602050_4886196_Com_si_fos_ahir___829___21_01_2022_1.jpg
Setmana d'enganys i sorpreses

"Com si fos ahir": la felicitat mai és completa

Després d'estar a l'hospital pel maltractament del seu padrastre, en Jan torna a casa. La Noe i en Miquel s'han donat una altra oportunitat, però els plans immediats no els surten bé. La Sílvia i l'Ivan continuen a la gresca. En Quim rep l'ajut de la Xesca i la Cati per buscar feina. La relació de la Sílvia i la Gemma sembla que pot anar a pitjor.

Després de la tornada nadalenca, les trames del "Comsi", lluny de resoldre's, continuen amb més ensurts. Aquest dilluns 17 de gener les trames continuaran avançant amb més sorpreses. No farem espòilers, però ja sabem que la felicitat mai es completa, i menys quan es tenen coses a amagar. Perquè vagis fent boca, t'expliquem algunes de les coses que passaran en els pròxims capítols:

Mentre en Jan ja és a casa, l'Ismael no vol anar-lo a veure perquè se sent malament pel que va passar i perquè te por d'en Lluís, que està desaparegut.

Després de tornar, la Noe i en Miquel han dedicat el cap de setmana a l'Albert. Aprofitant que l'Èric se'n va de colònies, en Miquel vol fer coses amb la Noe a soles i la convenç per anar a un concert. Però l'Albert es presenta per sorpresa.

En Marc ajuda la Cati a dissenyar una festa juvenil, però la clienta no queda contenta amb el projecte. La Naiara dona millors idees a la Cati que en Marc.

Després de la discussió que van tenir, la Gemma i en Toni no s'han dit res més. Orgullós, en Toni no vol contactar amb la Gemma per recuperar uns auriculars de la seva filla. Hi va directament la Naiara. Finalment, en Toni cedeix i convenç la Gemma per fer un cafè amb la Naiara perquè té ganes que es portin bé. Queden tots tres al Flora. La Sílvia veu l'estampa i es posa rabiosa. I no només això, sinó que força una quedada amb en Toni, que no dirà res a la Gemma. Sabeu com acabarà això, oi? Hi haurà conseqüències.

L'Ivan amaga a la Sílvia que han rebut un paquet que era un encàrrec de la Gemma. La Sílvia el troba, esclar. Aquesta no serà l'única topada entre ells, perquè l'Ivan vol continuar organitzant la fira malgrat que la Sílvia li va exigir que no ho fes. De moment no li dirà res. Per la seva banda, la Sílvia queda feta pols quan l'Anna li diu que es quedarà a Nova York uns mesos més. Tot i això, vol mirar cap endavant i li demana una cita a un proveïdor de la botiga amb qui havia flirtejat.

En Quique proposa a la Cèlia que vagin a viure junts. Ella en principi no ho veu clar perquè té pànic als gossos, però la Samantha li fa veure que hi ha alguna cosa més. Mentrestant, una altra parella trontolla: la Gina està decidida a deixar en Jordi, però no sap com dir-l'hi. La Marta es posa de part d'ella, però en Miquel, no.

En Quim se sent frustrat perquè no té feina i la Xesca i la Cati l'ajuden a apuntar-se a un curs per a emprenedors. A en Quim se li ha girat feina i demana a en Marc que vagi a portar un material a la festa de 18 anys que organitza la Cati. A la festa, en Marc se les té amb la Naiara quan descobreix que la Cati l'ha contractat per ajudar-la.

Anar al contingut