• Com si fos ahir - capítol 492
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 492

  L'absència de l'Helena comença a afectar els seus fills. La Joana, preocupada i sobrepassada per l'actitud dels nens, no es veu capaç de parlar amb l'Helena perquè l'ajudi. En parla amb l'Andreu. Aquest, penedit per la seva nit amb la Mercè, intenta tornar a contactar amb la Pili, però ella li exigeix mantenir la distància. Els amics li recomanen que deixi de sentir-se culpable i es mantingui ocupat. En Quim i la Xesca decideixen tallar la seva relació. Tot i que s'atreuen, després de la conversa amb la Cati la situació resulta massa estranya.

 • Com si fos ahir - capítol 491
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 491

  L'Anna pressiona el seu pare perquè es vegi amb la Glòria. Serà una bona idea? L'Andreu es refugia en els seus amics per sobreposar-se de la seva situació amb la Pili. Surten tots junts i l'Andreu flirteja amb una dona, que no el rebutja. En Quim, la Marta i l'Edu no es presenten al Billar Burger per culpa de les seves crisis personals i en Marc ha de gestionar una reunió important tot sol. En Marc, per evitar una crisi al negoci, obliga l'Edu a fer-se'n càrrec. L'Edu s'acaba sincerant amb en Marc respecte als seus problemes sentimentals, sense dir-li que està parlant de la Marta.

 • Com si fos ahir - capítol 490
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 490

  En Miquel necessita tancar la història amb l'Elisabet Carrión i es planteja denunciar-la malgrat les conseqüències que això pot tenir. L'Andreu fa un visita sorpresa a la Pili a Madrid. A l'hospital, té l'oportunitat de demostrar al doctor Cañas la seva vàlua professional, però es passa de la ratlla. L'Eva descobreix que la Lola ha fet diversos pagaments amb la seva targeta de crèdit i, molt ferida per la traïció, decideix venjar-se'n. En Marc descobreix la relació entre la Xesca i en Quim i ho explica a la Cati.

 • Com si fos ahir - capítol 489
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 489

  L'Andreu dissimula davant de la Pili la tristesa que li genera que ella estigui treballant a Madrid. Per compensar la frustració que sent en el terreny professional, es bolca en la feina. En Quim continua veient-se amb la Xesca d'amagat de la Cati per compensar la tensió que viu a casa. La Sílvia enxampa la Romina en una contradicció i confirma que la dona pot haver recaigut. Comparteix amb en Litus les seves sospites. L'Eudald accepta quedar amb una consultora que Vicenç li aconsella sense saber que es tracta de la Gemma.

 • Com si fos ahir - capítol 488
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 488

  La Gemma atabala en Miquel controlant-lo en una reunió, i la Noe cuida el seu home amb excessiva condescendència. La Marta necessita fugir dels seus problemes i menteix a en Miquel per aconseguir que l'acompanyi al Racó de la Tortuga, un lloc on anaven fa trenta anys quan eren parella. Allà recorden que van enterrar una capsa amb missatges de tota la colla.

 • Com si fos ahir - capítol 487
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 487

  L'Eudald visita la consultoria perquè la Gemma li gestioni un tema, però a ella li fa mandra mirar al passat. La Marta té la menopausa, però no ho vol acceptar i fa esforços per demostrar-se que encara és jove. La Natàlia apareix al Billar Burger i ve amb ganes de brega. En Jordi esbronca la Glòria Santos perquè no tracta bé l'Anna. L'Anna es veu a venir que la faran fora de la feina.

 • Com si fos ahir - capítol 486
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 486

  En Vicenç està content perquè la Irene l'acompanya al dinar d'aniversari d'en Manel. De tota manera, avui serà un dia de grans sorpreses per a en Vicenç i també per a nosaltres. La Sílvia aconsella a en Quim que organitzi una trobada amb els amics i l'hi convidi. Ell ho fa, però la Cati es mostra sorpresa pel grau de complicitat d'en Quim i la Sílvia. Un altre atac de gelosia, i en Quim se n'afarta. La Sílvia coneix la Mònica, la filla de la Romina, i veu com la noia boicoteja la vida social de la seva mare. La Marta té por d'estar embarassada, perquè fa dies que no li ve la regla. Té por de fer-se'n la prova, però la Gemma l'arrossega a la farmàcia perquè se la faci de seguida.

 • Com si fos ahir - capítol 485
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 485

  En Ricardo millora l'oferta econòmica a la Pili perquè la noia l'accepti, però ella posa com a condició que també contracti l'Andreu. El metge fa una oferta a l'Andreu. L'Anna pateix quan la Glòria i el seu equip li fan el buit. No li perdonen que deixés la reunió el primer dia de feina. En Marc l'anima a ensenyar les seva propostes, però la Glòria la té marcada. En Gorka enreda la Gemma perquè l'acompanyi a un acte dels seus fills. Un cop allà, pràcticament li fa fer de cangur.

 • Com si fos ahir - capítol 484
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 484

  L'Eva aconsella a l'Andreu que animi la Pili a acceptar la feina a Madrid, i la Charo fa el mateix amb la Pili. Ell se sent gelós i traït. La Sílvia es preocupa per la Romina quan en Litus li diu que ha faltat a teràpia. Ella la va a buscar a la feina, i la Romina la fa fora de males maneres. Què li passa? La Clara està creuada des que va saber que l'Eva i en Litus van estar embolicats, i ho paga amb l'Ismael. La Lola vol que la Gemma l'aculli a casa seva, però ella no es deixa enredar. De tota manera, veurem que ja ho havia previst.

 • Com si fos ahir - capítol 483
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 483

  La Cati no es treu la Xesca del cap i se'n va amb la Miren al Burger perquè vol saber com és. Continua convençuda que és l'amant del seu home. L'Eva fa fora de casa la Lola en presència de la Clara i en Litus, i ella, rabiosa, esbomba que en Litus i l'Eva van tenir una història. La Clara no ho sabia. La Irene renuncia a acabar el seu llibre, per poder gaudir dels mesos que li queden al costat d'en Vicenç. La parella planifica un cap de setmana fora, però hi ha una cosa amb què no havien comptat. La Sandra fa que la Gemma es replantegi si està tan bé com diu amb en Gorka i els pesats dels seus fills.

 • Com si fos ahir - capítol 482
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 482

  A Madrid, l'Andreu encoratja la Pili a implicar-se activament en el projecte. La Pili li fa cas i modifica alguna de les seves propostes. En Ricardo, el metge, felicita la noia per la seva aportació i l'Andreu se sent una mica desplaçat. La Gemma s'implica amb els fills d'en Gorka i això la fa sentir bé. Li diu que vol apostar per la seva relació i s'ofereix a quedar-se els nens mentre ell estigui de viatge. L'Anna està nerviosa perquè avui té una reunió de feina amb la Glòria Santos, i ella no convida a tothom. El cas és que enyora l'Eloi i deixa la reunió -una temeritat- per anar a acomiadar-se d'ell.

 • Com si fos ahir - capítol 481
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 481

  La Cati no es pren bé que en Quim tingui una cita. A més, ell li amaga que es tracta de la Xesca. La dona intenta boicotejar la trobada. La Gemma aprofita que la imatge professional d'en Miquel està tocada, per passar-li clarament pel damunt. Ell es lamenta amb la Noe, que coincideix amb la Carrión i l'acusa de no tenir escrúpols. L'Elisabet li fa veure que no hi ha cap altra manera d'arribar lluny. Bé, això diu ella. La Gemma qüestiona la relació de la Sílvia amb la Romina. Així és com la Sílvia descobreix que les amigues van estar malparlant d'ella, ahir.

 • Com si fos ahir - capítol 480
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 480

  La Gemma va guanyant poder a la consultoria, i la Sandra, aconsellada per en Xavi, acaba confessant-li que ella va ser el detonant de tot el que va acabar passant amb Églantine. La Sílvia i en Jordi estan decidits a reconciliar els seus fills i els paren una trampa: un sopar sorpresa per a tots quatre. En Quim tira d'agenda per aconseguir una cita, però resulta un desastre. Al vespre, es presenta la Xesca al Burger per sorpresa.

 • Com si fos ahir - capítol 479
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 479

  L'Andreu vol normalitzar les coses amb la Pili, però ella continua molt creuada. A la feina és tan desagradable amb ell, que fins i tot la Magda i la Charo se sorprenen. L'Eva dona un ultimàtum a la Lola: a la pròxima mala passada que li faci, la farà fora del pis. Per tal de reconciliar-se amb l'Eva, la Lola es posa a netejar el pis, però té un accident. La Sílvia decideix continuar cuidant la Romina, encara que no faci les sessions al centre, i a ella ja li està bé. La porta a una trobada amb les amigues al Billar Burger, però és comporta d'una manera una mica estranya. L'Anna és feliç amb la nova feina a l'empresa de la Glòria Santos, mentre veiem l'Eloi, que no té cap ganes d'anar-se'n a viure a Galícia, per molt que la Blanca l'animi.

 • Com si fos ahir - capítol 478
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 478

  En Quim treu, davant d'en Jordi, en Miquel i en Litus, el tema de la parella oberta, però sense parlar en primera persona. La frivolitat amb què els amics tracten la qüestió fa que se senti malament. Ara sí que no sap què fer. La Marta anima l'Edu a portar la seva mare al Billar Burger, convençuda que serà una bona manera que mare i fill s'acostin. La mare, després d'una primera entrada cordial, acaba ensenyant les urpes a la Marta. L'Ivan té problemes amb el contracte que li proposa el soci basc. La Sílvia troba que les condicions són abusives i el convenç perquè sigui dur negociant.