La sèrie és líder de la sobretaula amb un 17,1 % de mitjana

"Com si fos ahir" celebra els 500 capítols sent líder

Estem de celebració, perquè la sèrie "Com si fos ahir" arriba al capítol 500 aquest divendres, sent líder de la seva franja i amb una mitjana de 342.000 reproduccions setmanals. Què passarà en aquest capítol especial?
Part de l'equip d'actors de la sèrie celebant el capítol 500
Part de l'equip d'actors de la sèrie celebant el capítol 500

"Com si fos ahir" està d'aniversari. La sèrie de la sobretaula de TV3 arriba al capítol 500. El camí que van iniciar fa més de dos anys l'Andreu, la Gemma, en Quim, la Marta, en Miquel, la Sílvia, el Jordi i l'Eva ja té un recorregut considerable. Queda lluny aquell grup de companys d'institut desconeguts que es retrobaven vint-i-cinc anys més tard. Entre ells hi ha hagut aliances, desavinences, divorcis i, fins i tot, n'hi ha que ara són família política. Ara bé, l'amistat entre ells continua intacta malgrat les desavinences ocasionals que hi hagi pogut haver.

 

Unes audiències a l'altura

"Com si fos ahir" ha liderat la franja de la sobretaula també aquesta temporada, amb una mitjana de 253.000 espectadors i una quota del 17,1%; unes dades que superen en vuit dècimes les de la temporada anterior. El capítol més vist es va emetre el 23 d'octubre, i va tenir una mitjana de 345.000 espectadors i una quota de pantalla del 24%.

Aquesta fidelitat, a més, queda palesa al panel GFK, on la sèrie obté una puntuació d'un 8 sobre 10.

I pel que fa al consum a la carta, aquesta temporada, "Com si fos ahir" ha tingut una mitjana de consum de vídeo (en directe i a la carta) de 83.400 usuaris únics, la millor xifra des de l'inici de la sèrie, amb 342.000 reproduccions setmanals. Des que va començar aquesta tercera temporada, al setembre, s'han fet 5.100.000 reproduccions. Aquesta xifra situa el programa entre la primera i la segona posició en usuaris únics del rànquing mensual de programes a la carta.

 

Al capítol 500, el Miquel celebra l'aniversari

Després de la pausa nadalenca, l'espectador ha retrobat l'Andreu molt preocupat. Es troba malament i creu que poden tenir símptomes de la primoinfecció pel VIH. Decideix anar al metge i fer-se les proves, però té por. El Miquel sorprèn els companys de la colla organitzant una sortida amb patins per celebrar el seu 50è aniversari. Es demostra que l'edat els està passant factura. La Clara, quan s'assabenta que el Litus va amagar la mort de sa mare a la Marta, s'enfada. La parella passa un mal moment. La Cati i el Quim conviden la Xesca a l'aniversari del Miquel. Entre tots tres la química es fa evident... molt evident. La Marta i l'Edu no volen forçar les coses, però se senten molt a prop l'un de l'altre.

I al capítol 501, una sorpresa

I dilluns, a l'episodi 501, un actor ben conegut per l'audiència, Pep Munné, s'afegirà a l'elenc de la sèrie per interpretar el Dídac, un esportista que coneixerà en Miquel mentre fa 'running'.

 

"Com si fos ahir" s'emet de dilluns a divendres, a les 15.50, a TV3.

Anar al contingut