• Com si fos ahir - capítol 531
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 531

  La Pili passarà uns dies amb l'Andreu. Ha de decidir si accepta una contraoferta de feina a Madrid o hi renuncia i torna a Barcelona. Mentrestant, en Quim no es treu del cap que l'Andreu té el VIH i parla amb l'Eva per esbrinar si ella n'està al cas. La Marta demana a en Marc que faci fora un dels repartidors del Burger perquè els números no surten i estan perdent diners. En Marc ha de triar. La Sílvia explica a l'Ivan que en Juanjo no és gai i que va flipar amb el petó que li va fer però que l'home no l'atrau. L'Ivan li aconsella que sigui sincera amb ell.

 • Com si fos ahir - capítol 530
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 530

  La Clara fa saber a en Litus les acusacions de la Marta. En Litus li assegura que no creu a la seva germana, però la Clara s'adona que feia dies que en Litus ho sabia. La Sílvia torna a quedar amb en Juanjo com a amic. Continua convençuda que és gai. La Mònica ha anat a veure la Romina. Ha tingut una decepció en saber que la seva mare trigarà a tenir l'alta, i busca el consol d'en Raül. En Quim ha organitzat una trobada d'amics a casa seva a petició de l'Andreu. L'Andreu s'hi deixa les pastilles per al VIH i en Quim les troba.

 • Com si fos ahir - capítol 529
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 529

  La Marta està amoïnada perquè l'Ismael no vol saber res d'ella, i demana a en Litus que l'ajudi. L'Ismael està molt creuat, es baralla amb l'Alba, i la nena li trenca les ulleres per accident. La Marta vol saber qui li ha trencat les ulleres. Més mala maror. En Juanjo modifica els dissenys de l'Anna per una qüestió de pressupost, i aquesta, en un rampell de supèrbia, l'acomiada. Pot fer-ho? La Paz proposa a la Joana sortir a sopar amb les amigues, però la Joana no vol sortir de nit perquè té por. En Vicenç pren una decisió que li canviarà la vida.

 • Com si fos ahir - capítol 528
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 528

  L'Andreu continua fent veure davant de la Pili que està bé, i ella, convençuda, se'n torna a Madrid. Malgrat que no ho vulgui reconèixer, a l'Andreu li fa pànic estar sol, i intenta muntar-se activitats, però tothom té altres plans. L'Eva vol que en Miquel faci de mitjancer entre en Santi i en Lluís. En Miquel fa una reunió informal amb el treballador d'en Santi, i constata que és un penques. Amb la complicitat de la Lola i en Raül, en Marc para una trampa a en Kevin. L'enxamparan?

 • Com si fos ahir - capítol 527
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 527

  L'Eudald es presenta a Barcelona per sorpresa. La Gemma es veu arrossegada per ell, i descuida la feina de la consultoria. La Sandra li fa veure que ha de frenar l'Eudald. En Kevin acapara clients que li truquen a ell personalment. En Raül es queixa perquè rep menys propines. En Marc els distribueix la feina de manera equitativa i ara és en Kevin qui es queixa. La Lola descobrirà el motiu de tot plegat. La Mònica està neguitosa perquè aviat visitarà la seva mare al centre de rehabilitació. L'Ivan li regala dues entrades per a un concert. La noia vol convidar en Raül. En Quim i la Cati han de recuperar en Marc. Com?

 • Com si fos ahir - capítol 526
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 526

  La Pili vol estar amb l'Andreu i menteix al seu cap per passar més dies a Barcelona. La Marta explica a en Litus que l'Ismael li va confessar que va ser la Clara qui li va fer els blaus. En Litus no la creu, però la llavor ja està sembrada. En Marc i l'Anna intenten entendre les explicacions d'en Quim i la Cati sobre la relació amb la Xesca però no poden. En Marc dona les culpes a en Quim però la Cati insisteix que és cosa de tots tres. El noi es mostra desagradable amb la Xesca, i en Quim es baralla amb el seu fill.

 • Com si fos ahir - capítol 525
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 525

  La Gemma parla amb la Pili i comparteix les seves pors respecte al VIH. En Litus ha parlat amb la tutora de l'Ismael i està convençut que el nen està bé, però la Marta continua tenint dubtes. Es guanya la confiança del nen i torna a preguntar-li sobre els blaus. El nen, ara sí, contesta la pregunta. La Joana ha d'anar a judici per l'atracament. Quin serà el veredicte? En Juanjo té ganes de retrobar-se amb la Sílvia i es presenta a la botiga. Surten a fer una copa.

 • Com si fos ahir - capítol 524
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 524

  La Pili és conscient que ha de prendre una decisió respecte a la relació amb l'Andreu. Tots dos es veuen forçats a tenir sexe, però en realitat cap dels dos en té ganes. La Sandra i en Bruno han preparat una cita a cegues amb en Xavi i la Samantha i ell accepta anar-hi a contracor. La Sílvia li fa veure a la Gemma que l'Eudald està gelós i la Gemma se sent culpable. Per acabar-ho de rematar, ella avui té un sopar de feina i es deixa el mòbil a la feina. L'Eudald no pot contactar amb ella.

 • Com si fos ahir - capítol 523
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 523

  La Gemma inclou l'Eudald en els seus plans, l'home coneix la Sílvia en un sopar que va la mar de bé fins que la Sílvia comença a parlar de l'Octavi, i l'Eudald es tensa. La Noe té el colesterol una mica alt i no tindrà més remei que adaptar-se a l'estricta dieta d'en Miquel, i no serà l'única, això també inclou l'Èric i en Guillem. Comencen els problemes amb els avis. En Juanjo convida en Jordi a fer una copa amb els de la colla de la seva promoció del Reina Sibil·la. Ell accepta encantat quan sap que entre els assistents hi ha fans de la banda amb qui tocava a l'institut. Per error, l'Anna envia a en Marc la foto de la Cati i la Xesca fent-se un petó. Alarma!

 • Com si fos ahir - capítol 522
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 522

  L'Andreu vol explicar-li a en Manel que té el VIH però la Gemma no hi està d'acord. L'Andreu s'adona que la negativa té a veure amb els seus prejudicis i no s'ho agafa bé. L'Anna està preocupada per la foto que va fer a la Cati i la Xesca. Sondeja en Marc per saber com estan els seus pares. Aquests secrets cremen. La Mònica està molt desanimada per la ruptura amb el seu nòvio. En Raül la convida a fer una volta en moto i a menjar al Burger. Hi ha bona sintonia entre tots dos.

 • Com si fos ahir - capítol 521
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 521

  La Joana identifica un sospitós a la comissaria. L'Andreu se sent incòmode curant les ferides a la seva mare. La Clara i en Litus diuen a l'Ismael que aniran a viure junts per Setmana Santa. La Marta parla amb el seu germà i amb la Clara sobre els blaus del nen. La Sílvia rep un avís de l'institut perquè la Mònica ha faltat a classe, i s'assabenta que la nena es va escapar i porta tot el cap de setmana fora. La Sandra enxampa la Noe menjant d'amagat i l'adverteix que tindrà problemes amb en Miquel. L'Èric ha agredit un nen per robar-li l'esmorzar.

 • Com si fos ahir - capítol 520
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 520

  La Gemma està remoguda per la notícia i la discussió amb Andreu i discuteix amb en Miquel i amb en Manel. Avui, l'Andreu explica a la Magda que té el VIH. En Raül explica a la Sílvia que la Mònica vol els diners per comprar un regal per a un noviet que té a Tarifa. Per a la Sílvia, primera notícia. En desconfia i demana a en Raül que aconsegueixi més informació. La Mònica va massa llançada. La Paz i la Joana celebren el seu primer aniversari amb il·lusió. El dinar acaba sent només amb en Manel de convidat. La parella no perd el bon humor. Quan surten per continuar la celebració arriben els problemes.

 • Com si fos ahir - capítol 519
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 519

  L'Eudald ha de tornar a Anglaterra. Mentre la Gemma s'està preparant per sortir amb la Sílvia i, de sobte, es presenta l'Eudald per sorpresa a casa seva perquè han cancel·lat el seu vol. En Litus fa que l'Ismael i la Clara vagin junts a la signatura de llibres d'un famós autor de còmics, però tots dos ho fan a contracor. I les coses es compliquen. La Xesca, cada vegada més pròxima a en Quim i la Cati, fa un esforç per agradar a en Marc, i amb la seva simpatia habitual ho aconsegueix. La Cati i la Xesca surten a fer un volt i algú les enxampa.

 • Com si fos ahir - capítol 518
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 518

  La relació entre la Cati, la Xesca i en Quim va bé, però elles van a una festa soles i, per culpa d'en Jordi, en Quim comença a sentir-se insegur. L'Eudald ha vingut a Barcelona per sorpresa i queda amb la Gemma. Què deu voler, ara? En Santi continua convençut que en Lluís l'estafa. L'Eva, per ajudar-lo, queda amb en Lluís. A en Santi, no li fa cap gràcia. La Mònica demana diners al seu pare i a la Sílvia, però cap dels dos els hi dona. La noia es desfoga amb en Raül i li acaba confessant per què els vol. En Xavi explica una intimitat de la Sandra a en Bruno i, a ell, se li escapa quan estan a punt de tenir sexe. Ella es posa feta una fúria.

 • Com si fos ahir - capítol 517
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 517

  L'Andreu es desmunta amb la Gemma i li diu que té el VIH. Com reaccionarà ella? El Burger no va bé. En Quim i en Marc exigeixen a la Marta que reaccioni. La Marta busca consell a la consultoria per implantar el repartiment a domicili. La Noe vol que en Miquel enyori la feina perquè deixi d'obsessionar-se per la dieta i l'esport, i fa que s'encarregui de la reorientació del Burger. En Santi continua obsessionat amb la idea que en Lluís l'estafa i demana a l'Eva que es faci passar per una clienta per pescar-lo en falta. L'Eva ho fa amb l'ajuda de la Sílvia i l'Ivan.

Anar al contingut