• Com si fos ahir - capítol 510
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 510

  L'Eudald, superat per la situació de la seva mare, continua sent injust amb la Gemma, que es planteja deixar-lo quan té una relliscada amb un altre home. La Irene es va apagant, cosa que afecta l'Eudald, i també en Vicenç. En Jordi confessa a l'Anna que ha tallat amb la Glòria. L'Anna s'enfada amb el seu pare, però no pensa rendir-se: presentarà el projecte igualment. En Jordi explica a la Sílvia que ha tingut una relació amb la Glòria i ella se'n fa creus. L'Anna entrega la feina a la Glòria. Com reaccionarà ella?

 • Com si fos ahir - capítol 509
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 509

  L'Edu posa gelosa la Marta amb la Raquel. La Marta admet la seva gelosia a la Gemma, que li aconsella que faci fora l'Edu del Burger. Però la Marta és com és. En Miquel continua lesionat, però es pren pastilles per poder fer esport. La Noe li fa prometre que pararà fins que es curi. En Miquel menteix a en Dídac sobre la seva lesió i torna a fer esport. La Noe els enxampa. En Quim i la Cati atabalen la Xesca amb els seus dubtes. La noia no vol ser una solució als seus problemes de parella i els planteja no repetir-ho.

 • Com si fos ahir - capítol 508
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 508

  La Cati se sent incòmoda per la idea de tornar a fer un trio amb la Xesca i en Quim. No té clar que ho vulgui repetir. La Glòria, contenta amb l'Anna (i amb la seva relació amb en Jordi), carrega la noia de feina. L'Anna, superada per l'estrès, comença a veure-hi borrós. En Jordi està empipat de debò. En Litus, animat per l'exemple d'en Santi i l'Eva, decideix proposar a la Clara d'anar a viure plegats. L'oferiment agafa la Clara per sorpresa i s'hi nega. A més, hi ha l'Ismael...

 • Com si fos ahir - capítol 507
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 507

  En Vicenç demana a l'Eudald que porti el llibre a la Irene i ell li promet que intercedirà perquè es puguin veure. La Irene s'emociona. L'Edu no pot evitar sentir-se utilitzat per la Marta i la tracta amb fredor i distància. La Marta, rabiosa, no es queda amb braços plegats. L'Ivan està encantat amb la Lola com a candidata a dependenta, però la Sílvia ha decidit parlar amb l'Eva. La Lola i en Raül es coneixen i s'agraden. Ja no cal que en Marc estigui gelós.

 • Com si fos ahir - capítol 506
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 506

  L'Andreu confessa a la Pili que es va embolicar amb una dona amb VIH i que ell potser també té el virus. La Pili s'espanta, perquè recorda que, després del possible contagi, van fer l'amor amb l'Andreu. Com ho gestionaran, tot plegat? La Joana té el pressentiment que alguna cosa va malament, però, què hi pot fer? En Vicenç, tocat per la mort imminent de la Irene, busca el suport del seu fill, però l'Andreu està massa nerviós i se'l treu de sobre de males maneres. S'ha de fer les proves sense falta.

 • Com si fos ahir - capítol 505
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 505

  La Pili i l'Andreu tenen un acostament bonic, però cap dels dos no acaba de fer el pas. Abans de tornar a Madrid, la Pili posa les cartes sobre la taula: vol tornar amb l'Andreu, però necessita ser-li sincera, perquè li ha de confessar una cosa. El pare de la Mònica demana ajuda a Sílvia perquè la seva filla no s'adapta a viure amb la seva família. La Sandra rep el premi i, en el discurs d'agraïment, s'embolica i parla del Xavi com si fos la seva parella. Pateix per la relació amb en Bruno. En Vicenç convenç l'Eudald que es reconciliï amb la seva mare. Ell, però, sap que no podrà fer el mateix. La Joana l'anima a fer un últim intent amb la dona.

 • Com si fos ahir - capítol 504
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 504

  En Quim i la Cati es posen nerviosos planejant com li plantejaran el trio a la Xesca. Avui és el gran dia. Com reaccionarà la noia? L'Eva reconeix a en Litus que ha gestionat molt malament el tema Lola i que ha fet mal a en Santi sense voler. Ha decidit solucionar-ho. La Lola l'hi posa difícil. Precisament la Lola demana a l'Ivan que l'agafi per treballar a la botiga nova de Malerei. L'Anna es retroba amb en Raül, un cosí amb qui havia perdut el contacte. Li fa molta il·lusió, perquè comparteix amb ell molts records d'infància. En Marc està gelós quan sap que va ser el noi amb qui es va fer el primer petó.

 • Com si fos ahir - capítol 503
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 503

  Ni en Quim ni la Cati les tenen totes amb la idea de fer el trio. Ell ha comprat unes joguines sexuals, però la Cati opina que no és la manera. En Quim retreu a Marta que s'hagi embolicat amb l'Edu. Ella se'n justifica dient que ho ha fet per salvar l'empresa. L'Edu confessa a en Marc que està amb una dona i en Marc entén que es tracta de la Xesca. L'Eva vol saber quant de temps queda a la Lola de recuperació, perquè la seva presència a casa entorpeix la seva relació amb en Santi. El perill és real.

 • Com si fos ahir - capítol 502
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 502

  L'Andreu confessa a l'Eva que un dels motius pels quals se sent incapaç de fer-se les proves és perquè es pensa que, si té el VIH, perdrà la Pili. La Sandra vol que en Xavi i en Bruno tinguin bon rotllo i els organitza una trobada trampa. L'Eudald no ha tornat a veure la Irene i tapa el seu bloqueig amb la recerca d'una residència per a la seva mare. La Gemma pateix el malestar de l'Eudald, que és molt sec amb ella. La Glòria promociona l'Anna i la posa al capdavant d'un projecte nou. Els companys li retreuen la manera com ho ha aconseguit.

 • Com si fos ahir - capítol 501
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 501

  La Marta i l'Edu no poden evitar flirtejar al Billar Burger. Estan jugant amb foc. Els poden enxampar en qualsevol moment. En Miquel ha començat a fer esport intensament i hi arrossega la Noe. Però la noia va massa cansada i no aguanta el ritme. La Mònica pressiona la Sílvia per quedar-se a Barcelona amb ella. La Sílvia tempteja l'Oriol, el pare de la noia, però l'home no ho veu clar.

 • Com si fos ahir - capítol 500
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 500

  L'Andreu es troba malament i es pensa que poden ser símptomes de la primoinfecció pel VIH. Decideix anar al metge i fer-se'n les proves, però té por. En Miquel sorprèn tothom organitzant una sortida amb patins per celebrar el seu 50è aniversari. Es demostra que l'edat els està passant factura. La Clara s'assabenta que en Litus va amagar la mort de la seva mare a la Marta i s'hi enfada. La parella passa un mal moment. La Cati i en Quim conviden la Xesca a l'aniversari del Miquel. Entre tots tres la química es fa evident. Molt evident. La Marta i l'Edu no volen forçar les coses, però se senten molt a prop l'un de l'altra.

 • Com si fos ahir - capítol 499
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 499

  L'Edu ha publicat un vídeo criticant el Billar Burger. La Marta no vol retreure-li res, perquè se sent culpable pel que va fer la mare del noi. En Quim decideix intervenir-hi. L'Anna s'emprenya quan descobreix que en Jordi es va embolicar amb la Glòria i que per això la dona la torna a tractar bé. La Romina no se sent capaç de rehabilitar-se només amb teràpia i, tot i que li costa, decideix fer un pas més. La Mònica es pot quedar sola. En Vicenç explica a l'Eudald que la Irene s'està morint. L'Eduald, en xoc, es pensa que la Gemma també ho sabia i els fets es precipiten.

 • Com si fos ahir - capítol 498
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 498

  En Marc no entén que els seus pares visquin un bon moment després de tot el que han fet. En Quim i la Cati decideixen fer un sopar romàntic, però apareix la Xesca... L'Anna està inquieta i irritable, perquè la Glòria la ignora a la feina, fins al punt que la seva relació amb en Marc perilla. El noi demana a en Jordi que s'emboliqui amb la Glòria per arreglar la situació. La Sílvia parla amb la Romina, perquè té la sensació que està cuidant massa la Mònica. La Gemma s'assabenta que la Irene és a l'hospital. En Vicenç li diu que no és res i li demana que no expliqui res a l'Eudald, però ella té el pressentiment que la malaltia de la Irene és greu.

 • Com si fos ahir - capítol 497
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 497

  L'Andreu menteix a família i amics i els fa creure que ha estat a Madrid amb la Pili, però ha passat les festes a casa, bloquejat. Avui rep la visita de la Mercè, preocupada per saber si ha anat al metge. Què passa aquí? La Lourdes està fora de perill, però l'Edu no ha tornat a treballar al Burger. La Marta no ha contactat amb ell en totes les festes, perquè se sent culpable. La Natàlia li demana que ajudi el seu germà a sortir del pou. En Miquel es muntarà la seva pròpia festa pels cinquanta. En Santi l'ajudarà. Sorpresa total. La Lola es torna a fer present en la vida de l'Eva.

 • Com si fos ahir - capítol 496
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 496

  L'Andreu s'enfada amb la Pili quan descobreix que la noia és a Barcelona i no l'ha avisat. La Pili es mostra molt dura amb ell, però després li demana perdó i admet que té ganes d'estar bé amb ell perquè encara l'estima. Al vespre, l'Andreu rep una trucada de la Mercè que el deixa totalment en xoc. La Gemma i l'Eudald passaran el Nadal junts a Londres. La Irene se n'alegra pel seu fill, però s'entristeix perquè possiblement serà el seu últim Nadal i volia passar-lo amb ell. En Vicenç decideix intervenir-hi. El dia del torneig al Billar Burger la Lourdes reclama l'atenció de l'Edu, però la Marta la fa fora. Acabat el torneig, apareix la Natàlia amb una mala notícia.