Així ha estat el cara a cara entre l'Andreu i en Mateu a "Com si fos ahir"
La setmana de "Com si fos ahir" acaba amb un dels retrobaments més esperats aquesta temporada, el de l'Andreu i el Mateu. Víctima i agressor tornen a parlar després de la ganivetada que els va canviar la vida. Enteneu la seva reacció?
Així ha estat el cara a cara entre l'Andreu i en Mateu a "Com si fos ahir"
Tots els detalls de la tensa conversa entre l'agressor i la víctima

Així ha estat el cara a cara entre l'Andreu i en Mateu a "Com si fos ahir"

La setmana de "Com si fos ahir" acaba amb un dels retrobaments més esperats aquesta temporada, el de l'Andreu i el Mateu. Víctima i agressor tornen a parlar després de la ganivetada que els va canviar la vida. Enteneu la seva reacció?

Carme Flaqué
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Aquesta setmana, a "Com si fos ahir", ha tingut lloc el judici d'en Mateu i ja ha sortit la sentència, gens satisfactòria per a l'Andreu. La declaració de la víctima no ha estat suficient per aconseguir que condemnin en Mateu per homicidi involuntari: l'Andreu només rebrà una irrisòria compensació econòmica per "lesions". Està destrossat i no perdona que els seus amics no hagin endurit la seva declaració davant del jutge admetent que la veritable intenció d'en Mateu era matar-lo. Així que ara són insuficients les bones intencions de l'Eva i la barbacoa de suport que ha organitzat.

"No vull fer res, no tinc ganes de veure a ningú de la colla. Ara em toca pensar en la injustícia que he viscut. I a sobre, en Mateu no m'ha demanat ni perdó.", diu l'Andreu

La Pili, cansada de lamentacions, obliga l'Andreu a anar-se'n de cap de setmana. "Només tens el no a la punta de la llengua, no ho puc suportar més. Em vas prometre un canvi d'actitud i ha arribat el moment de demostrar-ho". I se'n van junts a un balneari perfecte, a passar-hi un cap de setmana perfecte. "No crec que un massatge pugui canviar el sentit de la sentència. Però on no arribi el massatge, hi arribaré jo". I l'Andreu no pot resistir-se a la proposició de la Pili.

Però una trucada d'en Mateu ho canvia tot. La Pili torna a mentir a l'Andreu i oculta aquest intent de comunicació per part d'en Mateu perquè no els espatlli el cap de setmana. I l'Andreu, en veure la perduda al mòbil, busca una excusa per sortir de l'habitació i trucar-lo.

Pili: Si surts per aquesta porta per trucar en Mateu, no cal que tornis.

Andreu: Tu com saps que vull trucar a en Mateu si t'he dit que anava a trucar al meu pare?

Pili: És igual com ho sé. El cas és que ho sé.

Andreu: Has vist la trucada i no m'has dit res?

Pili: Passa d'en Mateu!

Andreu: Com m'amagues una cosa així! Soc jo qui decideix si parlo o no amb en Mateu.

Pili: Oblida-te'n. T'està destrossant la vida, està destrossant la nostra relació, està allunyant-te dels amics.... No el truquis, sisplau.

 

L'Andreu, finalment, surt per la porta per veure'l cara a cara, sense importar-li les conseqüències. Què farà la Pili?

Mateu: Hola, Andreu. Com estàs?

Andreu: (Sospira)

Mateu: T'agraeixo molt que hagis volgut quedar amb mi, pensava que em diries que no. Gràcies,

(silenci)

Mateu: Tot allò va ser una merda. Jo vaig ser una merda. Em costa assumir el que va passar però ho vaig fer, vaig ser jo. No sé si tu em perdonaràs mai, però jo et vull dir que n'estic absolutament penedit. Absolutament.

(Més silenci)

Mateu: I tu ara què... Com?

Andreu: Jo què sé...

Mateu:Ja. Jo he pensat mil vegades en el que va passar i la veritat és que no ho entenc. És com si no fos jo. Com si allò no hagués passat. Mai havia perdut els papers d'aquella manera. Mai. Quan vaig sentir la gent que cridava... Quan vas caure a terra i després em vaig mirar les mans...

Andreu: És igual. Deixa-ho estar, per favor...

Mateu: Perdona, perdona... L'últim que volia és que passessis una mala estona, ara. Ho sento.

Andreu: Doncs ja està. Tranquil (S'aixeca)

No tenen res més a dir-se i l'Andreu se'n vol anar. Però llavors, en Mateu intenta retenir-lo i la conversa acaba de manera inesperada. Fins aquest moment, l'actitud de l'Andreu no feia imaginar el que passaria, però ara ja no hi ha marxa enrere. Si no has vist la reacció de l'Andreu, has de veure aquest final de capítol tan impactant. Entens la seva reacció?

 

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut