• Com si fos ahir - capítol 473
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 473

  En Farid torna a passar una nit a casa de la Joana, i la Paz el marca una mica, perquè troba que la Joana el consent massa. L'Anna ha aconseguit la feina a la firma de moda. Ara, ella i en Marc ja tenen feina i poden viure junts. La noia fa fora de casa l'Eloi, que s'haurà de buscar la vida. La Sílvia reprèn les sessions al centre malgrat el fracàs inicial, però la supervisió d'en Litus la incomoda. Es fa valdre i aconsegueix que el seu amic la deixi treballar sola. Sortirà bé? En Vicenç s'ha documentat sobre la malaltia de la Irene i queda amb ella. Li demana que li deixi quedar-se al seu costat.

 • Com si fos ahir - capítol 472
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 472

  L'Andreu convida el doctor Ricardo Cañas, amb qui està implementant el contingut del pòster, a sopar a casa, perquè vol que conegui la Pili, però el metge tracta la noia amb condescendència, i a ella no li agrada gens. La Sílvia veu l'Ivan tan ofegat per la cadena de desgràcies derivades de la plaga de puces, que es desmunta, perquè sent que ho fa tot malament i decep tothom. La Irene i en Vicenç tornen a quedar i, ara sí, ella li explica per què no vol tenir una relació romàntica amb ell. La Cati intenta fer l'amor amb en Quim, però no pot. Encara està afectada i necessitarà més temps. A la nit, a la feina, en Quim torna a coincidir amb la Xesca...

 • Com si fos ahir - capítol 471
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 471

  L'Edu, sense esperar la Marta, explica a en Quim la idea d'organitzar, des del Billar Burger, un torneig de gamers. La Marta es molesta perquè se l'han saltada i l'Edu queda amoïnat. L'Ivan i la Sílvia fan pinya desacreditant una clienta que diu que li han venut un coixí amb puces. Però resulta que és veritat. Mentre la Sílvia condueix, tota sola, la sessió de teràpia al centre, l'Ivan descobreix que tenen una plaga de puces al magatzem. I aquí no s'acaben les desgràcies. En Farid té por de quedar-se sol a casa mentre la Manar treballa de nit. La Manar permet que el seu fill convidi un amic a dormir. A la nit, els nois tenen problemes amb un veí.

 • Com si fos ahir - capítol 470
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 470

  La Pili envia un missatge afectuós a l'Andreu, que és a Madrid, però ell no l'hi respon i es pica. En el fons, encara li té enveja. En Quim i la Cati admeten que es troben a faltar, però ella encara no torna a casa. Al Billar Burger, en Marc es pica amb l'Edu, perquè no li vol fer de cambrer. Avui, a en Quim li torna a sortir el seductor que du a dins. La Manar s'empassa l'orgull i demana bones referències a la Joana per a una possible feina. La Joana l'ajuda, encantada. La Lola aconsegueix que la Gemma li faciliti una entrevista de feina en una empresa que coneix. A l'Eva, no li fa cap gràcia.

 • Com si fos ahir - capítol 469
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 469

  La Gemma fa pinya amb la Noe i la Sandra per fer recapacitar en Miquel, que és un os dur de rosegar. En Jordi censura l'Eloi i la Blanca per voler anar a evitar un desnonament, però com que no els pot dissuadir, decideix anar-los a controlar. Un cop allà, li surt l'activista que du a dins. En Litus ofereix a la Sílvia d'acompanyar-lo en unes sessions de grup al centre, per compensar el projecte frustrat de l'Alfred. Ella ho accepta, però l'acceptaran, a ella, els pacients? La Marta no ha fet els deures que els ha posat l'Edu, però en Quim sí. Com a cap, encoloma al seu cosí la feina d'assistència als usuaris. En Quim no se'n sortirà, tot sol.

 • Com si fos ahir - capítol 468
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 468

  L'Andreu torna molt agraït amb la Pili i decidit que l'acompanyi a Madrid i que comparteixi l'estada a l'hospital amb ell. Podrà ser? L'Andreu aconsella a en Vicenç que torni les trucades a la Irene, cosa que no fa. La Irene acaba trobant en Vicenç. La Gemma torna de València i es troba amb tot l'enrenou que hi ha muntat a la consultoria, així que decideix agafar les regnes de la situació. El Billar Burger s'ha omplert gràcies a la influència de l'Edu, però la Marta i en Quim se senten desubicats i insegurs i deleguen en el noi tota la interacció amb els joves.

 • Com si fos ahir - capítol 467
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 467

  La Sandra acusa en Bruno d'haver-la enganyat per robar-li les proves. Ell es defensa, però ella, que avui ha de firmar l'acomiadament, no se'l creu. La Noe no ha dit l'última paraula. D'altra banda, en Jordi acusa en Miquel d'haver-lo manipulat i mentit. No li perdona que posés els interessos de l'empresa per sobre del seu fill, que és fillol d'en Miquel, a més. La Marta busca l'Edu a través de la Natàlia, que acaba donant-li una pista d'on pot ser. En Litus retreu a l'Alfred i la Sílvia que el deixin penjat després d'haver donat la cara per ells al centre, i la Sílvia s'ofereix a fer ella sola les sessions de prova.

 • Com si fos ahir - capítol 466
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 466

  Han detingut l'Eloi i la Blanca en una mobilització contra Églantine. En Jordi demana a en Miquel que faci servir els seus contactes a Églantine. Ho farà? L'Elisabet acusa la Sandra d'haver filtrat els documents a en Bruno. En Miquel la defensa, però estan en fals. En Marc està muntant una festa d'aniversari per animar la Cati, i en Quim fa seva la idea. Avisen les seves amigues i els n'expliquen el motiu. Mala idea. L'Eva retreu a en Litus la seva actitud sobreprotectora, i acaben barallats. Després confessa a la Lola que la va manipular. L'Edu descobreix que la Marta sap que està enamorat d'ella i fuig, mort de vergonya

 • Com si fos ahir - capítol 465
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 465

  L'Andreu, més calmat, proposa a la Pili que firmin tots dos el "pòster", tot i que només anirà ell a fer la presentació a Madrid. La Cati, enfonsada i convençuda que mai més recuperarà el cos que tenia abans, es desfà compulsivament de la seva roba. En Quim, molt amoïnat, demana ajuda a la Sílvia. La Clara acaba explicant a l'Eva què ha descobert de la Lola. L'Eva ho viu com una intromissió i carrega contra la Clara. De tota manera queda amoïnada i ella i en Santi manipulen una conversa per treure-li informació del seu passat. La Noe vol que en Miquel faci alguna cosa per en Bruno, però ell s'hi nega. Ho farà ella.

 • Com si fos ahir - capítol 464
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 464

  En Miquel i l'Elisabet pacten acomiadar en Bruno per escapçar la lluita dels treballadors. La Sandra se n'assabenta i adverteix en Bruno que l'acomiadaran i s'ofereix a buscar-li feina. La Cati no es troba bé per culpa de la liposucció, i en Marc en culpa el seu pare injustament. En Litus veu com la Lola rep un manyoc de claus d'un noi i com entra en un portal portant diferents claus i sense acabar d'encertar la bona. Intrigat, comenta les seves sospites a la Clara. L'Alfred indueix la Sílvia a aconseguir més "clients espirituals". Parlen amb en Litus per anar a fer xerrades al centre o treballa.

 • Com si fos ahir - capítol 463
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 463

  La Magda ofereix a l'Andreu que presenti un pòster en un congrés d'infermeria, a Madrid. Ell no ho veu clar, però encoratjat per la Pili, ho accepta. En Litus anima la Gemma a reprendre la relació amb en Gorka. Resulta que ell tampoc no vol lligams. L'Eudald és diferent, i demana a la Gemma que triï entre tots dos. En Quim convenç la Marta que posin a prova l'Edu abans de fer-lo soci. Ell ho accepta. El pare de la Blanca, extreballador acomiadat d'Églantine, s'està mobilitzant amb en Bruno i altres companys. L'Eloi anima la Blanca a fer costat al seu pare.

 • Com si fos ahir - capítol 462
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 462

  En Vicenç està molt il·lusionat després de la seva cita amb la Irene, i es comença a fer il·lusions, però és mutu? En Quim i la Marta se senten perduts per donar embranzida al negoci, i la Marta cedeix i demanarà ajuda a l'Edu. No li serà fàcil. La Cati fingeix davant de la Miren que l'operació ha anat bé, però, en realitat, se sent molt angoixada perquè té el cos ple de blaus. L'Ivan ha trobat més proves que l'Alfred és un impostor. La Sílvia li demana disculpes. No hi haurà més xerrades a la botiga, tot i que ella continua creient en l'Alfred

 • Com si fos ahir - capítol 461
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 461

  La Gemma diu a la Sandra que no vol lligams. I que deixarà les coses clares als seus dos homes. Per error, queda amb tots dos a la mateixa hora. La Sandra queda amb en Bruno per tornar-li una samarreta que es va deixar a casa seva. Per error, n'hi porta una d'en Xavi. En Quim espera que la xerrada de l'Alfred i la Sílvia serveixi perquè la Cati oblidi el tema de la liposucció. A mitja conversa, es presenta un convidat inesperat. La Joana es disculpa amb la Manar per haver propiciat el fals rumor sobre en Farid, i la Paz li ofereix un espai a la ràdio perquè pugui explicar el seu cas.

 • Com si fos ahir - capítol 460
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 460

  La Gemma ha tornat a quedar amb en Gorka, que li demana una altra cita. Ella, per evitar aprofundir en la relació, li diu que no i accepta una cita amb l'Eudald. La trobada d'en Vicenç i la Irene ha anat molt bé. Més del que ell s'esperava. La Joana no té cap altre remei que explicar als seus nets que el fill de la Manar té problemes amb la policia. Al cap d'unes hores, descobreix que els nens han xerrat més del compte. La Cati es vol fer un altre tractament de cirurgia estètica. No vol malgastar, ara que en Quim té problemes en el negoci, i mira l'opció d'una clínica més barata. La seva amiga Miren l'hi desaconsella.

 • Com si fos ahir - capítol 459
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 459

  Avui és el dia de la inauguració del Billar Burger. La Marta està del tot superada, i en Quim li fa pujar els ànims amb la seva energia i experiència. Descobreix que l'Edu és un "youtuber" molt influent dels jocs virtuals i vol convèncer la Marta perquè li demani ajuda per fer publicitat del negoci. Als nens, els cau el mòbil d'en Vicenç al vàter. En Vicenç esclata, perquè esperava la resposta de la Irene. En Litus vol advertir l'Eva de la Lola, però la Clara li aconsella que no ho faci. Fan un dinar tots quatre. La Sandra s'està plantejant fer vacances o demanar una excedència per treure's en Bruno del cap, però la Noe opina que s'hi ha de reconciliar i decideix intervenir-hi.

Anar al contingut