• Com si fos ahir - capítol 545
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 545

  La Pili ha entès la necessitat de l'Andreu d'ajudar la Mercè i de vincular-se a la lluita per desestigmatitzar el VIH, i s'hi disculpa. També va a veure la Joana per retreure-li la seva actitud davant de l'Andreu. En Quim i la Cati volen celebrar el seu aniversari com a parella al lloc de sempre, però acompanyats de la Xesca. La Sílvia interroga l'Eudald i descobreix que no és aigua clara. La Sílvia, interrogada pel Jordi sobre la seva relació amb en Juanjo, respon que, al llit, s'ho passen bomba. La reacció d'ell, previsible?

 • Com si fos ahir - capítol 544
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 544

  La Mònica ha aprovat l'examen i comparteix l'alegria amb en Raül. El noi se n'alegra moltíssim, però es frena davant de la Lola. La Mònica confessa a l'Ivan que el noi que li agrada és més gran que ella. Les coses es van complicant. L'Andreu vol fer un dinar familiar, convençut que la Joana li fa costat. Gràcies al partit de futbol, el Billar està molt ple. La Marta demana a en Marc que aturi les comandes per emportar. Ell veu perillar el negoci de la droga. A més, l'amagatall que han trobat no és gaire segur. En Jordi retreu als amics que li amaguessin el petó de la Sílvia i la Gemma. Continua l'estira-i-arronsa per l'autoria de la cançó.

 • Com si fos ahir - capítol 543
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 543

  La Cati i en Quim expliquen a en Marc que el van enganyar i que la seva relació amb la Xesca va endavant. En Marc els sorprèn amb la seva reacció. En Manel ha decidit deixar els estudis i tornar a treballar a la botiga de mobles d'en Jordi. La Gemma està desesperada, però l'Eudald li ofereix ajuda. La Noe està disposada a subornar algunes mares de l'escola per aconseguir la presidència de l'AFA. D'altra banda, en Miquel participa en una cursa amb en Dídac.

 • Com si fos ahir - capítol 542
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 542

  En Quim s'enfada amb en Jordi per haver-se enrotllat amb la noia i li confessa que està enamorat d'ella i de la Cati a la vegada. En Jordi no ho entén, però li explica que no van arribar a fer l'amor. Això canvia les coses. La Sílvia s'interessa per l'accident de l'Eudald i pregunta a la Gemma si l'estava seguint. La Gemma ho desmenteix però la Sílvia comprova la coartada de la llibreria. La Noe grava un vídeo per fer campanya a les eleccions de l'AFA on defensa el nou menú del menjador infantil. La guerra està servida.

 • Com si fos ahir - capítol 541
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 541

  L'Andreu continua ajudant la Mercè i l'aconsella que expliqui a la família que té el VIH. Arriba la Pili i no li acaba de fer el pes que el seu nòvio estigui per la dona amb qui la va enganyar. En Marc està amoïnat perquè no sap on amagar els diners que guanya amb la droga i en Kevin li aconsella que sigui discret i no gasti més del compte per no cridar l'atenció. En Juanjo es vol assegurar que en Jordi és l'autor de la cançó "Besos de agua". En Jordi parla amb la Sílvia i es barallen per l'autoria.

 • Com si fos ahir - Resum 2020
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - Resum 2020

  Els millors moments de la temporada de "Com si fos ahir" i també intervencions dels actors que parlen de les trames i dels personatges.

 • Com si fos ahir - capítol 540
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 540

  La Joana i l'Andreu comparteixen un moment íntim de complicitat i l'Andreu sent la necessitat de confessar-li que té el VIH. La Mònica ha de fer classes de repàs i la Sílvia li proposa que busqui algú de l'institut, però la noia ho demana a en Raül. La Sílvia comença a sospitar. En Marc es pensa que no serveix per passar droga i diu a en Kevin que plega. En Kevin passa comptes amb en Marc i li dona els beneficis que li pertoquen. Els diners són molt llaminers... La Noe demana a en David que porti l'Èric a una festa d'aniversari d'un company de classe, però resulta que el nen no hi estava convidat. La Noe lliga caps i en troba el culpable.

 • Com si fos ahir - capítol 539
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 539

  L'Andreu ha canviat d'actitud i vol trobar la Mercè per disculpar-s'hi. En Miquel i la Noe han rebut una queixa oficial de l'escola per la baralla amb la presidenta de l'AFA. En Miquel convenç la Noe que s'hi disculpin. Ho acceptarà? En Marc i en Kevin s'organitzen per començar el repartiment de la marihuana. En Marc substitueix en Kevin en una entrega i ho passa molt malament. La Gemma s'ha de reunir amb la Sandra a Astúries, i no diu a l'Eudald que també hi passarà el cap de setmana. L'Eudald, que en desconfia, la segueix, i té un accident.

 • Com si fos ahir - capítol 538
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 538

  L'Andreu es desfoga amb l'Eva i li vomita tota la ràbia que sent contra la Mercè per haver-li transmès el VIH. A l'ONG li fan veure que és un error culpabilitzar els altres. Sense pretendre-ho, l'Andreu posa la por al cosa a l'Eva, que pren consciència que mai s'ha fet la prova del VIH. L'Ismael es disculpa amb el seu pare, però en Litus és incapaç de perdonar-lo. La situació es va fent més i més tensa. En Jordi explica a en Quim que se'n va anar al llit amb la Xesca. La Cati i en Quim, dolguts i molt emprenyats, demanen explicacions a la noia. La Gemma haurà de passar el cap de setmana a Astúries per assistir a una reunió important. A l'Eudald, no li fa cap gràcia.

 • Com si fos ahir - capítol 537
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 537

  En Manel està indignat amb el seu professor, perquè ha fet servir un treball seu per publicar un article. La Gemma aconsella al seu fill que no s'hi enfronti i ho deixi córrer. En Manel no li fa cas i l'Eudald es posa de part del noi. L'Andreu rep una trucada de la Mercè, la dona que li va transmetre el VIH, i decideix no agafar-li el telèfon. La Mercè es presenta a casa seva i l'Andreu no té cap ganes de parlar-hi. En Quim, la Cati i la Xesca semblen irremeiablement distanciats i en Jordi intenta treure'n partit. En Santi humilia en Lluís i es nega a pagar-li les hores extres. En Lluís ja no pot més.

 • Com si fos ahir - capítol 536
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 536

  L'Andreu es presenta a casa de la Joana i l'esbronca per l'incident de la pistola Taser. Vol avisar la Paz, però la Joana no ho vol, i l'Andreu decideix que es quedarà a dormir a casa de la seva mare mentre la Paz sigui a Sevilla. La Noe i en Miquel volen proposar canvis en el menú de l'escola en l'assemblea de l'AFA del col·legi de l'Èric, però reben moltes crítiques i els pares es riuen de la Noe. En Quim i la Cati troben a faltar la Xesca, però la Cati no està disposada a demanar perdó. En Quim no sap què fer i explica al Jordi que les dues dones s'han barallat.

 • Com si fos ahir - capítol 535
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 535

  La Paz se'n va de viatge de feina convençuda que la Joana estarà bé en la seva absència. Però la dona se sent insegura i li demana a en Manel que s'instal·li al seu pis. El noi, a més, li aconsegueix un arma de defensa personal. Mala idea. La Pili accepta la proposta de feina d'en Ricardo Cañas. Això implica que ella i l'Andreu no viuran junts. L'Andreu descobreix que alguns dels seus amics estan al corrent de la seva malaltia, i entén que no té sentit amagar-ho més. En Xavi se cita amb la Samantha. En Bruno se n'alegra, però recomana a la seva amiga que no li parli d'ovnis.

 • Com si fos ahir - capítol 534
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 534

  La Marta explica a en Litus que l'Ismael ha confessat que la Clara no el va pegar. L'Íngrid i el Litus esbronquen l'Ismael. El nen, molt avergonyit, vol demanar perdó a la Clara. En Litus també. En Marc, en Raül i en Kevin decideixen abaixar-se el sou perquè en Kevin no hagi de plegar. En Marc té un pla. L'Èric i en Guillem han de dormir a casa dels avis. La Noe imposa als seus pares unes normes alimentàries molt estrictes. Li faran cas? En Juanjo vol que un grup de música que coneix faci una versió de "Besos de agua". Una nova ocasió perquè la Sílvia i en Jordi es tornin a enganxar.

 • Com si fos ahir - capítol 533
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 533

  La Sílvia es diverteix molt amb en Juanjo. La Gemma el vol conèixer i totes dues organitzen un dinar de parelles amb l'Eudald. La Sílvia i en Juanjo s'autoconviden al pis d'Anglaterra de l'Eudald, i a ell no li fa gaire gràcia. En Quim continua molt amoïnat per l'Andreu i li proposa fer un sopar amb la colla. La Pili proposa fer-ho a casa de l'Andreu. La parella ha recuperat les ganes de fer l'amor. Ara que s'ha separat de la Clara, en Litus es desmunta davant de l'Ismael. El nen se sent molt culpable, i necessita explicar la veritat.

 • Com si fos ahir - capítol 532
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 532

  L'Íngrid s'assabenta de les acusacions contra la Clara i s'emprenya amb en Litus per amagar-l'hi. Ell se sent desorientat i necessita saber detalls de què va passar. Planteja els seus dubtes a la Clara, que s'ho agafa fatal. L'Eudald ve a passar uns dies a Barcelona. La Gemma nota que els seus comentaris sobre les trucades i missatges a la feina li van molestar. L'Eudald desconfia de la Gemma però ho amaga. La Cati vol parlar amb la Xesca per explicar-li la mentida que han dit a en Marc. Abans que ho pugui fer, és la Xesca la que parla amb el noi. La Paz té un viatge a Sevilla per feina però pateix per deixar sola la Joana. La dona encara té por.

Anar al contingut