• Com si fos ahir - capítol 593
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 593

  La Gemma torna de Porto sola i feta pols. Està dolguda amb en Miquel i li amaga el que ha passat amb l'Eudald. Després d'un ensurt al pis, fa venir la Sílvia. Han despatxat en Quim i la Cati se'n va a trobar la Marta per dir-li que és una mala persona. La Marta queda tocada. A instàncies d'en Jordi, que ha parlat amb ell, els amics fan un tercer grau a en Litus perquè tenen por que estigui tornant a consumir, però ell els vol convèncer que les mentides són per passar-s'ho bé amb la Dèlia i prou.

 • Com si fos ahir - capítol 592
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 592

  A la consultoria van de bòlid, malgrat l'eficiència de la "nova", i la Gemma es nega a tornar de Porto. En Miquel no troba candidat per substituir la Sandra. En Marcos demana a l'Andreu que faci tornar la Roser per salvar el seu matrimoni. Ella no vol i la Pili li dona suport. En Marc convenç l'Anna per dinar amb en Petrus, que els vol oferir una feina. Ella hi va a contracor, però es tracta d'una feina que no està disposada a fer. Queda amb en Juanjo mentre ell surt amb la colla d'en Petrus. En Xavi i la Samantha volen animar en Bruno, però és complicat.

 • Com si fos ahir - capítol 591
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 591

  La Gemma ha descobert que va ser l'Eudald qui va deixar la feina de Cambridge. Farta, el deixa i li demana que marxi de Porto. Per distanciar-se una mica, en Xavi vol convèncer la Joana que se'n vagi a un camp de treball a Etiòpia. L'Ivan fa veure a en Juanjo que no és home per a la Sílvia. En Juanjo expressa les seves inseguretats, i la Sílvia li diu que vol estar amb ell, però li demana que arregli les coses amb l'Anna. Ell li fa una proposta a la noia. Per venjar-se'n, la Marta explica a la Raquel que marxa als Estats Units, que se'n va anar al llit amb l'Edu.

 • Com si fos ahir - capítol 590
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 590

  L'Eva i la Júlia discuteixen abans que la nena se'n torni cap a Dublín. S'hi vol quedar un altre any. En Santi no hi ajuda. Ara es manté massa al marge de tot, i l'Eva s'està picant i comparteix neguits amb en Litus. La Marta sospita que la Raquel i l'Edu estan embolicats. Descuida la feina del burguer i en Dani li ha de cantar la canya. La Joana s'està tornant bastant invasiva amb en Xavi. Organitza dinars de parelles, s'apunta als plans d'en Xavi i la Samantha..., ni la Paz pot aturar-la.

 • Com si fos ahir - capítol 589
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 589

  En Miquel se sent superat per la marxa de la Sandra i, a sobre, en Jordi el punxa pel tema Isaac-Noe. La Noe està malalta i en Miquel rep una ajuda inesperada i aparentment surrealista. En Dani obliga la Marta a anar a un sopar d'empresa amb ell i la Natàlia. La Marta diu a la Natàlia que està penjada d'un paio que li ha fet mal, però sense dir-li que és l'Edu. Encara tocada perquè s'ha quedat sense feina, l'Anna no rep el suport d'en Marc. Rep una trucada de la Glòria Santos i hi va, il·lusionada. L'empresa de gelats on treballa en Quim és proveïdor de la cadena d'hamburgueseries. Avui toca visitar el Billar Burger. En Quim pateix.

 • Com si fos ahir - capítol 588
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 588

  La Natàlia fa una videotrucada amb l'Edu i la Marta es veu obligada a saludar-lo. Se sent sola i intenta fer bandera de la seva solteria amb els amics, però està mentint. En Jordi anima l'Anna a no deixar-se trepitjar per en Juanjo. Es tornen a barallar davant de la Glòria i ella se n'afarta. L'Anna confessa a la seva mare que s'ha desenamorat d'en Marc. Arriba la Júlia d'Irlanda i descobreix que en Santi ha organitzat un munt d'activitats. Massa. En Marcos explota contra la Roser quan s'assabenta que ha parlat dels seus problemes amb l'Andreu, però no podrà amagar el cap sota l'ala gaire temps més.

 • Com si fos ahir - capítol 587
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 587

  Avui hi ha dinar del trio amb en Marc. La Xesca dubta, però en Quim i la Cati li diuen que és important que hi sigui. En Marc se sent gelós quan veu en Quim molt més implicat en el futur fill del que mai va estar-ho amb ell. L'Eudald és a Porto. Ell i la Gemma intenten gaudir de l'estada, però l'agenda d'ella ho fa difícil. L'Eudald intenta aconseguir que un company seu, l'Hugo, el cobreixi a Cambridge. En Jordi, que continua lligant força, té por d'estar-se enganxat al sexe ràpid.

 • Com si fos ahir - capítol 586
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 586

  La Sandra és a l'hospital. Ha forçat massa la màquina. La Sílvia haurà de marxar del pis abans del que es pensava. Torna a rebutjar l'oferta d'en Juanjo, que veu claríssim que la negativa és culpa de l'Anna, i planeja venjar-se'n. La Marta intenta convèncer l'Edu que refaci la relació amb la Natàlia. Ell, que demà se'n torna als Estats Units, reconeix que se sent sol. La Marta i ell recorden el passat recent.

 • Com si fos ahir - capítol 585
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 585

  L'Edu vol que ell i la seva germana es venguin la casa de la mare. A la Natàlia se li posa fatal. En Litus està sortint amb la Dèlia i continua fent-se passar per francès. Als amics no els fa cap gràcia descobrir que li diverteix mentir. Els recorda el seu passat ionqui. La Sandra diu a en Miquel que plega. Però les coses es compliquen. Massa pressió per a ella.

 • Com si fos ahir - capítol 584
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 584

  La Marta descobreix, per la Raquel, que l'Edu és a Barcelona des de fa uns dies. El va a veure i li demana que vagi a l'enterrament. La Sandra intueix que l'Eudald té previst anar a Porto i truca a la Gemma. Per la seva banda, l'Isaac li fa una proposta sorprenent. La Roser vol quedar amb l'Andreu i la Pili, però l'Andreu es vol distanciar del matrimoni. Ella els vol explicar tota la veritat.

 • Com si fos ahir - capítol 583
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 583

  La Lourdes és morta. La Marta tanca el Burger i fa costat a la Natàlia, que ara sí que es deixa consolar. La Natàlia, acaba trucant a l'Edu. La Cati i en Quim es desviuen per la Xesca. De tota manera volen cuidar en Marc i li demanen que s'impliqui en la nova família. Ell diu que ho intentarà. A l'Anna, el que no li fa cap gràcia és que en Marc torni a freqüentar la companyia d'en Petrus. Avui torna a sortir amb la seva colla. L'Ivan vol superar l'angúnia de saber que en Gabriel treballa en un tanatori. Difícil.

 • Com si fos ahir - capítol 582
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 582

  L'Eudald, per variar, té por de perdre la Gemma. No poden passar la tarda junts abans que ella marxi a Porto perquè li han avançat el vol. Ell demana informació a la Sandra, però ella, que el veu a venir, no li dona cap detall. En Miquel empeny en Santi a estrènyer llaços familiars amb l'Eva i la Júlia. Ell decideix que vol fer-li de pare a la nena, malgrat que l'Eva li demana calma. L'Ivan no vol anar al funeral de l'amic de l'Abel, però la Sílvia l'obliga. Un cop allà, descobreix una cosa d'en Gabriel que el deixa de pasta de moniato.

 • Com si fos ahir - capítol 581
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 581

  L'Anna vol saber coses d'en Petrus, però en Marc no vol que s'hi fiqui. La Lola tampoc li diu res. Investigant, descobreix que va deixar en coma un immigrant. La Marta vol fer quedar malament la Natàlia davant d'en Dani, però descobreix que la noia va marxar perquè li van dir que la Lourdes, la seva mare, es va voler suïcidar. A més, avui sabrà coses de l'Edu. En Gabriel engega l'Ivan perquè li demana temps per tancar bé la seva història amb l'Abel. Queden. L'Abel creu que l'Ivan vol tornar.

 • Com si fos ahir - capítol 580
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 580

  Continua el marcatge de la Marta a la "nova". No suporta la seva eficàcia. En Miquel li aconsella que no barregi temes personals, però és inútil. En Xavi vol que la Sandra torni amb en Bruno. Ella queda amb el noi i es disculpa, però en Bruno pràcticament li posa un ultimàtum. La Joana vol trobar una ONG "a mida". La Sandra la posa en contacte amb en Xavi, que li ofereix col·laborar en una organització de defensa del planeta.

 • Com si fos ahir - capítol 579
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 579

  La Cati, la Xesca i en Quim, cadascú per la seva banda, es resigna a oblidar la relació. Tot sembla perdut. La Xesca fa veure a en Jordi que no té sentit viure permanentment enfadat. Reaccionarà? La Marta exigeix a l'amo de la cadena d'hamburgueseries, en Dani, que li assigni la millor treballadora que té. S'endurà una bona sorpresa quan sàpiga qui és.

Anar al contingut