Sospites, recels, tragèdia i molt més

Arribem al capítol 700 de "Com si fos ahir"

"Com si fos ahir" arriba al capítol número 700 amb una mitjana de 260.000 espectadors i una quota del 16,3%. Són els bons resultats d'audiència que ha mantingut la sèrie líder de la franja des que va començar, l'11 de setembre del 2017. Un lideratge que continua aquesta temporada, en què supera per més de 6 punts, de mitjana, la segona classificada.

"Com si fos ahir" arriba al capítol 700 en un moment força convuls. La Cati, inconscient, en una cambra frigorífica; el Litus i l'Eva separats, però vivint junts; la Sílvia i l'Ivan, reconciliats, però arruïnats; la Pili i l'Andreu en ple procés de reproducció assistida; el Bruno i la Cristina a les beceroles d'una relació oficial. I la Marta, molt a prop, o això sembla, de desemmascarar l'Ignasi com l'artífex de l'assetjament que fa setmanes que la torba.

Líder d'audiència de la sobretaula des del 2017

Des dels inicis de l'emissió, el 2017, "Com si fos ahir" ha tingut una audiència mitjana de 260.000 espectadors i una quota de 16,3 punts.

Els resultats d'aquesta temporada han superat aquesta xifra, amb una audiència mitjana de 263.000 espectadors i una quota del 16,3%. El capítol més vist ha estat l'emès el 16 d'abril, en què la Xesca admetia per primer cop que estava tenint una actitud sobreprotectora amb la Ginesta i el trio es reconciliava. Va tenir 353.0000 espectadors i una quota de 21,2 punts.

La fidelitat de l'audiència queda també reflectida en l'índex qualitatiu del panell GfK amb una puntuació de 8,1 sobre 10. Aquesta valoració representa una dècima més que la temporada anterior i iguala el seu propi rècord, del 2019. Un 90,2% dels espectadors comentarien la sèrie, i a gairebé un 92% els agrada l'argument.

A les xarxes, el consum de vídeo és de 71.000 usuaris únics i 277.000 reproduccions en directe i a la carta. Des que va començar, la temporada ha acumulat 9,3 milions de reproduccions. El capítol més vist de la temporada és el 661, en què la Marta no troba les ulleres de l'Ismael i comença a veure que el que li passa no és casualitat. Va tenir 80.600 reproduccions. Des que va començar, "Com si fos ahir" s'ha situat sempre entre els quatre programes més vistos a la carta del rànquing de cada mes.

Al capítol 700, la vida de la Cati està en perill

La Cati ha quedat inconscient dins d'una cambra frigorífica. Aconseguiran rescatar-la a temps? El Quim se sent el culpable de tot plegat.

Després del que ha vist la Marta al pàrquing de l'Ignasi, la Gina creu que ha arribat l'hora d'anar a la policia, però la Marta vol continuar la guerra pel seu compte.

El Juli rep una altra trucada de l'escola que l'atabala molt i decideix anul·lar els plans que tenia amb l'Anna i anar-se'n a casa. L'Anna té por que el Juli estigui en crisi per culpa de la gelosia que sent del Marc.

I ben aviat...

La situació sentimental a què arribaran l'Eva i el Litus en els pròxims dies transcendirà el nucli familiar i arribarà a la colla. Els companys voldran prendre-hi partit, però ja se sap que, moltes vegades, quan dos es barallen, qui hi perd és un tercer.

L'Ignasi comença a sospitar que el penjoll que va trobar a la furgoneta pot ser de la Marta. Ni ella ni la Gina es poden imaginar la magnitud del que amaga l'advocat. Quina reacció tindran aquesta parella de detectives d'estar per casa quan ho sàpiguen?

Amistat, amor, il·lusió, confessions, complexos, desenganys, històries de superació, fracassos... arriben dilluns a l'episodi 700, una xifra rodona i prou considerable amb què "Com si fos ahir" afronta l'últim trimestre d'aquesta temporada. Quantes sorpreses té reservada la sèrie per a aquesta primavera? Un bon grapat, segur.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut