A la Pili no li agrada que l'Andreu segueixi ajudant la Mercè, a "Com si fos ahir"
Les trames del "Com si fos ahir" s'han reprès en el punt en què es van quedar
A la Pili no li agrada que l'Andreu segueixi ajudant la Mercè, a "Com si fos ahir"
La sèrie ha tornat a les sobretaules de TV3

A la Pili no li agrada que l'Andreu segueixi ajudant la Mercè, a "Com si fos ahir"

Les trames del "Com si fos ahir" s'han reprès en el punt en què es van quedar

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

En el primer capítol de la nova etapa del "Com si fos ahir", l'Andreu continua ajudant la Mercè i li aconsella que expliqui a la família que té el VIH, però arriba la Pili i no li acaba de fer el pes que el seu nòvio estigui per la dona amb qui la va enganyar.

 

 

D'altra banda, en Marc està amoïnat perquè no sap on amagar els diners que guanya amb la droga i en Kevin li aconsella que sigui discret i no gasti més del compte per no cridar l'atenció. En Juanjo es vol assegurar que en Jordi és l'autor de la cançó "Besos de agua" i en Jordi parla amb la Sílvia i es barallen per l'autoria.

 

 

 

 

Els altres capítols que podrem veure al llarg de la primera setmana d'emissió de "Com si fos ahir" són:

Cap. 542. – Dimarts 22 de setembre

En Quim s'enfada amb en Jordi per haver-se enrotllat amb la Xesca i li confessa que està enamorat d'ella i de la Cati a la vegada. En Jordi no ho entén, però li explica que no van arribar a fer l'amor. Això canvia les coses. D'altra banda, la Sílvia s'interessa per l'accident de l'Eudald i pregunta a la Gemma si l'estava seguint. La Gemma ho desmenteix, però la Sílvia comprova la coartada de la llibreria.

La Noe grava un vídeo per fer campanya a les eleccions de l'AFA en què defensa el nou menú del menjador infantil. La guerra està servida.

Cap. 543. – Dimecres 23 de setembre

La Cati i en Quim expliquen a en Marc que el van enganyar i que la seva relació amb la Xesca va endavant. En Marc els sorprèn amb la seva reacció. En Manel ha decidit deixar els estudis i tornar a treballar a la botiga de mobles d'en Jordi i la Gemma està desesperada, però l'Eudald li ofereix ajuda.

La Noe està disposada a subornar algunes mares de l'escola per aconseguir la presidència de l'AFA. Per la seva banda, en Miquel participa en una cursa amb en Dídac.

Cap. 544 – Dijous 24 de setembre

La Mònica ha aprovat l'examen i comparteix la seva alegria amb en Raül. El noi se n'alegra moltíssim, però es frena davant de la Lola. La Mònica confessa a l'Ivan que el noi que li agrada és més gran que ella. Les coses es van complicant. D'altra banda, l'Andreu vol fer un dinar familiar, convençut que la Joana li fa costat.

Gràcies al partit de futbol, el Billar és molt ple. La Marta demana a en Marc que aturi les comandes per emportar-se. Ell veu perillar el negoci de la droga. A més, l'amagatall que han trobat no és gaire segur. En Jordi retreu als amics que li amaguessin el petó de la Sílvia i la Gemma. Continua l'estira-i-arronsa per l'autoria de la cançó.

Cap. 545 – Divendres 25 de setembre

La Pili ha entès la necessitat de l'Andreu d'ajudar la Mercè i de vincular-se a la lluita per desestigmatitzar el VIH i es disculpa. També va a veure la Joana per retreure-li la seva actitud davant l'Andreu. En Quim i la Cati volen celebrar el seu aniversari com a parella en el lloc de sempre, però acompanyats de la Xesca. La Sílvia interroga l'Eudald i descobreix que no és aigua clara. La Sílvia, interrogada pel Jordi sobre la seva relació amb en Juanjo, respon que al llit s'ho passen molt bé. La reacció d'ell, previsible?

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut