel, que sabia afrontar totes les situacions de la millor manera, passa per hores baixes. Molt baixes. Ella i la Mari Carmen no passaran el Nadal juntes, tampoc tindran el Pare Noel de sempre, el que representava el Paco. No s'acaba de decidir entre el David i el Miquel, i la dependència de les pastilles la podria haver ficat en un bon embolic. Aquesta família necessita una bona notícia o un gir que estabilitzi la situació ben aviat. Potser serà just després de Reis.

Avui, en Juli també s'ha complicat la vida una mica més convidant a sopar la Maria tot i que l'Ivan l'hi ha desaconsellat. I el Jordi i la Gina viuen la vida i la relació de maneres molt diferents i no acaben de trobar-se.

 

Què vindrà per al 2022... una mica d'espòiler

A la represa, el 10 de gener, l'espectador comprovarà que el Miquel i la Noe no hauran perdut del tot el contacte aquestes festes. La Gemma i la Sílvia encara hauran de passar per alguns sotracs abans de recuperar la relació que tenien abans, si és que això és possible, ja que la Sílvia està rabiosa. La Marta viurà un moment molt crític amb el Burguer. L'Andreu haurà d'encaminar de nou la seva vida, un company de feina serà -sembla- el millor suport, perquè la Magda i la Charo no es mostraran gaire disposades a fer-li costat. El Quim i la Cati continuaran immersos en un "T'odio, amor meu", ara potser els tocaria una mica de calma... potser. I el Jordi continuarà intentant impressionar la Gina amb unes maniobres una mica maldestres que, a ella, no li fan gaire gràcia, però tampoc se'n cansa.

I l'Ismael, trist perquè no pot veure el Jan, haurà passat les festes molt dependent de la Júlia. El fill del Litus s'ha implicat molt en una qüestió que segurament li ve gran, però ha mostrat des del primer moment la fidelitat incondicional que processa cap al seu company d'escola. Aquest noiet que s'està fent molt gran i en el camí ha robat el cor a la Júlia, a l'Eva i també a l'espectador.

La Marta està passant per  moments molt difícils.
La Marta està passant per moments molt difícils.

 

Les audiències lideren la sobretaula amb un 17,3% de quota

"Com si fos ahir" ha liderat la franja de la sobretaula amb una audiència mitjana de 249.000 espectadors i una quota del 17,3%. Hi ha hagut 2.339.000 persones que han connectat amb la sèrie en algun moment.

La fidelitat de l'audiència queda també reflectida en l'índex qualitatiu de 7,9 sobre 10 del panell GfK. Un 93,3% dels espectadors enquestats qualifiquen la sèrie com a "molt o bastant" entretinguda.

A internet, més de 80.000 usuaris únics veuen cada setmana "Com si fos ahir" a la carta. Des que va començar, la temporada ha acumulat 5,3 milions de reproduccions, i la xifra augmenta a 54,5 milions si es compta des de l'inici de la sèrie. El vídeo més vist d'aquesta temporada és el del capítol 750, emès el 14 de setembre, en què fan fora el Miquel d'un aparthotel perquè els veïns es queixen dels plors d'en Guillem; la Cristina comença a trontollar respecte a la relació amb en Bruno, i en Quim no troba feina.

La telenovel·la de la sobretaula de TV3, "Com si fos ahir" s'emet de dilluns a divendres, a les 15.55.

L'Andreu i la Pili van i venen, però les coses sembla que no acabaran bé
L'Andreu i la Pili van i venen, però les coses sembla que no acabaran bé

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut