Líder d'audiència en la seva franja

"Com si fos ahir" arriba al capítol 100 amb un gir inesperat

Dijous, a partir de les 15.50, TV3 emetrà el capítol 100 de "Com si fos ahir" celebrant la fidelitat de l'audiència que cada tarda la fa líder de la sobretaula. La sèrie, que gira al voltant d'una colla d'amics que es retroben al cap dels anys, té com a protagonistes els actors Marc Cartes, Àurea Márquez, Montse Germán, Eduard Farelo, Alícia González Laá, Andrés Herrera, Sílvia Bel i Jordi Rico.

El primer capítol de "Com si fos ahir" es va estrenar l'11 de setembre de l'any passat enmig d'una gran expectació. Va ser tot un repte de TV3 agafar el relleu d'una sèrie de vuit temporades, "La Riera", amb uns nivells d'audiència molt alts des del primer moment. I "Com si fos ahir" s'ha sabut guanyar el públic també des del primer moment. Amb una arrencada amb 336.000 espectadors i un 12,9% de quota, en una emissió  especial al "prime time", fins ara ha registrat una audiència mitjana de 215.000 espectadors, i una quota del 15,3%.

Aquesta fidelitat, a més, queda palesa al panel GFK en què més del 90% dels enquestats consideren que la sèrie és molt entretinguda i gairebé el 90% confirmen que "són espectadors habituals". Aquesta dada és encara més rellevant en la reemissió que en fa el 33, cada dia a les 21.20 on el 93,2% dels panelistes asseguren que tenen una cita habitual amb la sèrie.

I pel que fa a internet, al gener va tenir més de 130.000 visitants únics, que han reproduït els capítols més d'un milió de vegades. Aquests índexs situen la sèrie en la tercera posició pel que fa a visitants únics, darrere de "Merlí" i "Polònia".

Al capítol 100, en Miquel exigeix explicacions a la Noe

Un cop s'ha descobert la mentida del casament, la Noe torna el regal a en Miquel a través de la Sandra. En Miquel, que creu que està sonada, se'n va a casa seva a dir-li de tot... però s'endurà una sorpresa. I no només ell; ell, la Noe i l'espectador.

En Litus proposa un sopar amb tota la colla en què que la Sílvia i en Jordi no són gaire benvinguts. De fet és l'únic que està content de retrobar-los. En Jordi, que està disposat a tornar els diners a en Quim, ha d'aguantar els seus comentaris despectius.

I a Adalisa, la Marta continua utilitzant totes les armes que té per perjudicar en Pep.