Vuit discussions de parella que et fan sentir com a casa
L'Andreu i la Pili de "Com si fos ahir" han tornat a discutir. Però no són ni la primera parella ni l'última en la història de les sèries de TV3. Recordem algunes discussions de parella. Amb quina t'hi veus reflectit?
Vuit discussions de parella que et fan sentir com a casa
Les discussions de parella marquen la setmana a "Com si fos ahir"

Vuit discussions de parella que et fan sentir com a casa

L'Andreu i la Pili de "Com si fos ahir" han tornat a discutir. Però no són ni la primera parella ni l'última en la història de les sèries de TV3. Recordem algunes discussions de parella. Amb quina t'hi veus reflectit?

Carme Flaqué
Les discussions de parella a les sèries de TV3

L'amor correspost et pot fer caminar pels núvols, però, quan les coses es torcen i arriben les discussions de parella, la caiguda pot ser estratosfèrica. Recordem algunes baralles de parella de les sèries de TV3, ara que l'Andreu i la Pili de @comsifosahirtv3 no passen pel seu millor moment. Et reconeixes en alguna d'aquestes situacions?

 

1. "Com si fos ahir": la crisi de confiança

Quan es comencen a dir mentides, per petites que siguin, i la parella ho descobreix, hi ha conflicte assegurat. La Pili i l'Andreu han tingut la seva primera gran discussió des que han tornat com a parella. Feia dies que vivien la seva història d'amor intensament. "Fem una mica de ràbia, no?", li deia la Pili, enamorada. Semblava que l'Andreu havia oblidat l'agressió d'en Mateu, però arriba la primera mentida: marxa en moto a Tarragona per veure el seu agressor, d'amagat. Quan la Pili li pregunta pel seu dia, el viatge a Tarragona s'acaba transformant en unes "birres amb el Sebes" i així podem dir, oficialment, que l'Andreu ha mentit a la Pili. I ella, quan se n'assabenta, també menteix. Té més excusa qui menteix segon?

 

2.  "Benvinguts a la família": la discussió més surrealista

Un personatge tan genuí com el de la Victòria (Yolanda Ramos) de "Benvinguts a la família", no pot tenir una ruptura convencional. El Raül Dorado, el mejor abogado, està a punt de trencar-li al cor responent a les preguntes del polígraf. Si quan teniu una discussió sou dels que us sentiu com si responguéssiu un interrogatori, no us podeu perdre aquest vídeo. La Victòria és a només una pregunta de tenir el cor trencat i quan sent la resposta, aquesta és massa forta per ser perdonada. Planejava abandonar-la embarassada! Què hauria fet el Raülito sense pare? Així es trenca una de les parelles que ens han fet riure més."Fora d'aquesta casa. No et vull veure mai més de la vida. Está usted despedido, señor abogado."

 

3. "Si no t'hagués conegut": la discussió que et canvia la vida

Si hi ha una discussió amb conseqüències aquesta és la de l'Elisa i l'Eduard, a "Si no t'hagués conegut". Potser no és la discussió més dramàtica, però està plena de retrets. "Vols postres? Doncs obre la nevera i tu mateix. I si no hi ha res, doncs t'aguantes". Una parella que s'estima però que tenen uns quants retrets guardats, que esperen per sortir a la primera de canvi. El veritable problema? El desgast a llarg termini. El que sí que és realment tràgic és que la discussió d'aquella nit, que canvia el destí de la família: si no l'haguessin tingut, l'Elisa no hauria agafat el cotxe, i ella i els nens no haurien mort en un accident de cotxe.

 

4. Nissaga de poder: quan es traspassen tots els límits

L'any 1998, en Mateu i l'Eulàlia Montsolís (Emma Vilarasau) tancaven la seva història d'amor al capítol final de "Nissaga de poder", un dels més emblemàtics de la sèrie. Els dos germans decideixen suïcidar-se per acabar amb una vida d'enganys, incest i patiment compartit."Germà meu, amor meu", li diu l'Eulàlia abans de morir. Però a part d'aquest moment d'enamorament pur, van tenir nombroses discussions, com aquesta tan dramàtica, que resumeix perfectament la seva traumàtica relació:

Mateu: (Presentant-se a casa, a hores intempestives) M'has destrossat la vida. No tenies per què explicar a la Pilar que tu i jo...

Eulàlia: (Enfadada) A la llarga tot s'acaba sabent, germanet.

Mateu: Entre tu i el Fèlix heu ensorrat la relació amb la dona que estimo. L'odi que portes dins no et deixa viure. Feu pena. Ni tu ni el Fèlix valeu res. El meu propi fill ha volgut competir amb mi.

Eulàlia: En alguns aspectes, en pocs, és millor que tu.

Mateu: Què vols dir?

Eulàlia: Al llit, per exemple.

Mateu: Què has dit?

Eulàlia: (Cridant) Que m'he ficat al llit amb el teu fill.

 

5. "Merlí": quan la gelosia t'encega

En Joan se sent molt gelós del Gerard. És extremadament possessiu i qualsevol cosa que fa la Mònica el porta a la mateixa conclusió: "Deu estar enamorada d'en Gerard? M'estima igual que jo l'estimo?". Hi ha amors que ofeguen i discussions que no porten enlloc. Ell arriba a obsessionar-se tant, atabalant tant la Mònica, que ella el deixa amb la frase que més mal li pot fer: "No m'agrada el Gerard, però quan em dius tot això, el que tinc són ganes de follar-me'l".

 

6."Les de l'hoquei": quan no cal apujar el to de veu per discutir

La Lorena és un esperit lliure, sent que ha de veure món. Estima la Gina i a la vegada se sent atreta per la Flor. Però aquest no és el veritable problema, la Gina se n'adona que si continuen com a parella, li tocarà anar a remolc de la Lorena, sempre pendent dels seus desitjos. Un dia diu prou, i amb el cor trencat però amb les idees clares, li diu adeu. Una discussió civilitzada i amb pocs decibels, però que també deixa cors trencats.

 

7. Cites: quan l'amor s'acaba i ja no hi ha molt més a dir

L'Olga i l'Albert estan en crisi. El trio que van fer no va reanimar la seva vida sexual, i entre els dos s'ha instal·lat l'avorriment i la monotonia. Quan l'Albert descobreix que ella ha tingut sexe amb el Guillermo, és molt dur amb ella. Però ella no pot obviar el que va sentir, perquè encara la remou i acaben tenint aquesta discussió, crònica anunciada d'una ruptura:

Albert: "El que tenim tu i jo és millor del que tenen la majoria, ens tenim l'un a l'altre, ens entenem. Què més vols?"

Olga: "L'altre dia vaig sentir una cosa que feia segles que no sentia. No m'esperava el que m'està passant. Però no sé si vull renunciar a no sentir mai més."

Albert: (Silenci) "No sents res per mi?"

Olga: "No sento el que hauria de sentir"

 

8. "El crac": Quan una discussió acaba amb sexe

En algunes discussions, després de la baralla arriba el retrobament. Fer les paus i acabar al llit és sinònim d'èxit per a algunes parelles... excepte per a la formada pel Joel i la Carla.

 

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut