La Pili es fa una ecografia, al capítol de demà
La Pili es fa una ecografia, al capítol de demà

"Com si fos ahir" encara la recta final de la temporada amb molts caps per lligar

Els últims capítols de "Com si fos ahir" han deixat l'espectador amb força dubtes i intrigues. I sembla que l'episodi de divendres encara n'obrirà més. Quan falta menys d'un mes perquè la sèrie s'acomiadi per vacances, a "Com si fos ahir" s'entreveu un final de temporada intens, amb molts caps per lligar i ple de girs inesperats

La relació de la Cèlia i el Quique ha vist la llum abans d'estar formalitzada, cosa que ha despertat un instint de gelosia en la Cristina que no ha agradat gens al Bruno. L'Anna no se n'acaba de sortir, de gestionar la relació amb en Juli. La Gemma i el Miquel, dos experts financers, han invertit en un projecte que creuen d'èxit segur... o s'han deixat endur, l'un per l'eufòria de l'altre? I la Noe sembla que ha entrat en la recta final de la superació de la infidelitat del Miquel, i la relació tornarà a ser com abans. Tot i que en una telenovel·la, ja se sap, les situacions felices es poden espatllar en qualsevol moment.

I ara què?

D'una banda, en Litus i l'Eva han aparcat el diàleg per donar pas a l'acció. La Júlia ja s'ha posicionat a favor de la bel·ligerància, però com serà el contraatac? De l'altra, la Marta cada dia troba a faltar diners al Burguer. Algú ha ficat la mà a la caixa. La Patri? En Quim? Algú altre? I, per acabar, l'escena de l'ecografia de la Pili, que de tanta felicitat que transpira resulta una mica inquietant.

Quatre setmanes per resoldre aquesta pila de dubtes i alguns més que segur que l'espectador encara ni es pot imaginar.

"Com si fos ahir" s'emet de dilluns a divendres, a les 15.55, a TV3. Tots els capítols es poden recuperar a TV3alacarta.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut