• Com si fos ahir - capítol 515
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 515

  L'endemà del diagnòstic de l'Andreu, la Pili ve a veure'l a Barcelona. L'Andreu es desmunta en veure-la, però ella el reconforta. Li anuncia que, durant un temps, treballarà a Barcelona. La Marta comparteix amb en Litus la seva preocupació per l'Ismael. En Litus decideix posposar el moment d'anar a viure amb la Clara, cosa que no agrada a la noia. En Quim i la Cati es plantegen fer un trio amb una altra persona per despit, però s'adonen que només el volen fer amb la Xesca. Avui es tornen a trobar. Hi ha retrets i aclariments.

 • Com si fos ahir - capítol 514
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 514

  L'Andreu sabrà avui els resultats de les anàlisis. Està molt neguitós. L'Eva li fa costat. La Gemma no pot aguantar més i confessa a l'Eudald que li ha estat infidel amb el client. Quina serà la seva reacció? Un nou comercial de begudes substitueix la Xesca al Burger. En Quim està convençut que la noia està molt enfadada i convenç la Cati per anar-la a buscar per sorpresa a la sortida de la feina i així parlar amb ella.

 • Com si fos ahir - capítol 513
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 513

  La Marta anuncia a en Quim i a en Marc que l'Edu ha plegat definitivament. Ells temen pel futur del negoci, però la Marta se sent optimista. L'Andreu està nerviós perquè l'endemà li donen els resultats de les anàlisis. L'Eva es preocupa per ell i li demana que l'ajudi a preparar un sopar de celebració amb en Santi per tenir-lo distret. En Santi continua emprenyat amb el Lluís, el seu soci, per no haver contractat l'assegurança d'un client. La Sílvia demana a l'Anna que faci de cangur de la Mònica una nit i l'Anna ho accepta a contracor. A l'hora del sopar coincideix amb l'Anna, en Marc, la Lola i en Raül. Una vetllada molt incòmoda.

 • Com si fos ahir - capítol 512
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 512

  L'Ismael es mostra insolent amb la Clara i en Litus quan parlen del trasllat. En Litus intenta fer-lo entrar en raó, però perd la paciència i s'hi enfada. L'Ismael reclama l'atenció de la Marta, que no pot estar per ell. L'Edu i la Marta intenten treballar amb normalitat, però l'Edu té por de no portar bé el fet de continuar al negoci. La societat trontolla. En Juanjo i en Jordi es fan amics. En Jordi se sent molt afalagat per l'admiració d'en Juanjo, que vol conèixer la Sílvia. Això ja no li fa tanta gràcia. La Lola i en Raül volen ser alguna cosa més que follaamics. Ella, amb la intenció d'ajudar el noi, vol que l'Anna i en Marc li lloguin una habitació.

 • Com si fos ahir - capítol 511
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 511

  La Gemma es posa nerviosa quan l'Eudald coincideix amb el client amb qui ella es va embolicar. La Sandra li fa veure que, si ho sap, potser serà la manera més fàcil de tallar amb ell. Ho farà? En Santi fa el trasllat a casa de l'Eva amb l'ajuda de l'Andreu i en Lluís, el seu treballador. Estan encantats de començar aquesta nova etapa, però la cosa es gira quan en Santi descobreix una cosa que no li agrada gens. L'Anna confirma que la Glòria confia en ella i que continuarà treballant a l'estudi. Coneix en Juanjo, un modista que resulta ser un gran fan de la banda de música dels seus pares. La Pili es preocupa per l'Andreu i li proposa estar amb ell el dia que rebrà els resultats.

 • Com si fos ahir - capítol 510
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 510

  L'Eudald, superat per la situació de la seva mare, continua sent injust amb la Gemma, que es planteja deixar-lo quan té una relliscada amb un altre home. La Irene es va apagant, cosa que afecta l'Eudald, i també en Vicenç. En Jordi confessa a l'Anna que ha tallat amb la Glòria. L'Anna s'enfada amb el seu pare, però no pensa rendir-se: presentarà el projecte igualment. En Jordi explica a la Sílvia que ha tingut una relació amb la Glòria i ella se'n fa creus. L'Anna entrega la feina a la Glòria. Com reaccionarà ella?

 • Com si fos ahir - capítol 509
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 509

  L'Edu posa gelosa la Marta amb la Raquel. La Marta admet la seva gelosia a la Gemma, que li aconsella que faci fora l'Edu del Burger. Però la Marta és com és. En Miquel continua lesionat, però es pren pastilles per poder fer esport. La Noe li fa prometre que pararà fins que es curi. En Miquel menteix a en Dídac sobre la seva lesió i torna a fer esport. La Noe els enxampa. En Quim i la Cati atabalen la Xesca amb els seus dubtes. La noia no vol ser una solució als seus problemes de parella i els planteja no repetir-ho.

 • Com si fos ahir - capítol 508
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 508

  La Cati se sent incòmoda per la idea de tornar a fer un trio amb la Xesca i en Quim. No té clar que ho vulgui repetir. La Glòria, contenta amb l'Anna (i amb la seva relació amb en Jordi), carrega la noia de feina. L'Anna, superada per l'estrès, comença a veure-hi borrós. En Jordi està empipat de debò. En Litus, animat per l'exemple d'en Santi i l'Eva, decideix proposar a la Clara d'anar a viure plegats. L'oferiment agafa la Clara per sorpresa i s'hi nega. A més, hi ha l'Ismael...

 • Com si fos ahir - capítol 507
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 507

  En Vicenç demana a l'Eudald que porti el llibre a la Irene i ell li promet que intercedirà perquè es puguin veure. La Irene s'emociona. L'Edu no pot evitar sentir-se utilitzat per la Marta i la tracta amb fredor i distància. La Marta, rabiosa, no es queda amb braços plegats. L'Ivan està encantat amb la Lola com a candidata a dependenta, però la Sílvia ha decidit parlar amb l'Eva. La Lola i en Raül es coneixen i s'agraden. Ja no cal que en Marc estigui gelós.

 • Com si fos ahir - capítol 506
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 506

  L'Andreu confessa a la Pili que es va embolicar amb una dona amb VIH i que ell potser també té el virus. La Pili s'espanta, perquè recorda que, després del possible contagi, van fer l'amor amb l'Andreu. Com ho gestionaran, tot plegat? La Joana té el pressentiment que alguna cosa va malament, però, què hi pot fer? En Vicenç, tocat per la mort imminent de la Irene, busca el suport del seu fill, però l'Andreu està massa nerviós i se'l treu de sobre de males maneres. S'ha de fer les proves sense falta.

 • Com si fos ahir - capítol 505
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 505

  La Pili i l'Andreu tenen un acostament bonic, però cap dels dos no acaba de fer el pas. Abans de tornar a Madrid, la Pili posa les cartes sobre la taula: vol tornar amb l'Andreu, però necessita ser-li sincera, perquè li ha de confessar una cosa. El pare de la Mònica demana ajuda a Sílvia perquè la seva filla no s'adapta a viure amb la seva família. La Sandra rep el premi i, en el discurs d'agraïment, s'embolica i parla del Xavi com si fos la seva parella. Pateix per la relació amb en Bruno. En Vicenç convenç l'Eudald que es reconciliï amb la seva mare. Ell, però, sap que no podrà fer el mateix. La Joana l'anima a fer un últim intent amb la dona.

 • Com si fos ahir - capítol 504
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 504

  En Quim i la Cati es posen nerviosos planejant com li plantejaran el trio a la Xesca. Avui és el gran dia. Com reaccionarà la noia? L'Eva reconeix a en Litus que ha gestionat molt malament el tema Lola i que ha fet mal a en Santi sense voler. Ha decidit solucionar-ho. La Lola l'hi posa difícil. Precisament la Lola demana a l'Ivan que l'agafi per treballar a la botiga nova de Malerei. L'Anna es retroba amb en Raül, un cosí amb qui havia perdut el contacte. Li fa molta il·lusió, perquè comparteix amb ell molts records d'infància. En Marc està gelós quan sap que va ser el noi amb qui es va fer el primer petó.

 • Com si fos ahir - capítol 503
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 503

  Ni en Quim ni la Cati les tenen totes amb la idea de fer el trio. Ell ha comprat unes joguines sexuals, però la Cati opina que no és la manera. En Quim retreu a Marta que s'hagi embolicat amb l'Edu. Ella se'n justifica dient que ho ha fet per salvar l'empresa. L'Edu confessa a en Marc que està amb una dona i en Marc entén que es tracta de la Xesca. L'Eva vol saber quant de temps queda a la Lola de recuperació, perquè la seva presència a casa entorpeix la seva relació amb en Santi. El perill és real.

 • Com si fos ahir - capítol 502
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 502

  L'Andreu confessa a l'Eva que un dels motius pels quals se sent incapaç de fer-se les proves és perquè es pensa que, si té el VIH, perdrà la Pili. La Sandra vol que en Xavi i en Bruno tinguin bon rotllo i els organitza una trobada trampa. L'Eudald no ha tornat a veure la Irene i tapa el seu bloqueig amb la recerca d'una residència per a la seva mare. La Gemma pateix el malestar de l'Eudald, que és molt sec amb ella. La Glòria promociona l'Anna i la posa al capdavant d'un projecte nou. Els companys li retreuen la manera com ho ha aconseguit.

 • Com si fos ahir - capítol 501
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 501

  La Marta i l'Edu no poden evitar flirtejar al Billar Burger. Estan jugant amb foc. Els poden enxampar en qualsevol moment. En Miquel ha començat a fer esport intensament i hi arrossega la Noe. Però la noia va massa cansada i no aguanta el ritme. La Mònica pressiona la Sílvia per quedar-se a Barcelona amb ella. La Sílvia tempteja l'Oriol, el pare de la noia, però l'home no ho veu clar.

Anar al contingut