• Com si fos ahir - capítol 480
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 480

  La Gemma va guanyant poder a la consultoria, i la Sandra, aconsellada per en Xavi, acaba confessant-li que ella va ser el detonant de tot el que va acabar passant amb Églantine. La Sílvia i en Jordi estan decidits a reconciliar els seus fills i els paren una trampa: un sopar sorpresa per a tots quatre. En Quim tira d'agenda per aconseguir una cita, però resulta un desastre. Al vespre, es presenta la Xesca al Burger per sorpresa.

 • Com si fos ahir - capítol 479
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 479

  L'Andreu vol normalitzar les coses amb la Pili, però ella continua molt creuada. A la feina és tan desagradable amb ell, que fins i tot la Magda i la Charo se sorprenen. L'Eva dona un ultimàtum a la Lola: a la pròxima mala passada que li faci, la farà fora del pis. Per tal de reconciliar-se amb l'Eva, la Lola es posa a netejar el pis, però té un accident. La Sílvia decideix continuar cuidant la Romina, encara que no faci les sessions al centre, i a ella ja li està bé. La porta a una trobada amb les amigues al Billar Burger, però és comporta d'una manera una mica estranya. L'Anna és feliç amb la nova feina a l'empresa de la Glòria Santos, mentre veiem l'Eloi, que no té cap ganes d'anar-se'n a viure a Galícia, per molt que la Blanca l'animi.

 • Com si fos ahir - capítol 478
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 478

  En Quim treu, davant d'en Jordi, en Miquel i en Litus, el tema de la parella oberta, però sense parlar en primera persona. La frivolitat amb què els amics tracten la qüestió fa que se senti malament. Ara sí que no sap què fer. La Marta anima l'Edu a portar la seva mare al Billar Burger, convençuda que serà una bona manera que mare i fill s'acostin. La mare, després d'una primera entrada cordial, acaba ensenyant les urpes a la Marta. L'Ivan té problemes amb el contracte que li proposa el soci basc. La Sílvia troba que les condicions són abusives i el convenç perquè sigui dur negociant.

 • Com si fos ahir - capítol 477
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 477

  La Natàlia reclama a l'Edu que estigui més per la seva mare, perquè ella ha trobat feina. La Marta els veu discutint i es pensa que ella n'és la culpable. En Quim fuig de la companyia de la Cati, perquè no sap com afrontar el problema que tenen. La Cati se n'adona. Al vespre, mentre ella se sent sola, en Quim s'enganxa a en Miquel perquè tem el moment d'arribar a casa. La Lola agraeix a la Gemma l'entrevista que li va aconseguir, fent-li la pilota. La Gemma ho aprofita per encolomar-li els fills d'en Gorka i poder tenir intimitat amb ell, però a la Lola li fan nosa... L'Ivan presenta a la Sílvia el soci basc per parlar de l'obertura d'una botiga conjunta. La Sílvia detecta alguna cosa estranya en l'home. En Litus s'empipa amb ella quan se la torna a trobar amb la Romina fora del centre.

 • Com si fos ahir - capítol 476
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 476

  La Pili i l'Andreu han recuperat la felicitat, però per poc temps. Dinant a casa de la mare, la Pili descobreix que en Vicenç ha explicat el tema de l'oferta de feina. La Pili se sent menyspreada. L'Andreu suplica a la Pili que l'acompanyi a Madrid. Hi anirà? L'Eloi proposa a la Blanca d'anar a viure tots dos a casa de la Sílvia, que hi està d'acord, però ella ho refusa i discuteixen. Cal trobar una solució urgent. En Miquel es vol reconciliar amb en Jordi. La Manar no vol que el seu fill passi més nits a casa de la Joana, que s'ofèn quan ella li diu que l'està consentint.

 • Com si fos ahir - capítol 475
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 475

  La Marta i la Raquel tenen una enganxada mentre entrenen i l'Edu defensa la Marta desproporcionadament. Ella tem que l'enamorament de l'Edu cap a ella porti problemes al negoci. En Quim creu que té la solució. La Gemma es mor de ganes de quedar amb en Gorka, però ell no pot perquè aquest cap de setmana li toquen els fills. Ell aconsegueix cangur i acaben quedant, però les coses es compliquen. La Sílvia no fas cas del consell d'en Litus i torna a quedar amb la Romina. Realment s'entenen bé, però no està bé el que fa. La Irene vol tenir en Vicenç a prop, perquè se n'ha enamorat, però li demana que quan la malaltia estigui molt avançada, se n'aparti.

 • Com si fos ahir - capítol 474
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 474

  En Quim tempteja la Cati per trobar un moment d'intimitat amb ella, però la dona continua bloquejada. Conscient que està fent patir el seu home, la Cati demana a en Marc que cuidi son pare. I reapareix la Xesca... El doctor Ricardo Cañas es vol acomiadar de l'Andreu fent un cafè amb ell, però ell vol quedar-se amb la Pili per destensar les coses. Sigui com sigui, la Pili marxa amb una excusa i els dos homes s'acaben trobant. La Marta se sent desubicada a l'equip de gamers. Al costat seu, tots són canalla. En concret, n'hi ha una, la Raquel, que empatitza poquíssim amb ella.

 • Com si fos ahir - capítol 473
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 473

  En Farid torna a passar una nit a casa de la Joana, i la Paz el marca una mica, perquè troba que la Joana el consent massa. L'Anna ha aconseguit la feina a la firma de moda. Ara, ella i en Marc ja tenen feina i poden viure junts. La noia fa fora de casa l'Eloi, que s'haurà de buscar la vida. La Sílvia reprèn les sessions al centre malgrat el fracàs inicial, però la supervisió d'en Litus la incomoda. Es fa valdre i aconsegueix que el seu amic la deixi treballar sola. Sortirà bé? En Vicenç s'ha documentat sobre la malaltia de la Irene i queda amb ella. Li demana que li deixi quedar-se al seu costat.

 • Com si fos ahir - capítol 472
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 472

  L'Andreu convida el doctor Ricardo Cañas, amb qui està implementant el contingut del pòster, a sopar a casa, perquè vol que conegui la Pili, però el metge tracta la noia amb condescendència, i a ella no li agrada gens. La Sílvia veu l'Ivan tan ofegat per la cadena de desgràcies derivades de la plaga de puces, que es desmunta, perquè sent que ho fa tot malament i decep tothom. La Irene i en Vicenç tornen a quedar i, ara sí, ella li explica per què no vol tenir una relació romàntica amb ell. La Cati intenta fer l'amor amb en Quim, però no pot. Encara està afectada i necessitarà més temps. A la nit, a la feina, en Quim torna a coincidir amb la Xesca...

 • Com si fos ahir - capítol 471
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 471

  L'Edu, sense esperar la Marta, explica a en Quim la idea d'organitzar, des del Billar Burger, un torneig de gamers. La Marta es molesta perquè se l'han saltada i l'Edu queda amoïnat. L'Ivan i la Sílvia fan pinya desacreditant una clienta que diu que li han venut un coixí amb puces. Però resulta que és veritat. Mentre la Sílvia condueix, tota sola, la sessió de teràpia al centre, l'Ivan descobreix que tenen una plaga de puces al magatzem. I aquí no s'acaben les desgràcies. En Farid té por de quedar-se sol a casa mentre la Manar treballa de nit. La Manar permet que el seu fill convidi un amic a dormir. A la nit, els nois tenen problemes amb un veí.

 • Com si fos ahir - capítol 470
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 470

  La Pili envia un missatge afectuós a l'Andreu, que és a Madrid, però ell no l'hi respon i es pica. En el fons, encara li té enveja. En Quim i la Cati admeten que es troben a faltar, però ella encara no torna a casa. Al Billar Burger, en Marc es pica amb l'Edu, perquè no li vol fer de cambrer. Avui, a en Quim li torna a sortir el seductor que du a dins. La Manar s'empassa l'orgull i demana bones referències a la Joana per a una possible feina. La Joana l'ajuda, encantada. La Lola aconsegueix que la Gemma li faciliti una entrevista de feina en una empresa que coneix. A l'Eva, no li fa cap gràcia.

 • Com si fos ahir - capítol 469
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 469

  La Gemma fa pinya amb la Noe i la Sandra per fer recapacitar en Miquel, que és un os dur de rosegar. En Jordi censura l'Eloi i la Blanca per voler anar a evitar un desnonament, però com que no els pot dissuadir, decideix anar-los a controlar. Un cop allà, li surt l'activista que du a dins. En Litus ofereix a la Sílvia d'acompanyar-lo en unes sessions de grup al centre, per compensar el projecte frustrat de l'Alfred. Ella ho accepta, però l'acceptaran, a ella, els pacients? La Marta no ha fet els deures que els ha posat l'Edu, però en Quim sí. Com a cap, encoloma al seu cosí la feina d'assistència als usuaris. En Quim no se'n sortirà, tot sol.

 • Com si fos ahir - capítol 468
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 468

  L'Andreu torna molt agraït amb la Pili i decidit que l'acompanyi a Madrid i que comparteixi l'estada a l'hospital amb ell. Podrà ser? L'Andreu aconsella a en Vicenç que torni les trucades a la Irene, cosa que no fa. La Irene acaba trobant en Vicenç. La Gemma torna de València i es troba amb tot l'enrenou que hi ha muntat a la consultoria, així que decideix agafar les regnes de la situació. El Billar Burger s'ha omplert gràcies a la influència de l'Edu, però la Marta i en Quim se senten desubicats i insegurs i deleguen en el noi tota la interacció amb els joves.

 • Com si fos ahir - capítol 467
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 467

  La Sandra acusa en Bruno d'haver-la enganyat per robar-li les proves. Ell es defensa, però ella, que avui ha de firmar l'acomiadament, no se'l creu. La Noe no ha dit l'última paraula. D'altra banda, en Jordi acusa en Miquel d'haver-lo manipulat i mentit. No li perdona que posés els interessos de l'empresa per sobre del seu fill, que és fillol d'en Miquel, a més. La Marta busca l'Edu a través de la Natàlia, que acaba donant-li una pista d'on pot ser. En Litus retreu a l'Alfred i la Sílvia que el deixin penjat després d'haver donat la cara per ells al centre, i la Sílvia s'ofereix a fer ella sola les sessions de prova.

 • Com si fos ahir - capítol 466
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 466

  Han detingut l'Eloi i la Blanca en una mobilització contra Églantine. En Jordi demana a en Miquel que faci servir els seus contactes a Églantine. Ho farà? L'Elisabet acusa la Sandra d'haver filtrat els documents a en Bruno. En Miquel la defensa, però estan en fals. En Marc està muntant una festa d'aniversari per animar la Cati, i en Quim fa seva la idea. Avisen les seves amigues i els n'expliquen el motiu. Mala idea. L'Eva retreu a en Litus la seva actitud sobreprotectora, i acaben barallats. Després confessa a la Lola que la va manipular. L'Edu descobreix que la Marta sap que està enamorat d'ella i fuig, mort de vergonya