La sèrie no s'atura durant les festes de Nadal

Aquest Nadal, augmenta la tensió a "Com si fos ahir"

Aquestes festes, "Com si fos ahir" no fa vacances i es continuarà emetent en l'horari habitual, a les 15.55. Llums i ombres faran augmentar la tensió en la sèrie de sobretaula de TV3, que es consolida com a líder d'audiència de la seva franja i també en el consum de vídeos a la carta.

S'acosta el Nadal i els personatges de "Com si fos ahir" es preparen per celebrar-lo, si poden. A en Marc comença a coure-li el secret que guarda. Acabarà fent-lo públic? L'Helena, per la seva banda, està enfrontada amb els seus sogres perquè vol tornar a marxar a Mèxic. Amb qui deixarà els nens aquesta vegada?

Durant els pròxims dies, els espectadors descobriran si en Miquel serà capaç de suportar estar separat de la Noe i si la Gemma, per fi, estarà disposada a operar-se. A més, quines festes esperen a en Quim, la Marta i la Pilar? Podrà l'Andreu continuar sent el suport de tota la família?

La sèrie, que es va estrenar el passat 11 de setembre, ha tingut un bon acolliment entre l'audiència de la cadena. Amb 236.000 espectadors i una quota del 15,1%, és líder de la seva franja. També obté bons resultats per internet, encapçalant el consum de vídeos a la carta.

 

Pròxims capítols

Capítol 65. Dimecres, 27 de desembre: "En Manel toca fons"

En Manel fa coses molt estranyes. La Diana arriba a sospitar que el seu amic està pensant en el suïcidi. La Sandra demana a en Miquel que col·loqui el seu cunyat Blai al lloc que ha deixat la Noe. A ella no li fa cap gràcia que la Sandra s'hagi bellugat tan de pressa i es considera traïda per la seva amiga. La Gemma se'n va a veure la Joana amb la intenció que la convidi al dinar de Nadal, però la Joana no està gaire per la feina. En aquest moment no suporta cap de les dues de les seves joves. L'Andreu fa costat a la seva ex ara que sap que està malalta.

Capítol 66. Dijous, 28 de desembre: "Un dia horrible per a la Marta"

En Cesc enxampa la Marta intentant boicotejar la nova organització d'Adalisa. La colla fa avui l'amic invisible. En Jordi no vol ser-hi. Està enfadat amb en Quim pel tema dels diners, però en Quim va a buscar-lo. Més tard, el mateix Quim es venja de la seva cosina davant de tota la colla perquè ha sabut que la Marta ha fet fora de casa la seva mare. L'Helena ha comunicat a l'Andreu que els nens es quedaran amb en Marcos i la Roser, i a l'Andreu no li fa gens de gràcia. I la Joana ha manipulat els seus nets perquè demanin a la mare que no se'n vagi a Mèxic.

Capítol 67. Divendres, 29 de desembre: "En Miquel està molt perdut sense la Noe"

En Miquel no sap viure sense la Noe. A més, el nou cap de la noia no para de tirar-li els trastos. La Sandra s'adona que ha de posar-se seriosa amb en Quim i en Marc, que no té per què aguantar la immaduresa de tots dos. La Gemma diu a la Sílvia que ha arribat el moment de fer una inversió de diners per donar cos al negoci dels pastissos. La Sílvia només els pot treure del crèdit de l'Anna.

 

 

TEMES:
Programació de Nadal