• Com si fos ahir - capítol 525
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 525

  La Gemma parla amb la Pili i comparteix les seves pors respecte al VIH. En Litus ha parlat amb la tutora de l'Ismael i està convençut que el nen està bé, però la Marta continua tenint dubtes. Es guanya la confiança del nen i torna a preguntar-li sobre els blaus. El nen, ara sí, contesta la pregunta. La Joana ha d'anar a judici per l'atracament. Quin serà el veredicte? En Juanjo té ganes de retrobar-se amb la Sílvia i es presenta a la botiga. Surten a fer una copa.

 • Com si fos ahir - capítol 524
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 524

  La Pili és conscient que ha de prendre una decisió respecte a la relació amb l'Andreu. Tots dos es veuen forçats a tenir sexe, però en realitat cap dels dos en té ganes. La Sandra i en Bruno han preparat una cita a cegues amb en Xavi i la Samantha i ell accepta anar-hi a contracor. La Sílvia li fa veure a la Gemma que l'Eudald està gelós i la Gemma se sent culpable. Per acabar-ho de rematar, ella avui té un sopar de feina i es deixa el mòbil a la feina. L'Eudald no pot contactar amb ella.

 • Com si fos ahir - capítol 523
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 523

  La Gemma inclou l'Eudald en els seus plans, l'home coneix la Sílvia en un sopar que va la mar de bé fins que la Sílvia comença a parlar de l'Octavi, i l'Eudald es tensa. La Noe té el colesterol una mica alt i no tindrà més remei que adaptar-se a l'estricta dieta d'en Miquel, i no serà l'única, això també inclou l'Èric i en Guillem. Comencen els problemes amb els avis. En Juanjo convida en Jordi a fer una copa amb els de la colla de la seva promoció del Reina Sibil·la. Ell accepta encantat quan sap que entre els assistents hi ha fans de la banda amb qui tocava a l'institut. Per error, l'Anna envia a en Marc la foto de la Cati i la Xesca fent-se un petó. Alarma!

 • Com si fos ahir - capítol 522
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 522

  L'Andreu vol explicar-li a en Manel que té el VIH però la Gemma no hi està d'acord. L'Andreu s'adona que la negativa té a veure amb els seus prejudicis i no s'ho agafa bé. L'Anna està preocupada per la foto que va fer a la Cati i la Xesca. Sondeja en Marc per saber com estan els seus pares. Aquests secrets cremen. La Mònica està molt desanimada per la ruptura amb el seu nòvio. En Raül la convida a fer una volta en moto i a menjar al Burger. Hi ha bona sintonia entre tots dos.

 • Com si fos ahir - capítol 521
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 521

  La Joana identifica un sospitós a la comissaria. L'Andreu se sent incòmode curant les ferides a la seva mare. La Clara i en Litus diuen a l'Ismael que aniran a viure junts per Setmana Santa. La Marta parla amb el seu germà i amb la Clara sobre els blaus del nen. La Sílvia rep un avís de l'institut perquè la Mònica ha faltat a classe, i s'assabenta que la nena es va escapar i porta tot el cap de setmana fora. La Sandra enxampa la Noe menjant d'amagat i l'adverteix que tindrà problemes amb en Miquel. L'Èric ha agredit un nen per robar-li l'esmorzar.

 • Com si fos ahir - capítol 520
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 520

  La Gemma està remoguda per la notícia i la discussió amb Andreu i discuteix amb en Miquel i amb en Manel. Avui, l'Andreu explica a la Magda que té el VIH. En Raül explica a la Sílvia que la Mònica vol els diners per comprar un regal per a un noviet que té a Tarifa. Per a la Sílvia, primera notícia. En desconfia i demana a en Raül que aconsegueixi més informació. La Mònica va massa llançada. La Paz i la Joana celebren el seu primer aniversari amb il·lusió. El dinar acaba sent només amb en Manel de convidat. La parella no perd el bon humor. Quan surten per continuar la celebració arriben els problemes.

 • Com si fos ahir - capítol 519
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 519

  L'Eudald ha de tornar a Anglaterra. Mentre la Gemma s'està preparant per sortir amb la Sílvia i, de sobte, es presenta l'Eudald per sorpresa a casa seva perquè han cancel·lat el seu vol. En Litus fa que l'Ismael i la Clara vagin junts a la signatura de llibres d'un famós autor de còmics, però tots dos ho fan a contracor. I les coses es compliquen. La Xesca, cada vegada més pròxima a en Quim i la Cati, fa un esforç per agradar a en Marc, i amb la seva simpatia habitual ho aconsegueix. La Cati i la Xesca surten a fer un volt i algú les enxampa.

 • Com si fos ahir - capítol 518
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 518

  La relació entre la Cati, la Xesca i en Quim va bé, però elles van a una festa soles i, per culpa d'en Jordi, en Quim comença a sentir-se insegur. L'Eudald ha vingut a Barcelona per sorpresa i queda amb la Gemma. Què deu voler, ara? En Santi continua convençut que en Lluís l'estafa. L'Eva, per ajudar-lo, queda amb en Lluís. A en Santi, no li fa cap gràcia. La Mònica demana diners al seu pare i a la Sílvia, però cap dels dos els hi dona. La noia es desfoga amb en Raül i li acaba confessant per què els vol. En Xavi explica una intimitat de la Sandra a en Bruno i, a ell, se li escapa quan estan a punt de tenir sexe. Ella es posa feta una fúria.

 • Com si fos ahir - capítol 517
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 517

  L'Andreu es desmunta amb la Gemma i li diu que té el VIH. Com reaccionarà ella? El Burger no va bé. En Quim i en Marc exigeixen a la Marta que reaccioni. La Marta busca consell a la consultoria per implantar el repartiment a domicili. La Noe vol que en Miquel enyori la feina perquè deixi d'obsessionar-se per la dieta i l'esport, i fa que s'encarregui de la reorientació del Burger. En Santi continua obsessionat amb la idea que en Lluís l'estafa i demana a l'Eva que es faci passar per una clienta per pescar-lo en falta. L'Eva ho fa amb l'ajuda de la Sílvia i l'Ivan.

 • Com si fos ahir - capítol 516
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 516

  L'Andreu té la primera visita al metge pel VIH, però no vol que la Pili l'hi acompanyi. Durant la visita es fa el fort, però està molt espantat i explica a l'Eva que ha decidit no dir-ho a ningú. La Gemma està amoïnada, perquè ha enviat missatges de disculpa a l'Eudald, però no n'ha rebut cap resposta. Queda amb Vicenç per intentar esbrinar si està bé, però ell tampoc no en té notícies. En Dídac s'entrena amb en Miquel per a la marató i fa que en Miquel comenci a preocupar-se per la seva alimentació i la de tota la família. En Miquel s'enfronta amb la Noe i la Mari Carmen per l'alimentació de tota la família, sobretot la de l'Èric.

 • Com si fos ahir - capítol 515
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 515

  L'endemà del diagnòstic de l'Andreu, la Pili ve a veure'l a Barcelona. L'Andreu es desmunta en veure-la, però ella el reconforta. Li anuncia que, durant un temps, treballarà a Barcelona. La Marta comparteix amb en Litus la seva preocupació per l'Ismael. En Litus decideix posposar el moment d'anar a viure amb la Clara, cosa que no agrada a la noia. En Quim i la Cati es plantegen fer un trio amb una altra persona per despit, però s'adonen que només el volen fer amb la Xesca. Avui es tornen a trobar. Hi ha retrets i aclariments.

 • Com si fos ahir - capítol 514
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 514

  L'Andreu sabrà avui els resultats de les anàlisis. Està molt neguitós. L'Eva li fa costat. La Gemma no pot aguantar més i confessa a l'Eudald que li ha estat infidel amb el client. Quina serà la seva reacció? Un nou comercial de begudes substitueix la Xesca al Burger. En Quim està convençut que la noia està molt enfadada i convenç la Cati per anar-la a buscar per sorpresa a la sortida de la feina i així parlar amb ella.

 • Com si fos ahir - capítol 513
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 513

  La Marta anuncia a en Quim i a en Marc que l'Edu ha plegat definitivament. Ells temen pel futur del negoci, però la Marta se sent optimista. L'Andreu està nerviós perquè l'endemà li donen els resultats de les anàlisis. L'Eva es preocupa per ell i li demana que l'ajudi a preparar un sopar de celebració amb en Santi per tenir-lo distret. En Santi continua emprenyat amb el Lluís, el seu soci, per no haver contractat l'assegurança d'un client. La Sílvia demana a l'Anna que faci de cangur de la Mònica una nit i l'Anna ho accepta a contracor. A l'hora del sopar coincideix amb l'Anna, en Marc, la Lola i en Raül. Una vetllada molt incòmoda.

 • Com si fos ahir - capítol 512
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 512

  L'Ismael es mostra insolent amb la Clara i en Litus quan parlen del trasllat. En Litus intenta fer-lo entrar en raó, però perd la paciència i s'hi enfada. L'Ismael reclama l'atenció de la Marta, que no pot estar per ell. L'Edu i la Marta intenten treballar amb normalitat, però l'Edu té por de no portar bé el fet de continuar al negoci. La societat trontolla. En Juanjo i en Jordi es fan amics. En Jordi se sent molt afalagat per l'admiració d'en Juanjo, que vol conèixer la Sílvia. Això ja no li fa tanta gràcia. La Lola i en Raül volen ser alguna cosa més que follaamics. Ella, amb la intenció d'ajudar el noi, vol que l'Anna i en Marc li lloguin una habitació.

 • Com si fos ahir - capítol 511
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 511

  La Gemma es posa nerviosa quan l'Eudald coincideix amb el client amb qui ella es va embolicar. La Sandra li fa veure que, si ho sap, potser serà la manera més fàcil de tallar amb ell. Ho farà? En Santi fa el trasllat a casa de l'Eva amb l'ajuda de l'Andreu i en Lluís, el seu treballador. Estan encantats de començar aquesta nova etapa, però la cosa es gira quan en Santi descobreix una cosa que no li agrada gens. L'Anna confirma que la Glòria confia en ella i que continuarà treballant a l'estudi. Coneix en Juanjo, un modista que resulta ser un gran fan de la banda de música dels seus pares. La Pili es preocupa per l'Andreu i li proposa estar amb ell el dia que rebrà els resultats.

Anar al contingut