La colla al bar Flora
"Com si fos ahir" torna el 30 d'agost

30 d'agost: estrena de la cinquena temporada de "Com si fos ahir"

La telenovel·la d'èxit dels migdies de TV3, "Com si fos ahir", acabarà aquesta temporada el 16 de juliol. Un mes i mig després, el 30 d'agost, es retrobarà amb l'espectador per començar, amb les bateries fins a dalt de tot, la cinquena temporada.

El 30 d'agost és la data que els fans de "Com si fos ahir" s'han d'anotar a l'agenda, perquè TV3 n'estrenarà la cinquena temporada. Els seguidors de la sèrie saben que durant la parada més llarga de la temporada, la de l'estiu, sempre hi ha un fet transcendental que afecta en general tota la colla d'amics i que té l'espectador amb l'ai al cor fins a la represa. El casament del Miquel i la Noe penjant d'un fil per un nuvi accidentat patinant per Barcelona, per exemple; o l'apunyalament de l'Andreu –que vivia un moment molt dolç amb la reconciliació amb la Pili– per defensar la Marta d'un Mateu que havia quedat en evidència.

Per seguir la tònica, el final d'aquesta quarta temporada també colpirà amb força els amics d'institut. Quina de les trames se'n ressentirà especialment? Potser el Litus i l'Eva, amb l'assumpte del pis? O l'actitud zen de la Cati, que la durà a cometre alguna imprudència? O serà el quartet Quique-Cristina-Cèlia-Bruno el que patirà les conseqüències d'una situació cada cop més estranya i forçada. O potser serà dins la consultoria, que hi passarà alguna cosa? Les possibilitats són moltes. Aviat se sabrà.

"Com si fos ahir" s'emet de dilluns a divendres, a les 15.55, a TV3. Tots els capítols es poden recuperar a TV3alacarta.

Anar al contingut